icon

Nosíte striebro alebo zlato?

30. jún 2025

Nosíte striebro alebo zlato?

Strana
z2
sandrasstini
1. júl 2025

Kedysi len striebro a biele zlato, teraz opat len zlte zlato

adonish
1. júl 2025

Biele zlato a striebro

nelka93
1. júl 2025

V bezny deň nenosím nič, nevidím dôvod. Ak je nejaká špeciálna udalosť tak si vezmem len zasnubny prsteň a striebornú retiazku. Žlté zlato je otrasne, takze to som darovala.

margotka17
1. júl 2025

Zlato. Tým, že musim mať v ušiach iba zlato, tak aj prstene nosím zlaté.

luccija
1. júl 2025

Oboje... aj bižutériu aj ocel

alica110
Autor odpoveď zmazal
mariska1989
1. júl 2025

Striebro asi do 30 aj obrúčky sme mali a po 30 už aj zlato

marusiao
1. júl 2025

aj aj , podľa oblečenia a nálady 🙂

kathhii
1. júl 2025

Zlato, viac mi pristane.

lusesita2
1. júl 2025

Zlato

esteris
1. júl 2025
@zitaje

Nič nenosím, neznášam šperky. Nemáme ani svadobné obrúčky. Mne sa to hnusí (áno viem, je to divné).

@zitaje hmm to je zaujímavé 🙂 prečo? Kvôli hygiene? Estetike? Nepohodliu?

zitaje
1. júl 2025
@esteris

@zitaje hmm to je zaujímavé 🙂 prečo? Kvôli hygiene? Estetike? Nepohodliu?

@esteris neviem, strašne to nemám rada, napr. sa mi hnusí otvárať retiazky, také tie miniatúrne kovové súčiastky... klince mi neprekážajú 😀 a nemám rada dotyk kovu na koži.

tripetta
1. júl 2025

Bižutériu (náušnice, prívesky&retiazky), ale iba tú z Číny, z Ali/Temu, nedám na ňu dopustiť. Zlato a striebro už vôbec nenosím. Nepáčia sa mi zlaté a strieborné šperky, sú príliž tradičné, nikdy nie sú v mojom štýle, rýchlo černejú a sú predražené a nekvalitné. Zo striebra mávam exzém na koži, i zo zlata. Z bižu takmer vôbec. Ale ak mám zvoliť farbu kovu, tak striebornú.

klara546
1. júl 2025

Mladí nosia striebro, starí zlato. Videla si niekedy starú pani aby mala strieborné prstene a retiazky? Ja nie. Striebro je sloboda, zlato je záväzok. Tak si vyber.

inaemre
2. júl 2025
@klara546

Mladí nosia striebro, starí zlato. Videla si niekedy starú pani aby mala strieborné prstene a retiazky? Ja nie. Striebro je sloboda, zlato je záväzok. Tak si vyber.

@klara546 zlato nosia stari? To je dobra hlupost.
Videla si uz diamanty vsadene do strieborneho privesku alebo prstena? 🤣

anickaaa6aaa
2. júl 2025
@klara546

@klara546 zlato je záväzok? Na to si ako prišla? 😂

bessie12
2. júl 2025
@klara546

@klara546 peknú hovadinu si napísala 😂😂

autor
2. júl 2025
@klara546

@klara546 aha..videla som aj staré s ošuchanym striebrom, ok dobre vedieť diky

lenka.25
3. júl 2025

Striebro a biele zlato . Mám aj žlté zlato, ale podľa mna sa mi nehodi a cítim sa v ňom ako z osady

6kristina
6. júl 2025

aj aj, ale lepsie sa cítim v zlate

Strana
z2