Najlepšie značky plaviek
Ahojte
hľadám nové plavky a vôbec neviem po akej značke siahnuť. Chcem niečo čo dobre sedí je pohodlné a aj po pár kúpaniach stále vyzerá normálne. Nemusí to byť nič extra skôr niečo v čom sa budem cítiť dobre a nebude sa to krútiť, vyťahovať alebo po piatich dňoch žmolkovať.
Máte nejaké obľúbené značky, čo vám fakt sadli?
Toto len skusat, pretoze kazda postava je ina a kazdy model iny
Mne stačí keď priberiem/schudnem alebo sa mi nejak postava mení (po pôrode na začiatku tehotenstva a podobne) a hneď kupujem inú značku plaviek. Je to veľmi individuálne a skutočne treba vyskúšať
Chlóru odolné, farby držia roky, žiadne žmolky, dcéry v nich trénovali na striedačku 10 tréningov týždenne a vydržali rovnaké, kým z nich nevyrástli. Ja mám od nich športové polovičné už roky a stále rovnaké farby........funplavky.sk. Je to austrálska značka.
Mne sedi Calzedonia. Mam vacsie prsia ale maly obvod, takze u mna bol velky problem s plavkami. Tam som konecne nasla plavky, ktore mi "sadli". Hned som zobrala z jedneho druhu styri farby.
mne sedia vsetky.
ako v nich vyzeram, je uz druha vec 😀 😀
Ja zatiaľ nedám dopustiť na Bonprix....ide o to,či ich chces ako profi športovkyňa,či na príležitostné kupanie.
Mne sa páčia skôr športové so šortkami
Odporucam
Mne sú najlepšie plavky z tesca F&F.
Speedo alebo Arena … mam rada sportove. Calvin Klein mam Dobru skusenost drzia strasne dlho …x morskych sezon … len uz nie postavu , inac by som ich nosila este aj Teraz
Zalezi na postave, potom uz ide o strih plaviek a material. Ja osobne mam rada sportove znacky ako puma/ adidas/ arena, alebo dobre sedi aj calzedonia. Ked chce niekto total first class tak agent provocateur. Ale napr v tehu som teraz kupila v Jesolo za 20 eur Uplne super plavky. Nahoda a som rada, budu sluzit nejaky cas po tehu nez dam brucho dokopy
Mne sedia plavky z Beponu mam také jedny s citrónikmi a sú mega pohodlné a sedia ako uliate.
@nyusika presneee a najlepšie keď skúšal plavky pred sezónou, bledá a mimo plážovej formy 😛 depka ako lusk
@kikiballa jezis 😀
ja ked si na jar/v zime skusam nejake sexi letne saty, nechapem, ako v niecom takom dokazem v lete vyjst z bytu...a potom pride leto, sezona, dovolenka - a ja sa obliekam ako stetka z vychodnej europy 😀
Calzedonia, roky vyzerajú tak isto napriek kupaniu v mori, dávke slnka atď. mám z tade asi 10 druhov a každý rok dvoje kúpim taká závislosť troška 🤣
za mňa jednoznačne Anita 👌
vsetko zalezi ani nie na znacke, ale kde ich budes pouzivat ( jazera, bazeny, more ...)
ani cena nerozhoduje. gumicky to rozozerie.

Toyo je strasne individualne, zalezi na konkretnom modeli. Mam super bikiny Esprit a druhe super z Bonprix. Obe vyzeraju sj po rokoch ok.