icon

Nosíte striebro alebo zlato?

30. jún 2025

Nosíte striebro alebo zlato?

Strana
z2
deti95060810
30. jún 2025

Au

biba_18
30. jún 2025

ja nosím aj jedno aj druhé - mám neutrálny podtón pokožky a hodia sa mi obe…

balerina2025
30. jún 2025

nie a nie

inaemre
30. jún 2025

Zlato.

bessie12
30. jún 2025

Zlato. Biele a žlté.

zitaje
30. jún 2025

Nič nenosím, neznášam šperky. Nemáme ani svadobné obrúčky. Mne sa to hnusí (áno viem, je to divné).

viktoriaandrascik
30. jún 2025

Zlato

lucia13022023
30. jún 2025

Zlato

struhanka
30. jún 2025

Striebro a biele zlato.

autor
30. jún 2025

Ja som tiež za zlato, do nedávna striebro ale rokmi už sa orientujem na zlato čím som staršia 🫣

autor
30. jún 2025
@zitaje

Nič nenosím, neznášam šperky. Nemáme ani svadobné obrúčky. Mne sa to hnusí (áno viem, je to divné).

@zitaje mne by chýbali, malo ktorá nenosí

maryetta
30. jún 2025

Cca do 30-tky striebro. Od vtedy zlato 🙈

jamimo
30. jún 2025

Všetko. Ja som straka 🤭

vkatush
30. jún 2025

Predtým striebro, teraz biele zlato.
Žlté sa mi proste nepáči.

osky
30. jún 2025

Ja vsetko.
Podla prilezitosti.
Mam velmi vela zlata i striebra,ale este viac bizuterie,kamenov,strassu..
Nosim vsetko...kazdy den nieco ine.
ALE
pridem domov a uz to zo seba strhavam
Obzvlast v tychto teplach..
Keby nechodim medzi ludi a do prace,nenosim na sebe absolutne nic/myslim sperky/

larinka552
30. jún 2025

Nosim hlavne striebro ale zacalo sa mi pacit aj zlato. Len to, ze je drahsie a hlavne sa mi zda, ze by som sa mala opalit aby mi pristalo 😆

jablkovastrudla
30. jún 2025

Nosim zlate nausnice. Neznesiem na sebe nic ine, ziadne retiazky, naramky ani prstene

hopsas
30. jún 2025

Do 30 len striebro. Potom len zlato.

maddie1711
30. jún 2025

Asi do 20tky som nosila striebro(kvôli cene samozrejme) a potom som si postupne začala kupovať len zlato. Teraz na seba už nič iné nedám (ešte k tomu som tmavý typ čiže mi to pristane). Ale v podstate mam len to čo nosím, nemám žiadne špeciálne k šatám alebo náušnice na výmenu …. Nosím to vždy, nikdy nedávam nič z toho dole …. Len keď idem na röntgen 😂

vanilkovazmrzka
30. jún 2025

Nenosim nic, sperky ma obrazuju 🫠

bytc20
1. júl 2025

Bezne sperky nenosim, ale ked uz je nejaka prilezitost, tak jedine striebro. Zlte zlato sa mi absolutne nehodi.

jana_eyre_2
1. júl 2025

Chirurgicku oceľ 😅

btus
1. júl 2025

zlaté naušnice. Ale mám aj bižu. Prstene a obrúčku len výnimočne, keď niekam na oslavu.

diewcatqoo
1. júl 2025

Nic, nemam rada sperky. Nenosim ani nausnice, ani obrucku. A zlte zlato sa mi nepaci vobec.

leuska0910
1. júl 2025

Strieborne, zlate sa mi nepacia.

alison11
1. júl 2025

chirurgickú oceľ retiazky a náušnice striebro lebo v ušiach znesiem len striebro od ostatných sa mi zapália dierky v ušiach a na rukách okrem zlata príležitostne striebro a chirurgickú oceľ zo zlata mi puchnú prsty.

anickaaa6aaa
1. júl 2025

Momentálne už pár rokov nosím zlato. Ale nemám nič špecifické, že ladím s oblečením. Keď som bola mladšia samozrejme aj kvôli cene som nosila striebro. Mala som ho veľmi veľa, aj stále mám, ale už nenosím.

petamich
1. júl 2025

Aj aj, zlato ale skor biele alebo ruzove, zlte mi podla mna nesvedci 🙂

autor
1. júl 2025
@maddie1711

Asi do 20tky som nosila striebro(kvôli cene samozrejme) a potom som si postupne začala kupovať len zlato. Teraz na seba už nič iné nedám (ešte k tomu som tmavý typ čiže mi to pristane). Ale v podstate mam len to čo nosím, nemám žiadne špeciálne k šatám alebo náušnice na výmenu …. Nosím to vždy, nikdy nedávam nič z toho dole …. Len keď idem na röntgen 😂

@maddie1711 to isté 😀

bessie12
1. júl 2025

Jedine co nosím je obrúčka a zásnubny prsteň. Ale uz aj na to začínam zabúdať a neskor asi to nosiť ani nebudem. Tak isto ako aj zasnubny som nenosila viac ako rok 😁

Strana
z2