icon

Nosí sa kombinácia saka a teplákov?

14. sep 2024

Tepláky a sako? Mňa len zaujíma kam sa to nosí? Do práce? Na rande? 😳 Asi som už stará. 😳

Nosí sa kombinácia saka a teplákov?
Strana
z4
bublinka1426
14. sep 2024

preco sa necudujem?

huginko
14. sep 2024

Otras

luciaruz
14. sep 2024

Ja tomu tiež nerozumiem. Kultúra v obleceni totálne upada. Teplaky patria maximalne na gauč, aj keby boli neviem akej značky.

tiezjedna
14. sep 2024

Áno, nosí. Tak ako k obleku tenisky.

zuzanockamt
14. sep 2024

Nech si nosí kto chce, čo chce. To, čo sa mu hodí, páči. Toto konkrétne podľa mňa pohoda. Vôbec neriešim, aj keby ma na recepcii v hoteli privítala slečna v teplákovej súprave. Alebo pani v banke za prepážkou v rifliach a tričku.

alguno
14. sep 2024

Móda napreduje. Každý nech sa oblieka ako chce, v čom sa cíti dobre. Páči sami tento outfit, športovo elegantný.

rozkvet1
14. sep 2024

Šortky kde vidieť pol prdele je za mňa horšia móda

autor
14. sep 2024

@zuzanockamt naozaj? Mne osobne by to dost povedalo o koncepte a kvalite hotela.

lindous
14. sep 2024

Nenosím tento štýl, keďže sako vytiahnem veľmi výnimočne, ale tento konkrétny outfit sa mi celkom páči, napr. s kamoškou tak vybehnúť na kávu si viem predstaviť, navyše tie nohavice mi neprídu ako teplákovina, či?... dnes sa nosí čokoľvek a to je podľa mňa super, že každý si vie vybrať čo sa páči jemu 🙂

zuzanockamt
14. sep 2024

Anonymka
Oblečenie je len obal. Nič nehovorí o kvalite človeka.

autor
14. sep 2024

@lindous sú to teplaky z Pepca za 4€.

autor
14. sep 2024

@zuzanockamt Oblečenie dosť presne opisuje to, aký si typ človeka. Tepláky podľa mňa patria do fitka, nie do divadla.

zuzanockamt
14. sep 2024

Anonymka
To je tvoj názor.

kavasmliekom
Autor odpoveď zmazal
januska12323
14. sep 2024

Však v tom vyzerá dobre. Viac ma vyrušujú o dve čísla menšie šaty, ktoré zvýraznia aj to čo nemáš.

autor
14. sep 2024

@zuzanockamt a etiketa?

lindous
14. sep 2024

Tak nech sú, teba nikto nenúti sa tak obliecť 😅 súhlasím napr. s tým, že tepláky do divadla nepatria a toto by som si tam neobliekla, sú miesta kde je vhodné dodržiavať dresscode, aj keď to mnoho ľudí žiaľ nerobí, ale tu vidím fotku z kabínky, nie z divadla a čo si kto oblečie na nákupy, zmrzku, prechádzku po meste, či večeru v bežnej reštike mi je srdečne jedno

zuzanockamt
14. sep 2024

Anonymka
Ja by som si tepláky do divadla neobliekla. Ale nebudem chytať infarktové stavy kvôli iným. Ty sa tu zavzdušňuješ nad kočkou, ktorej to pristane a v divadle očividne nie je.

nikpa
14. sep 2024

Tie nohavice kľude môžu byť aj ľanové alebo hocijaké iné. Teraz sú v móde všelijaké ľahké, padave látky, ktoré síce na prvý pohľad možno niekomu pripomínajú teplakovy úplet ale nie je to on. V takom prípade sa k nim sako hodí. Móda sa mení, takže áno, asi starneš 🙊🤷😄
Ale tiež som názoru, že tepláky zostanú vždy len taplakmi, nech sú akokoľvek značky či ceny....

egonsk
14. sep 2024

ano, nosia to administrativne pracovnicky, ktore maju vyhliadnute na vianocne bonusy od sefa, kedze minisukne starsim kolegyniam sa nepacia a ine saty su viac neprakticke pri tomto pocasi.

beata_k
14. sep 2024

Teplaky budu vzdy len teplaky. Smutna moda teplakova.

huginko
14. sep 2024

@egonsk si ma pobavila. To kde tak nosia?

egonsk
14. sep 2024

@huginko no vsade, kde sef mava kratke osobne porady s osobnym ohodnotenim.

jaass
14. sep 2024

Nie, nenosí sa to. Keď už žena nevie čo so sebou a ako zaujať tak zvolí tento “štýl” ale za mna teda totálne nehodiace sa a škaredé 😁 hlavne “influencerky, nechcem písať mena, vôbec ale vôbec sa nevedia obliecť, niekto im napíše negatívny koment, ony to zmažú ale myslia si, že sú hviezdy 🙄 smutne 🙂

autor
14. sep 2024

@nikpa sú to tepláky z Pepca, nie ľanové nohavice. Je toho plný TikTok. 🙈

muchotrafka298
14. sep 2024

Za mna cely tento model posobi lacno, to oblecenie vobec nevyzera kvalitne. To vidim aj z fotky, ze dokrcene teplaky a umele sako. Za mna toto nie je vhodne nikam a uz vobec to nie je tu spominana "sportova elegancia", lebo tento vyraz ani neexistuje. To len vo vychodnom bloku si obliekame do prace teplaky, do divadla rifle a tvrdime, ze to je "sportova elegancia"

@jaass uplne suhlasim s tym, co si napisala. Hlavne o tych influencerkach. Oni aj ked na seba drahe handry navesaju, kabelky za tisice, furt je to otrasne.

huginko
14. sep 2024

Je to otras a bodka... Škoda, že ženy prestavaju byť ženami,co sa oblečenia týka. A pritom sa to takmer každému mužovi paci

iwesska
14. sep 2024

A nie je to tak,ze v jednom z toho uz prisla 2.si skusala?

huginko
14. sep 2024

@egonsk tak to neviem kde je

Strana
z4