Nosí sa kombinácia saka a teplákov?
Tepláky a sako? Mňa len zaujíma kam sa to nosí? Do práce? Na rande? 😳 Asi som už stará. 😳

Otras
Ja tomu tiež nerozumiem. Kultúra v obleceni totálne upada. Teplaky patria maximalne na gauč, aj keby boli neviem akej značky.
Áno, nosí. Tak ako k obleku tenisky.
Nech si nosí kto chce, čo chce. To, čo sa mu hodí, páči. Toto konkrétne podľa mňa pohoda. Vôbec neriešim, aj keby ma na recepcii v hoteli privítala slečna v teplákovej súprave. Alebo pani v banke za prepážkou v rifliach a tričku.
Móda napreduje. Každý nech sa oblieka ako chce, v čom sa cíti dobre. Páči sami tento outfit, športovo elegantný.
Šortky kde vidieť pol prdele je za mňa horšia móda
@zuzanockamt naozaj? Mne osobne by to dost povedalo o koncepte a kvalite hotela.
Nenosím tento štýl, keďže sako vytiahnem veľmi výnimočne, ale tento konkrétny outfit sa mi celkom páči, napr. s kamoškou tak vybehnúť na kávu si viem predstaviť, navyše tie nohavice mi neprídu ako teplákovina, či?... dnes sa nosí čokoľvek a to je podľa mňa super, že každý si vie vybrať čo sa páči jemu 🙂
Anonymka
Oblečenie je len obal. Nič nehovorí o kvalite človeka.
@lindous sú to teplaky z Pepca za 4€.
@zuzanockamt Oblečenie dosť presne opisuje to, aký si typ človeka. Tepláky podľa mňa patria do fitka, nie do divadla.
Anonymka
To je tvoj názor.
Však v tom vyzerá dobre. Viac ma vyrušujú o dve čísla menšie šaty, ktoré zvýraznia aj to čo nemáš.
@zuzanockamt a etiketa?
Tak nech sú, teba nikto nenúti sa tak obliecť 😅 súhlasím napr. s tým, že tepláky do divadla nepatria a toto by som si tam neobliekla, sú miesta kde je vhodné dodržiavať dresscode, aj keď to mnoho ľudí žiaľ nerobí, ale tu vidím fotku z kabínky, nie z divadla a čo si kto oblečie na nákupy, zmrzku, prechádzku po meste, či večeru v bežnej reštike mi je srdečne jedno
Anonymka
Ja by som si tepláky do divadla neobliekla. Ale nebudem chytať infarktové stavy kvôli iným. Ty sa tu zavzdušňuješ nad kočkou, ktorej to pristane a v divadle očividne nie je.
Tie nohavice kľude môžu byť aj ľanové alebo hocijaké iné. Teraz sú v móde všelijaké ľahké, padave látky, ktoré síce na prvý pohľad možno niekomu pripomínajú teplakovy úplet ale nie je to on. V takom prípade sa k nim sako hodí. Móda sa mení, takže áno, asi starneš 🙊🤷😄
Ale tiež som názoru, že tepláky zostanú vždy len taplakmi, nech sú akokoľvek značky či ceny....
ano, nosia to administrativne pracovnicky, ktore maju vyhliadnute na vianocne bonusy od sefa, kedze minisukne starsim kolegyniam sa nepacia a ine saty su viac neprakticke pri tomto pocasi.
Teplaky budu vzdy len teplaky. Smutna moda teplakova.
Nie, nenosí sa to. Keď už žena nevie čo so sebou a ako zaujať tak zvolí tento “štýl” ale za mna teda totálne nehodiace sa a škaredé 😁 hlavne “influencerky, nechcem písať mena, vôbec ale vôbec sa nevedia obliecť, niekto im napíše negatívny koment, ony to zmažú ale myslia si, že sú hviezdy 🙄 smutne 🙂
@nikpa sú to tepláky z Pepca, nie ľanové nohavice. Je toho plný TikTok. 🙈
Za mna cely tento model posobi lacno, to oblecenie vobec nevyzera kvalitne. To vidim aj z fotky, ze dokrcene teplaky a umele sako. Za mna toto nie je vhodne nikam a uz vobec to nie je tu spominana "sportova elegancia", lebo tento vyraz ani neexistuje. To len vo vychodnom bloku si obliekame do prace teplaky, do divadla rifle a tvrdime, ze to je "sportova elegancia"
@jaass uplne suhlasim s tym, co si napisala. Hlavne o tych influencerkach. Oni aj ked na seba drahe handry navesaju, kabelky za tisice, furt je to otrasne.
Je to otras a bodka... Škoda, že ženy prestavaju byť ženami,co sa oblečenia týka. A pritom sa to takmer každému mužovi paci
A nie je to tak,ze v jednom z toho uz prisla 2.si skusala?

preco sa necudujem?