Nosenie podprsenky doma
Dobrý večer prajem.nosite podprsenky aj doma?ja teda nie,ale syn už ide do puberty a neviem či to nebude už divné.skusala som aj takú tu lambadu,ale aj to mi vadi
Nosím také pohodlné bez kostic. Tiež kvoli synovi najmä...
Neviem si predstaviť mať celé dni podprsenku, to radšej voľnejšie tričko keď ti je to blbé 😁.
Nosim nieco ako polo-tielko (elasticke, dvoj-vrstvove, udrzi) alebo nic (ale nosim volnejsie tricko vtedy, mne je to neprijemne, lebo hocikedy aj von za malym vybehnem)
ale Ty nosíš buď podprsenku alebo nič? že chodíš nahá? … iba vtedy mi otázka dáva zmysel … a ja inak nosím podprsenku 24/7 som v tom hrozne čudná ale necítim sa dobre bez … samozrejme na doma a spanie mám rôzne …
Pre boha nie doma v ziadnom pripade a v lete nenosim ani von
Ani nápad. A nebudem ti ani písať, ako chodím teraz doma. Ale teda mam dcéry 🙂
Ja nosim len lambady a nie kvoli synovi. Ten je oki ma vidiet aj bez, kedze kojim a nemam problem kojit aj pred detmi a inymi clenmi rodiny.
Netreba robit caviky pred nimi, ved to je normalna vec. Cim viac budeme z toho robit tabu, tym to bude horsie.
Tak ono to zavisi od velkosti poprsia, ci je tam nutnost alebo nie. Ja nosim cely den a davam si ju vecer dole, ked uz nasleduje iba sprcha a postel.
Nie sym ma 11 moje prsia ho nezaujimaju.
Nenosím a ak mi neklesnú po pás, ani nebudem. My sme vlastne dosť bezpodprsenkova rodina a nikdy sa to u nás neriešilo,ani brat nemal traumu 🤔 Je pravdepodobné, že syn to ani nebude vnímať, keďže Ťa tak bude vidieť denne 🤷
Mám 14 ročného syna a 9 ročnú dcéru a ani mi nenapadne kvôli tomu,že sú doma si dávať podprsenku.Podprsenku nosím iba do práce a niekde vín keď idem.Doma nikdy.
Ani ja nenosím. Ani doma, ani vonku.
Ahoj, rozumiem ti,ako to myslíš.
Syn má 11r., ale nesnažim sa z tej veci robiť tabu.lebo keď som ja vyrastala, u nás bolo všetko tabu..
Chcem ísť inou cestou.
Doma chodím teda bez podprsenky alebo v lambade,kde presvitajú bradavky.
A dnes je taká doba, že bradavky na nás vyskakujú odvšadiaľ, či mladé baby alebo ženy 50+
Snáď zo mňa doma nemá veľké šoky 😁😁
syn uz davno vie, ze zeny maju prsia. Ak si to sam nevsimol alebo nebol v skole ked sa to ucili, kamarati hu urcite na tuto skutocnost upozornili. Sice mu to pride strasne trapne, ale vie aj to, ze mama prsia ma tiez. Ked si na nich nechas podprsenku nic to na tom, ze ich mas a on o nich vie nezmeni
Ja nosim stale, iba na spanie davam dole. Popripade po sprche, ked si dam pyzamo. Ale to je moj zvyk, nie kvoli detom.
Nenávidím podprsenky 🤣 za nič na svete by som nenosila podprsenku doma
Ja mam tieto a nosim ich vtedy,ked mame navstevu ale podprsenku mat nechcem. Vobec ju necitit. Pri detoch chodim bez
Ja nosim stale, iba na spanie davam dole. Popripade po sprche, ked si dam pyzamo. Ale to je moj zvyk, nie kvoli detom.
@1aduliatko1 ja úplne rovnako, ráno si dám podprsenku a dole si ju dávam až pred sprchou, nenosím ju len pod pyžamom.. a vôbec nie kvôli deťom, nosím pohodlné športové podprsenky a ani ma nenapadlo ze je to nieco tak málo zaužívané mať ich aj doma..
Ja zase nechápem, načo je dobré si doma vyzliekať podprsenku. Kľudne vyskúšam aj 50, kým nájdem takú, ktorá mi vyhovuje (teda aj drží aj netlačí). Tu (teda skôr tie) potom nosím od rána do večera bez nutkavej potreby vyzliekať ich. Či aj nohavičky si doma vyzliekate, aby netlačili?
No, priznam sa, ze nenosim, lebo teraz nemam extra pohodlnu, ale uz sa na tom pracuje, velkost 85G nie dobra ani bez podprsenky, ani s nou...😔
Ja zase nechápem, načo je dobré si doma vyzliekať podprsenku. Kľudne vyskúšam aj 50, kým nájdem takú, ktorá mi vyhovuje (teda aj drží aj netlačí). Tu (teda skôr tie) potom nosím od rána do večera bez nutkavej potreby vyzliekať ich. Či aj nohavičky si doma vyzliekate, aby netlačili?
@vroni neuveris, obcas zhodim aj nohavicky a natiahnem domace "trenky". Obzvlast v lete som rada ak sa mi chachana vetra, aj lekari to odporucaju. A nie, gatky ma netlacia, ani podprsenky,
Tak ono to zavisi od velkosti poprsia, ci je tam nutnost alebo nie. Ja nosim cely den a davam si ju vecer dole, ked uz nasleduje iba sprcha a postel.
@billy_jean vsak? Ja mam 85G, mam po 40, 4 odkojene deti, na pohlad nic moc, ani na pocit...
Naposledy som sa rozprávala s kamoškou a ona vravela ,že jej je to doma divné nemať podprdu,pritom ju predtým nenosila .prsia mám väčšie,občas bradavky stoja,tak preto sa pýtam ,ako to máte doma.
@vroni neuveris, obcas zhodim aj nohavicky a natiahnem domace "trenky". Obzvlast v lete som rada ak sa mi chachana vetra, aj lekari to odporucaju. A nie, gatky ma netlacia, ani podprsenky,
@viestta, veď dobre, tiež sa z bazéna (napríklad) nevrham po nohavičkách a podprde, aby nedajboh...ani vlastne neviem čo. Ale prísť z prace, obchodu, kina a dávať s kabátom dole aj podprsenku, tomu nerozumiem. A väčšina žien (aspoň tu) evidentne áno, tak sa pýtam prečo..🤔
@viestta, veď dobre, tiež sa z bazéna (napríklad) nevrham po nohavičkách a podprde, aby nedajboh...ani vlastne neviem čo. Ale prísť z prace, obchodu, kina a dávať s kabátom dole aj podprsenku, tomu nerozumiem. A väčšina žien (aspoň tu) evidentne áno, tak sa pýtam prečo..🤔
@vroni lebo to je o zvyku.. tak ako niekto doma behá v rifliach, niekto v teplakoch, niekto v nohavickach a niekto nahý. Všetci sa cítia pohodlne a tí druhí to chápať nemusia 😀
@vroni ...áno,často chodím doma naostro.Uplne normálne,bez nohavičiek.
Neexistuje krajší pocit,ako dôjsť domov z práce,vyzliecť si úplne všetko a dať si domáce,pohodlné veci bez spodného prádla.
Ja nosím stále, iba pod pyžamo nie, ja si to zas neviem predstaviť bez, ja sa snažím chodiť aj doma upravená, nechodím v barsjakych voľných tričkách alebo trenkoch ako tu píšete....ak vám podprda vadí, tak nemáte tú správnu.

Nie ,koli čomu ,v podprsenke tie prsia zmiznú alebo sa stanu neviditeľne?