Nosíte striebro alebo zlato?
Nosíte striebro alebo zlato?
Biele zlato a striebro
V bezny deň nenosím nič, nevidím dôvod. Ak je nejaká špeciálna udalosť tak si vezmem len zasnubny prsteň a striebornú retiazku. Žlté zlato je otrasne, takze to som darovala.
Zlato. Tým, že musim mať v ušiach iba zlato, tak aj prstene nosím zlaté.
Oboje... aj bižutériu aj ocel
Striebro asi do 30 aj obrúčky sme mali a po 30 už aj zlato
aj aj , podľa oblečenia a nálady 🙂
Zlato, viac mi pristane.
Zlato
Bižutériu (náušnice, prívesky&retiazky), ale iba tú z Číny, z Ali/Temu, nedám na ňu dopustiť. Zlato a striebro už vôbec nenosím. Nepáčia sa mi zlaté a strieborné šperky, sú príliž tradičné, nikdy nie sú v mojom štýle, rýchlo černejú a sú predražené a nekvalitné. Zo striebra mávam exzém na koži, i zo zlata. Z bižu takmer vôbec. Ale ak mám zvoliť farbu kovu, tak striebornú.
Mladí nosia striebro, starí zlato. Videla si niekedy starú pani aby mala strieborné prstene a retiazky? Ja nie. Striebro je sloboda, zlato je záväzok. Tak si vyber.
Mladí nosia striebro, starí zlato. Videla si niekedy starú pani aby mala strieborné prstene a retiazky? Ja nie. Striebro je sloboda, zlato je záväzok. Tak si vyber.
@klara546 zlato nosia stari? To je dobra hlupost.
Videla si uz diamanty vsadene do strieborneho privesku alebo prstena? 🤣
@klara546 zlato je záväzok? Na to si ako prišla? 😂
@klara546 aha..videla som aj staré s ošuchanym striebrom, ok dobre vedieť diky
Striebro a biele zlato . Mám aj žlté zlato, ale podľa mna sa mi nehodi a cítim sa v ňom ako z osady
aj aj, ale lepsie sa cítim v zlate

Kedysi len striebro a biele zlato, teraz opat len zlte zlato