Páči sa vám táto kombinácia?
Paci sa vám tato kombinacia?

Ano, toto nosia 20 rocne kolegyne, hodi sa im to. Ako moze aj starsia zena, ked ma na to postavu
@mk1111111111 sukňa je z HM taka petrolejova
Kombinácia fajn. Ale aj na mňa to pôsobí ako od číňana. Možno len zlá foto.
Niečo mi tam vadí, je to také rozhádzané. K roláku skôr kabát, alebo sako, tá krátka kožená sa nehodí ku krátkej sukni. Farba sukne by mala byť podľa mňa skôr hnedá ako sivá, je to moc studené a tieto čižmy skracujú nohy. K tomuto radšej jazdecké čižmy.
Mne sa to páči. Pridala by som doplnky a aj nejaké zaujímavé silonky
nemam rada kotnikove topanky a ten top priesvitajuci mi pride hrozne lacno..celkovo to cele materialovo spolu nesedi
Nie
Nepáči sa mi
Nepáči.
A najviac mi tam vadí ten rolák.
Ešte tak sivý alebo tmavý nejaký...
Ale asi aj tak nie
Pekne. Tinedzerky to nosia.
Nie nepáči 😄 vadí mi tam asi všetko
Takú sukňu som nosila v lete ku telku na zimu som ich poodkladala. Mala som čiernu, béžovu a bielu.
Sukna je dost letna, inak normalne, standard. Nic prevratne, nic za vo sa treba hanbit. Za mna dobre. Mozno by som skusil a tmave silonky, kludne aj so vzorom.
Na toto obdobie už nie. A na jar, jeseň mi tam vadí rolák v kombinácii s tou priesvitnou sukňou. Ináč je to pekne. Ale s úpravami.
... Tiež nemám rada kotnikove čižmy k sukni.
Sukna krici lacnotou a tie boty…to je modne peklo
Suknu by som vymenila za koženkovu hnedú napr,a tie silonky a členkové čižmy mi trochu vadia. Určite by som k tomu zvolila čierne vzorované pančuchy, nie takéto telové.
Silonky na sebe nemam, bolo to skúšané na rýchlo 🙂
@dankabg
@viera27 tu sukňu sa nedá moc dobre odfotit ale neprišla mi letná asi kvôli farbe
suknu by som vymenila, kludne v tej istej farbe, ale skor skladanu, a z hrubsieho materialu. A urcite vysoke cizmy min. pod kolena.
To robi ten material, a to ze je priesvitna. Skus pod to naozaj dat aspon 20den cierne silonky a nebude to marne
@lucia13022023 v pohode, ja sa pýtam preto lebo cit pre módu moc nemam a v pohode si to priznam🙂 tak rolak už vyhodim a sukňu mi darovala kamoska😃 ale tu kozenku mám strasne rada takze tu budem nosit 😁
Za mna v pohode, mozno ale vysoke cizmy po kolena by boli lepsie. Ale podla mna pekne
Akoby si skombinovala 4 rocne obdobia, jar/jesen bunda, sukna leto, rolak zima.. materialovo to k sebe neide velmi, hlavne rolak + ta sukna, ona posobi lahko, vzdusne, letne a rolak opacne
Sukňa je letná, nehodí sa k vrchu oblečenia.
@pralinka86 Ano je to take, máš pravdu. Skusala som to nejak vrstvit ale moc mi to nevyslo:D
@lucia13022023 prepac ale to co si pridala je pre mna ako z roku 5...
Pre mna otrasne.
Autorka,asi najviac vadi ta sukna.
Ved je priesvitna...tenucka..to je na horuce leto
Celkovo rolak a minisukna posobi na mna komicky...
Skusila by som hrubsiu a jednoduchsiu suknu,trochu dlhsiu..nie ledva pod zadok.
Kotniky za mna ok.
Nerusia az tak...
Nepaci sa mi ako to presvita a tiez tieto kozene kratke tazke bundy so zbytocnym opaskom. Sukna vyzera na druhej fotke lepsie, pridaj flhsi kabat
@osky ja teda neviem co je otrasné na čiernej sukni a rolaku, vysokých čižmách a silonkach ale ok🤣 každý má iný vkus, ja mam takýto, iné neriešim.

Okrem sukne ok. Na sukni mi vadi material, vyzera lacno, farba mi nevadi