Nosenie podprsenky doma
Dobrý večer prajem.nosite podprsenky aj doma?ja teda nie,ale syn už ide do puberty a neviem či to nebude už divné.skusala som aj takú tu lambadu,ale aj to mi vadi
@viestta, veď dobre, tiež sa z bazéna (napríklad) nevrham po nohavičkách a podprde, aby nedajboh...ani vlastne neviem čo. Ale prísť z prace, obchodu, kina a dávať s kabátom dole aj podprsenku, tomu nerozumiem. A väčšina žien (aspoň tu) evidentne áno, tak sa pýtam prečo..🤔
@vroni pride z prace,, z kina, z nakupu alebo hoc aj z navstevy vyzleciem nielen kabat ale vsetko a prezleciem sa do domaceho oblecenia, ktore je pohodlne, funkcne a aj celkom esteticke. V horucavach aj nohavicky a pred tym ako sa prezleciem do domaceho skocim aj do sprchy. Aj lodicky bezne vyzujem a nebeham v nich s vysavacom alebo varechou v ruke.
Ja zase nechápem, načo je dobré si doma vyzliekať podprsenku. Kľudne vyskúšam aj 50, kým nájdem takú, ktorá mi vyhovuje (teda aj drží aj netlačí). Tu (teda skôr tie) potom nosím od rána do večera bez nutkavej potreby vyzliekať ich. Či aj nohavičky si doma vyzliekate, aby netlačili?
@vroni nieje zdravé nosiť podprsenku. Zvyšuje sa riziko rakoviny prsníka. Veď je to stará známa, verejne dostupná vec.
Treba ju nosiť čo najmenej a preto je doma lepšie dať si ju dole.
Ja keď prídem domov, automaticky sa musím prezliecť a vtedy ide dole všetko. Od mala som naučená mať spodné prádlo na doma a spodné prádlo vonku. Ale podprsenku doma nenosím, nohavičky v lete tiež nie. Cítim sa tak lepšie, voľnejšie a nie je to o tom, že by ma niečo tlačilo. Proste vtedy viem, že som doma 😁
Nakoľko mám väčšie prsia áno nosím podprsenku celý deň a dávam si ju dole až na spánok 😊 nie je mi príjemné behať bez podprsenky
Doma v žiadnom prípade. Nosím voľné tričká.
A čo je zle na bradavkach? 😮
Ja sa pred deťmi kľudne aj prezleciem a vidia moje holé prsia a absolútne sa nečuduju, príde im to normálna vec.
Robiť z bradaviek pod oblečením pred svojimi deťmi tabu, mi príde totálna haluz 🤷🏻♂️🤦
Ďakujem za názory,veselo budem bez podprsenky chodiť naďalej 🤣👍
Mam vacsie poprsie a teda doma vobec neriesim. Mam chalanov 11 a 12. Dokonca necakane navstevy, ked chce nieco sused alebo tak. No urcite nebudem bežať davat si podprsenku. A to teda mam D.
@vroni nieje zdravé nosiť podprsenku. Zvyšuje sa riziko rakoviny prsníka. Veď je to stará známa, verejne dostupná vec.
Treba ju nosiť čo najmenej a preto je doma lepšie dať si ju dole.
@joannita, že podprsenka zvyšuje riziko rakoviny je xkrat vyvrateny nezmysel.
A inak - asi sa musím zmieriť s tým, že niektoré misteria univerza pre mňa zostanunu uzavretymi miestnosťami. 🤣
Ja som asi jedna z mala (ak nie jedina), ale ja som bez podprsenky nekomfortna, a to ani nemam velke alebo ovisnute prsia. Ale proste sa v podprde citim lepsie, dole ide len na noc.
Nosím, ale kvôli tomu že sa tak cítim lepšie, nie kvôli deťom
rob tak ako ti vyhovuje,
ja napriklad nosim cely den, vobec mi nevadi, vecer ide dolu, mne by praveze vadilo chodit bez.
Mam 2synov a nie, nenosim🙂
Ja nosim stale, iba na spanie davam dole. Popripade po sprche, ked si dam pyzamo. Ale to je moj zvyk, nie kvoli detom.
@1aduliatko1 napodobne, bez podprsenky len spim. Ale nosim take bez kostic, bez vystuze.
Ja nosím furt, neviem si predstaviť nenosit, už len z toho dôvodu otvorím dvere a kto je zvedavý na bradavky spod tričká trčiace, samej by mi to vadilo,proste každý sa pozrie, za druhé nechápem, keď má žena štvorky prsia visia na bruchu a nemá podprsenku to je nechutne riadne, navyše gravitácia kozy za chvíľu po kolená, podprsenka ak vadí tak si neviete kúpiť spravnu
Autorka, ak ti je to neprijemne, kup si po dome tricka volnejsie s nejakym vzorom v predu, mozno ti to bude stacit...
Ja zase nechápem, načo je dobré si doma vyzliekať podprsenku. Kľudne vyskúšam aj 50, kým nájdem takú, ktorá mi vyhovuje (teda aj drží aj netlačí). Tu (teda skôr tie) potom nosím od rána do večera bez nutkavej potreby vyzliekať ich. Či aj nohavičky si doma vyzliekate, aby netlačili?
@vroni Ja keď som doma, tak veru vyzlieka všetko. Nohavičky niekedy nechám. Doma nosím pohodlné šaty väčšinou.
Ja som z tabora doma podprsenka dole, ale kedze uz nemam 20 a ani vystavne B, riesim to tielkami so vsitym dielom na prsia, kus ich podrzia aby to vyzeralo estetickejsie. Moja svagrina sa napr teraz dovalila na oslavu v satach bez podprsenky, ma 50+ a prsia D, no negustovne nieco
@vroni ja napriklad v zime nosim az do vecera kym idem do sprchy. Cely den vobec nevnimam, ze ju mam na sebe. Ale v lete a v tych teplotach ake su v poslednych dnoch ma ani nehne si ju rano davat a potit sa v nej. Pretoze je to fakt cast odevu, ktora mi v horucavach vadi uplne najviac. Prezijem aj v dlhých nohaviciach 37stupov, kludne aj vo svetri.. ale ked citim ako sa mi pod podprdou a medzi prsiami hromadi pot.. 🥵 uff 🙈
@vroni u nás napríklad s mužom chodíme doma nahi ,prídeme domov a komplet sa vyzlecieme
Nemusím ani vonku a už vôbec nie doma
Ja mam veľmi. ale prsia takže sa bez podprsenky cítim veľmi fajn doma by ma nenapadlo nosiť ju a von cez leto tiež nie
Mám dvoch synov, jeden v pubertálnom veku. Nahota a ľudské telo sú prirodzene, v žiadnom prípade by som doma nenosila podprsenku. Veľakrát chodím len v gatkach a tričku. Nezamykam sa ani v kúpeľni.
Nenosim. Syn ma skoro 9 a moje prsia neriesi…. Neplanujem ju doma nosit ani nadalej. Inak prva vec co urobim po prichode domov: podprsenka ide dole….
Nosím podprsenky 24/7 ,nie kvôli deťom a druhým ale kvôli sebe. Kedysi mi nevadilo byt bez ,no dosť, ze vykojene prsia, sice len B, ale ked som nenosievala podprsenku, prsia sa mi akoby zdeformovali. Po deťoch som mala aspoň tvar aj ked nestali uz hore ale potom co sa s nimi stalo ani to neviem opisat a ani neviem ci je to tym ale stalo sa to v tej dobe tak to tomu pripisujem ,no veľmi mi je nepríjemné byt bez podprsenky aj v noci nie to ešte cez den. Keby mam normálne prsia tak podprsenku riešim len v práci a v spoločnosti, inak určite nie.
A co to ma so synom akoze? Si jeho matka nie sexualny objekt. Normalne bud doma tak ako vzdy.

Ja doma nenosím vôbec