icon

Outfit na prvý deň v práci

11. apr 2025

Baby, čo myslíte, je toto vhodny outfit na prvý deň v práci ako sekretárka? Ak nie, čo by ste zmenili? Tie sandále mi splývajú s pančuchami. Čo dĺžka sukne? V pohode alebo zvoliť dlhšiu?

Outfit na prvý deň v práci
heidi4
11. apr 2025

@guiseppinka ja mam take uz par rokov z Orsay a Stradivariusu... Ale tiez som zvedava, odkial je autorkina 🙂

zuzinabila
11. apr 2025

Nieco minimalistickejsie. Urcite nie kožu,ani zvieracie vzory ale nenapadne a zaroven rafinovane v jednom

katie253
11. apr 2025

A topánky nejaké iné k tomu nemáš? Kotničky nejaké napriklad.

evcagabi
11. apr 2025

Mne ani jeden outfit nepride vhodny. A sandale s pancuchami? No budu tam mat s tebou veselo 😅

amelia89
12. apr 2025

Pocuj, oblec si co chces, kazdy ma iny styl, nie kazdy to ma v sebe to je ok. ale nikdy. nikdy. nikdy si nedavaj do otvorenej topanky akukolvek silonku ci uz ciernu ale hnedu to je proste fakt faux pas.
Budes chodit v sandaloch uz od aprila do oktobra ci ako?
ved si kup lodicky/topanky na nizkom/loafery/ mas milion moznosti. sandale sa do kanclu nenosia skoro vobec,ako dobre v lete ked je 35 stupnov tak jasne ale nie je to na dennom poriadku…

1andrea111
12. apr 2025

Nevyzerá že ideš robiť sekretárku ale baliť chlapov s tou sukňou. Budú aspoň v očakávaní s čím prídeš na ďalší deň, keď hneď v prvý taká sukňa.

ysseba
12. apr 2025

Kožená skukňa a hadí vzor na blúzke určite nie. A určite nie spolu. To guličkové je lepšie, ale mne osobne sa guličkový vzor nepáči. A sandále do tohto počasia sa naozaj nehodia. A hlavne - silonky do otvorených sandálov je asi najväčší módny trapas...

mk1111111111
12. apr 2025

Pre sekretarku su lodicky zaklad, tak kup minimalne jedny. Ako sa pise vyssie, ak chces, aby mali voci Tebe ludia respekt, oblec sa elegantne, nie vyzyvavo, inak budes pred chlapmi, len za pipenku a to snad nechces. A nezabudni, ides tam pracovat a reprezentovat, nie predvadzat sa

ankare
12. apr 2025

Si kosť!

jajka257
12. apr 2025

Mne osobne vadia tie priesvitné blúzky. A pod priesvitnom bluzkou čierna podprsenka. Na to som priam alergická. A potom ponožky či pančuchy, hlavne čierne a hrubé v sandáloch. To je koniec.
Kúp si puzdrové šaty, puzdrovu sukňu, zo štyri blúzky, nohavice a nejaké sako. Keď nabehnes takto oblečená do mužského kolektívu, tak nie kolegyne, ale manželky tých tvojich šéfov, sa postarajú, aby si tam dlho nevydržala🤣🤣🤣 a na MK pribudnú témy o asistentke , ktorá sa oblieka ako do bordelu🤣🤣🤣

buberova
12. apr 2025

@jajka257 prosím ťa povedz ako konkrétne sa manželky šéfov postarajú aby tam dlho nevydržala

autor
12. apr 2025

@jajka257 neviem prečo z teba srší taká nenávisť ale v poriadku, odpustím ti aj to oblečenie do bordelu :-*

autor
12. apr 2025

@heidi4 tally weijl ale mam ju už dlho, priznám sa mala som ju zatiaľ len raz

jajka257
12. apr 2025

Aká nenávisť? Mne je úplne jedno, v čom tam prídeš, to ty nevieš, čo si obliecť. A k tomu bordelu, použila som slušne slovo, prejdi si diskusie na MK, v ktorých ženy žiarlia na kolegyne či asistentky manželov. Vtedy pochopíš, ako som to myslela. 🤣

lienka.7
12. apr 2025

@jajka257 v podstate s tebou súhlasím... tu by jej niektoré v pohode schválili, aby sla aj v neglize, lebo je predsa kosť! A my ostatné iba take zavistlive chudery bez vkusu, nech aj praskneme od závisti. To, ze sa ale ona zhovadi, nevadí, hlavne ze bude sexy!🤦‍♀️
@autorka len taka otázočka, kolko mas prosim ta rokov, keď nemáš šajnu ako sa máš do prace obliecť??? A tiež, kde si doteraz pracovala? Nikdy si nebola vo firme, kde by bola sekretárka ci recepčná? Mam teraz na mysli serióznu firmu. A lodičky sú na takýchto pozíciách proste "must have". Samozrejme, nemusia byť na 15 cm podpätkoch.

jajka257
12. apr 2025

@lienka.7 presne si to vystihla. Aj mňa by zaujímalo, kde pred tým pracovala alebo či vôbec pracovala. Lebo každý z nás minimálne raz v živote bol v nejakej spoločnosti a na vlastné oči videl asistentku, resp.sekretarku. Ja som cca v 19 robila sekretárku primátorovi a v hernom by ma vyhodil, že sa mám ísť okamžite prezliecť. Ja som ešte aj v skrini mala veci na prezlečenie a veľa náhradných pančuch. Pod stolom som bola bosá alebo len v nejakých slapkach, v momente ako som stôl opúšťala, mala som na nohách lodičky, alebo v lete také sranda topánky s holou patou. A vtedy prísť bez siloniek, bol veľký prúser🤣🤣🤣

dankabg
12. apr 2025

Autorka mojko zlaté si riadna j🌼backa. Vyzeráš super. Ja sa obliekam omnoho vyzývavejšie a vystrednejsie ako ty..ale!!! Ja sa musím prezliekat do nemocničného munduru...skús na začiatok zvolít niečo striedmejsie. Ako ti radili baby výšsie a postupne pritvrdzuj.

muchotrafka298
12. apr 2025

Ja keby som prisla do prace v kozenkovej obtiahnutej minisukni, co ledva v tom krok spravim, tak sa rovno mozem prezliect do veci, co tam mam (ja mam v praci veci na prezlecenie, ak by som sa obliala, zaspinila alebo nieco, mam tam nohavice aj topy). A preco? Lebo jednoducho to nie je vhodny odev na poziciu, ktoru mam. A vlastne, mna by to nikdy ani nenapadlo. A to nepracujem vo firme, kde by bol striktny business dress code, povinne nejake oblecenie a pod. Asistentka nema byt vyzyvava ani vystredna. Ano, tak si ju sice kazdy zapamata,to je fakt, ale asi nie uplne v pozitivnom. Ale tak, kazdy mame vlastny rozum, vieme, co sa patri a co sa nepatri.

zobaka
12. apr 2025

nviem si predstavit v com chodia niektore dotycne, alebo aj viem 😉 🤐😂 ked toto hodnotia ako oblecenie do bordelu

muchotrafka298
12. apr 2025

@zobaka podla mna je to outfit do baru, na veceru, na rande, nie do kancelarie na poziciu asistentky.
V bordeli som nikdy nebola, tak neviem, jak sa tam zeny obliekaju...maju vobec nieco oblecene?

bielasovicka
12. apr 2025

Kde tu vidíte nohavice? 🫣

iwesska
12. apr 2025

A mne sa to s tou bodkovanou suknou paci. Neviem,co na to vsetci hladaju chyby. Je to slusne,elegantne. A ak to je mensia firma,tak rozhodne klienti nebudu riesit,ci mas sandale alebo lodicky,kozenu,alebo latkovu suknu,ci o 5cm dlhsiu,alebo kratsiu. Nikdy som si v ziadnej firme nevsimala,co mala sekretarka na sebe,pokial bola slusne oblecena. Klienti vacsinou chodia kvoli inym veciam ako obzerat sekretarky😃

jajka257
12. apr 2025

@zobaka ďalšia, ktorá nevie čítať s porozumením🤣

lubka2510
12. apr 2025

Je úplne jedno čo ti tu radíme....keď raz tu koženú sukňu chces aj tak si ju raz vezmeš a nevadí že na teba budú chlapi zizat.kedze si aj napísala že to je väčšina mužský kolektív😀 aj lodičky si určite zozenies do pondelka😃

zuzik1407
13. apr 2025

Mne sa nepáči ani jeden outfit,,,,,tie fotky z netu sú top......Toľko moderných nohavíc a bluzok sa dá nakombinovať .....

mantilka
15. apr 2025

Lodičky sú základ. So sandalkami by ťa vysmiali. To by ťa každý prekukol, že zrejme čierne lodičky nemáš doma.
A hneď si kúp aj telovej farby. Dajú sa kúpiť aj veľmi pohodlné, len treba viac vyskúšať. Len nech sú hladké bez extravagantného zdobenia.
Tie fotky z netu by ti mohli pomôcť pri základom poskladani šatníka do práce.

autor
16. apr 2025

@mantilka a predstav si že nie 🙂 nepotrebujem lodičky, moje sandálky sú úplne dostačujúce, a nakoľko je krásne počasie a mám aj opálené telo už som oprašila aj sukňu, aj šaty a predstavte si, baby, moje hole nohy v sandáloch, taký nehorázny fópa ako ste tu nazvali, nikoho nepohoršili 🤗áno, prvý deň som bola v strese keďže som nevedela úplne do čoho idem, ale keďže už viem ako sa veci majú, som úplne pokojná a spokojná. Mám skvelú prácu v podstate vo všetkých ohľadoch 🤗

kavasmliekom
16. apr 2025

Z teba tiež ide príjemný tón 😁 nech sa ti darí v novej práci.
Keď sa ochladí, nezabudni na hrubé čierne pančuchy, sandále si nechaj 😄

alica110
16. apr 2025

Autorka moc ti gratulujem a pre tvoje vlastné dobro, vôbec sa tu nikoho nepýtaj o rady čo si obliecť, tu ťa akurát zrazia k zemi. Nech sa ti darí 🌷🌹

alica110
16. apr 2025

@kavasmliekom Na hrubé vrece, hrubá záplata 😉