Nosili by ste takéto topánky?
Nemyslím dizajn, oni sú pekné a hodia sa mi ku všetkému, ale skôr tá kvalita. Ulakomila som sa, že stáli 10€ 😳 Inak sa snažím kupovať kvalitné kúsky a toto mi príde ako shit na prvý pohľad 😅 Či v pohode?

Prijdu mi ako s detskeho oddelenia...
Jedine, co mi na nich sedi je moja velkost😉 Vzhlad aj material je hroza a myslim, ze ani pohodlne nebudu.
@anjelicek26 a z detského oddelenia sú zlé? Ja kupujem len z detského, lebo mám 34 veľkosť. Ale...
Toto by som si neobula, mne vadí ten veľký kontrast čierna a biela.
ak majú ten správny opätok - tak prečo nie...
prvé čo si všímam je opätok....
@tosomja vseobecne nie, ale tieto by som definitivne dala do kategorie "pre dieta" na plaz...
Odhliadnuc od kvality, toto sú pekné topánky? 🤔 Nuž, všetko je vec vkusu. Mne pripomínajú detské sandále spred 40 rokov.
Sú to len topanky. Nevidím na nich nič vyrazne dobre ani výrazne zle. A popravde väčšine ľuďom je ozaj jedno kto má čo na nohách a nevšíma si to pokiaľ nejde o nejaký extrém. Takže ak sa ti v nich dobre chodí, nosila by som ich
Ak sa ti páčia, hodia sa ti, dobre sa ti v nich chodí, tak kde je problém? V tých 10 eurách? Moja dcéra má značkové tenisky za 100 a sú to otrasné topánky. Tuhé, málo miesta pre prsty, päta vyvýšená, no ani tych 10 eur by som za ne nedala.
Mne pripadaju plastove... a to sa najma v lete zarezava do pokozky. Osobne beriem topanky, ktore su pohodlne a dobre sedia na nohe, toto vyzera na hrubu pevnu neohybnu podrazku, nenosila by som, mam svoje nohy rada 🙂
Nie, nenosila by som, nepacia sa mi. A sudiac podla materialu, aj keby sa mi pacili, asi by sa mi v nich velmi potili nohy.
@h2 áno, to je také retro 😁
@dskjhfdlkdjhl materiál je hrôza áno, ale sú pohodlné a sedia mi perfektne. Sú ľahké
Nie!
autorka a ty budes topanky nosit podla toho, ako sa ti tu vyjadrime my? Neblazni, ved si kupuj a nos to, co sa paci tebe a v com sa citis dobre 😉
No, len ak je to taka umelina, ako vyzera, tak sa Ti v tom budu nohy potit a uz to pohodlne nebude.
@dskjhfdlkdjhl je to umelina... Asi ich vrátim a nájdem nejakú kvalitnejšiu alternatívu 🤔
Uplne v pohode by som ich obula. 🤷
Normálne letné sandále...jasné,že by som si ich obula...a kvalita ako kvalita,neverím že všetky drahšie topánky si kvalitnejšie. A aké sú podľa vás teda ,,sandale'' vhodné vasho vkusu a obutia?
Tak pekne nie su jedno ci mas 50ci 20 akoze Mne to je jedno Ja by som to na nohy nedala 😊Mozno tak okolo domu poliat kvety . Ale ty sa pytas na nazor a potom povies nerieste dizajn tak co mame riesit ? Cenu? Vyzera to ze aj 10e bolo za ne vela. Vyzeraju ako tie captave lacne sandale pre batolata co este nevedia chodit . Ale Hlavne je ako sa ty v nich citis. Kludne ich nos. Jediny nazor ktory by ta mal zaujimat je tvoj . 😊
Za mňa sú vpohode, ani nenadchnú ani neurazia....vpohode by som si ich obula k niakym letným šatám.
@tamitamitami "nejakym"
asi nie
Ja ako stará a skúsená radim pokiaľ ta nederú do krvi ja by som ich nosila ak sú ako píšeš pohodlne ľahké tak zvyšok odevu k ním doladis.
A co sa teraz nosí? Úplne vsetko a retro je cool 😉
Mne sa nepáčia takže by som ich nenosila. Ak sa ti páči dizajn tak nerieš cenu a samozrejme za 10r nemôžeš čakať extra kvalitu
Podľa mňa je úplne sumafuk čo si kto myslí, aj tak sa nájde vždy niekto čo hocičo ohovori.. aj keby si sem dala topánky za 150 našiel by sa niekto kto by povedal že sú to shity.. proste už si ich kúpila, z nejakého dôvodu sa ti páčili, tak ich nos, čo už iné s nimi? Veď su to sandále.. a ver mi, nikto nebude chodiť okolo teba a zhrozene pozerať na tvoje nohy.. premna sú to normálne sandále, nosila by som ich ak by mi boli pohodlné, to je premna dôležité.. a aby sa v nich moc nepotili nohy.. moje sandále stali 12€, sú športové a je mi jedno ako by ich skritizovali na MK..

nie