icon

Najlepšie značky plaviek

18. jún 2025

Ahojte
hľadám nové plavky a vôbec neviem po akej značke siahnuť. Chcem niečo čo dobre sedí je pohodlné a aj po pár kúpaniach stále vyzerá normálne. Nemusí to byť nič extra skôr niečo v čom sa budem cítiť dobre a nebude sa to krútiť, vyťahovať alebo po piatich dňoch žmolkovať.

Máte nejaké obľúbené značky, čo vám fakt sadli?

simsalabim
18. jún 2025

Toyo je strasne individualne, zalezi na konkretnom modeli. Mam super bikiny Esprit a druhe super z Bonprix. Obe vyzeraju sj po rokoch ok.

viestta
18. jún 2025

Toto len skusat, pretoze kazda postava je ina a kazdy model iny

kris_tin257
18. jún 2025

Mne stačí keď priberiem/schudnem alebo sa mi nejak postava mení (po pôrode na začiatku tehotenstva a podobne) a hneď kupujem inú značku plaviek. Je to veľmi individuálne a skutočne treba vyskúšať

bmolko
18. jún 2025

Chlóru odolné, farby držia roky, žiadne žmolky, dcéry v nich trénovali na striedačku 10 tréningov týždenne a vydržali rovnaké, kým z nich nevyrástli. Ja mám od nich športové polovičné už roky a stále rovnaké farby........funplavky.sk. Je to austrálska značka.

fanta
18. jún 2025

Mne sedi Calzedonia. Mam vacsie prsia ale maly obvod, takze u mna bol velky problem s plavkami. Tam som konecne nasla plavky, ktore mi "sadli". Hned som zobrala z jedneho druhu styri farby.

nyusika
18. jún 2025

mne sedia vsetky.
ako v nich vyzeram, je uz druha vec 😀 😀

terezka1947
18. jún 2025

Ja zatiaľ nedám dopustiť na Bonprix....ide o to,či ich chces ako profi športovkyňa,či na príležitostné kupanie.

sisska96
18. jún 2025

Mne sa páčia skôr športové so šortkami

aliaray1
18. jún 2025
brigitte93
18. jún 2025

Mne sú najlepšie plavky z tesca F&F.

olimuc
18. jún 2025

Speedo alebo Arena … mam rada sportove. Calvin Klein mam Dobru skusenost drzia strasne dlho …x morskych sezon … len uz nie postavu , inac by som ich nosila este aj Teraz

kiki68
18. jún 2025

Zalezi na postave, potom uz ide o strih plaviek a material. Ja osobne mam rada sportove znacky ako puma/ adidas/ arena, alebo dobre sedi aj calzedonia. Ked chce niekto total first class tak agent provocateur. Ale napr v tehu som teraz kupila v Jesolo za 20 eur Uplne super plavky. Nahoda a som rada, budu sluzit nejaky cas po tehu nez dam brucho dokopy

kikiballa
18. jún 2025
@nyusika

mne sedia vsetky.
ako v nich vyzeram, je uz druha vec 😀 😀

@nyusika 😁😁😁😁 top koment

kikiballa
18. jún 2025

Mne sedia plavky z Beponu mam také jedny s citrónikmi a sú mega pohodlné a sedia ako uliate.

nyusika
18. jún 2025
@kikiballa

@nyusika 😁😁😁😁 top koment

@kikiballa a nie ? ved co zu nemoze na plavlach sediet, natiahnes vsetko, ked sa trochu snazis 😀

kikiballa
18. jún 2025
@nyusika

@kikiballa a nie ? ved co zu nemoze na plavlach sediet, natiahnes vsetko, ked sa trochu snazis 😀

@nyusika presneee a najlepšie keď skúšal plavky pred sezónou, bledá a mimo plážovej formy 😛 depka ako lusk

nyusika
18. jún 2025
@kikiballa

@nyusika presneee a najlepšie keď skúšal plavky pred sezónou, bledá a mimo plážovej formy 😛 depka ako lusk

@kikiballa jezis 😀
ja ked si na jar/v zime skusam nejake sexi letne saty, nechapem, ako v niecom takom dokazem v lete vyjst z bytu...a potom pride leto, sezona, dovolenka - a ja sa obliekam ako stetka z vychodnej europy 😀

marcellka32
18. jún 2025
@nyusika

@nyusika najlepšie skúšam plavky bez zrkadla, teda aspoň ja, lebo keď sa vidím v zrkadle, tak mi už nesedia 🙂

kikiballa
18. jún 2025
@nyusika

@kikiballa jezis 😀
ja ked si na jar/v zime skusam nejake sexi letne saty, nechapem, ako v niecom takom dokazem v lete vyjst z bytu...a potom pride leto, sezona, dovolenka - a ja sa obliekam ako stetka z vychodnej europy 😀

@nyusika 😁😁😁

nyusika
18. jún 2025
@kikiballa

@nyusika 😁😁😁

@kikiballa vo veku 51.5 roka 😀 podotykam

zuzubb007
18. jún 2025

Calzedonia, roky vyzerajú tak isto napriek kupaniu v mori, dávke slnka atď. mám z tade asi 10 druhov a každý rok dvoje kúpim taká závislosť troška 🤣

jamimo
18. jún 2025

za mňa jednoznačne Anita 👌

mk1111111111
18. jún 2025
@nyusika

@kikiballa vo veku 51.5 roka 😀 podotykam

@nyusika Ty si Ja? 🙈

frflos_nespokojny
18. jún 2025

vsetko zalezi ani nie na znacke, ale kde ich budes pouzivat ( jazera, bazeny, more ...)
ani cena nerozhoduje. gumicky to rozozerie.