Najlepšie neviditeľné bavlnené nohavičky
Ktoré nohavičky podľa vás menej vidno pod bežným oblečením. S jemnou čipkou, alebo len s tou akoby vlnovkou čo zvyknú mať aj pre dievčatká? Hľadám bavlnené, ktoré najmenej vidno. Brazílske asi najmenej, ale tie mi nie vždy sadne model a zarezávajú sa veľmi. Už mám doma milión nohavičiek a skoro všetky pod niektorým oblečením vidno alebo sú strašne nepohodlné.
Akékoľvek laser cut. Ja mam od lelosi a tezenis napríklad.
Žiadne čipky a vlnkovky...
Pozri tezenis, ale musia ti sediet, ked sa zarezu v bokoch budu vidno. A ziadne cipky, vsak to vidno najviac
Ako pise @gejb
Ja mam par kuskov z VS a su uplne neviditelne, len skoda ze to je totalna umelina… inak preferujem najma na spodne pradlo cistu bavlnu
Ja mám brazilky z f&f ale trošku ich vidno aby boli úplne neviditeľné tak bezšvové ale tak tie zas sú väčšinou umelina
bavlnene bez svikov maju v tezenis, ale urcite ich vyskusaj, nesmu sa zarezavat, lebo to potom vidiet......
Najmenej podla akekolvek v tekovej farbe alebo tanga 🤷🏻♀️ inak ja mam vsetky bud brazilky alebo tanga a nezarezavaju sa mi ani jedny a nemam pocit, zeby ich bolo vidno pod svetle oblecenie si davam biele alebo bezove, telove pod tmave aj cierne 🤷🏻♀️
Viac závaží aby malo to vrchné oblečenie kvalitný materiál (nebolo veľmi tenké). 🙂
Neviem ako sa spýtať aby to nevyznelo blbo ale asi to tak bude ale možno sa dozviem niečo nové 😂 - je nejaký dôvod aby si ľudia mysleli že žiadne nemáš? Fakt ma nenapadá iný dôvod ich mat neviditeľné...
Intimisimi má 100%ne bavlnené bezšvové (laser cut) nohavičky. A ako bonus sú rôzne farby. Nedám na ne dopustiť, naozaj nie je vidno, že ich máš pod oblečením
@eeffka Jo, traky som nosil tak do 13 rokov? Radsej som ich nosil na svetri ako pod ale teraz si nejako nespominam dovod, ale chapem ze nohavicky ako vrchne by neboli najvhodnejsie 🙂 Hrube pancuchy tiez pamatam...
@zuzana76 Mna ako prve napadlo ze ako si ludia v kostole suskaju vsak ta druzicka nema nohavicky, to je riadne neuctive k mladuche a ona potom celej rodine vysvetluje ze vsak mala ale neviditelne a oni jej odpovedaju ze no jasne, my tiez mame doma vela neviditelnych veci...
Ako ja fakt nechápem prečo nemá niekto vidieť ze máš na sebe nohavičky 🤔. Neviem, ja som už stará skola tak tieto veci nechápem 🫣
@hiro https://www.lindex.com/cz/spodni-pradlo/kalhotk... nie, vyslovene ide o tie švy, ked presvitaju, tak to na uzkej sukni, ci nohviciach neposobi esteticky
Tiež odporúčam tie z hmka čo @ssimusska , naozaj ich nevidno pod ničím 🙏

Mne pod úzke šaty, ktoré obopíšu fakt že všetko sedia tieto, niesú vôbec vidno. Ako keby ich ani nemám. https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.118690500...