Nakupujete oblečenie z Turecka?

3. júl 2023

Ahojte chcem si otvorit obchod bude to oblecenie ,chodim nakupovat do polska ,v Polsku mi povedali ze teraz kazdy nakupuje v Turecku ale ze je to komplikovane ale ze vraj kvalita je lepsia ,ma niekto skusenost?dakujem

melanta
4. júl 2023

Nekupujem u číňanov, nekupovala by som ani oblečenie z Poľska/Turecka. Úplne v pohode by som si kúpila oblečenie radšej v Tescu. Ale ak je po takomto oblečení u teba dopyt, tak naše názory ťa nemusia zaujímať.

mima172
4. júl 2023

U nás v meste (malé mesto) je obchod s vecami z Turecka a sú to pekne veci v dobrej kvalite. Každopádne, cenovo nadhodnotené. Príklad: v piatok sme sa vrátili z Turecka, tričká sme si tam nakúpili po 5€, 12 párov ponoziek tiež po 5€ atď. V spomínanom obchode sú tie tričká po 20€, ponožky 1 par za tie 3-4€. Každopádne obchodu sa tu darí, keďže sme malé mesto a sú tu len oni, jeden číňan a 2 sekáče.

kittykat22
4. júl 2023

svokra nosi oblecenie z Turecka a je to umele a nekvalitne a na tom capnuta svetova znacka. Napriklad bundicka TH v jasne tureckom prevedeni. Nalestena bieda.

mima172
4. júl 2023

@kittykat22 Myslím, že svokra nevie len vybrať. Sú tam aj nekvalitné umeliny ale aj veľmi pekné a kvalitné veci (počas každej dovolenky v TR tam dobre nakúpime). Treba len čítať štítky a nevyberať gýčové blbosti a tým nechcem uraziť tvoju svokru.

lidia73
4. júl 2023

hmmm vsetko zalezi od kvality. a ako neviem, ci turecke veci nou moc ovplyvaju. bude to podla mna dost velky risk