Do akého veku je normálne nosiť dieťa na rukách?

faux
5. jún 2023

Chcem sa opýtať, dokedy je normálne nosiť dieťa na rukách do akého roka života? Je normálne aby sa 7 ročný chlapec pýtal na ruky aby sme ho nosili?

anjelicek26
5. jún 2023

Tak 2-3 rocne som brala na ruky, inak len pri chorobe.. mojkat neznamena hned nosit, chrbat Mame Len jeden.

jaskolka
5. jún 2023

Veď ho zober, pomojkaj, potulkaj posediacky. Nemusíš ho predsa nosiť na rukách klasicky. Ja už aj 3 ročného mam problém dvíhať a niesť, má 17 kíl, čiže už len tak, že mi sadne na kolená. Muž ho občas trochu ponesie, ale tiež už nie veľa. A 7 ročného nosiť? Veď o kríze prídeš.

lelelienka
5. jún 2023

No ak to nie je vtip, tak nie, urcite nie je normalne nosit 7 rocne dieta 🤦‍♀️ Ved to je uz skolak.

mareka49
5. jún 2023

Podľa mňa má potrebu fyzického kontaktu nenaplnenú.
Tak nájdi inú variantu ak ti nevyhovuje nosenie.
Alebo nosíš mladšie dieťa a tak chce tiež.
Alebo to ma ako príjemnú asociáciu.

galganka
5. jún 2023

Do akého vladzeš. Kľudne kus odnesiem aj desaťročnú. A keďže sú starší dvaja ťažkí a už ich toľko neodvlečiem, vynahradzujú si to sedením na mne. Sú to deti. Moje vlastné. Komu inému by sa mali prišmajchlovať, ak nie mne, tatovi, dedkovi... (hej, aj ten ich Kľudne vezme na ruky všetkých)

diewcatqoo
5. jún 2023

Syn bude mat 7 rokov a vzdy ma u mna otvorenu naruc. Uz ho nenosim ako babatko, ale ak ma napr. nejaku bolacku alebo je chory a nevladze, prenesiem ho. A mojkat sa chodi ku mne vzdy, kedykolvek si na mna sadne a postiskame sa. Nevidim na tom nic zvlastne, ved je to moje dieta, vzdy ho budem stiskat a objimat, pokial o to bude stat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka1011
5. jún 2023

@faux tak nosiť na rukách 7 ročného chlapca určite nie je normálne...má nejakú poruchu? Za normálnych okolností sa tak veľké deti na ruky ani nepýtajú...

zuzubb007
5. jún 2023

Do max 2-3 rokov, 7 rocny? Ma nejaku diagnozu alebo je chory? Tak jedine vtedy je to pochopitelne

sheila121
5. jún 2023

@faux fuha nosila som ju len do dvoch troch rokov, potom už musela sama. Tiež mám doma teraz 7 ročnu a ani náhodou by som ju nenosila na rukách. By som prišla o chrbticu preboha

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rebrambora
5. jún 2023

Mojkat ano, nosit nie 😃 tak v 2 som prestala.

patka06
5. jún 2023

U 7 ročného to normálne nie je, aký na to má dôvod?
Podľa mňa max. do 2 rokov je ešte ok, ak je dieťa fakt unavené po dlhej ceste zobrať na chvíľku na ruky alebo si ho posadiť na plecia.
Ja som dcéru od roka ako vedela sama chodiť nosila minimálne, ale ona bola akčné dieťa, všade chcela po svojich, v tom období začala odmietať aj kočík.

saxana000
5. jún 2023

Kam niest na rukach?z akeho dovodu?napriklad ked mala spadne na bicykli a ma rozbite koleno prenesiem ju na najblizsiu lavicku kde to oplachnem a osetrim.ked ju bolia nohy pri dlhsej prechadzke zobere ju muz na chvilu na ramena..pri hre si ju zoberiem na chrbat ako opicku ale vsetko to je na chvilku.nevladala by som nosit 25 kilove dieta dlhsi cas

basska_b
5. jún 2023

Nenarodil sa mu nahodou surodenec? Oni potom zrazu chcu sa krmit, nosit.. treba im to jedenkrat splnit, nech si skusia, ake to je a otocit to na žart, ze "tooo je ale tazke babatko!"

dizajnerka
27. jún 2023

Áno je to normálne, odniesť aj 7 ročné dieťa 20 krokov, len preto, že dieťa vymýšľa a berie to ako hru a chce sa možno chvíľu cítiť "maličké", alebo mať chvíľu tie výhody malých detí, ale nie je to povinné, každý ako cíti.

barbora19911
27. jún 2023

@faux mňa naši odniesli aj keď som mala 10 bola som chudá ..jednoducho som sa potrebovala buď pomojkat alebo len tak pohrať že mi spravili "stoličku" a preniesli do inej miestnosti ..alebo keď som mala veľmi zlý deň uplakany veľmi som potrebovala maminu náruč tak ma zobrala ...a mojim deťom to budem robiť tiež keby to potrebujú malé sú len raz !