Plavky na kúpalisko pre plnoštíhle ženy
Ahojte, aky mate nazor na tento typ plavkovych legín na kúpalisko?
Chudnem z naozaj veľkej váhy. No stále sa necítim na kraťasy, a chcela by som si užiť kúpalisko s deťmi. Dakujem

Že otras, ešte viac si ťa budú ľudia všímať, v tomto sa zaručene každý na teba pozrie, každý videl tučného kúp si normálne plavky nebudeš svietit
Budeš na seba pútať pozornosť. Radšej by som kúpila šatku, šaty alebo niečo také, pri vode dáš dole.
Sama mam viac kil ale toto by som si naozaj nikdy neobliekla. Daj si normalne plavky. Neviem si predstavit byt v mokrych leginach ked vyleziem z bazena, brr
Ked tak si daj na plavky tu satku- pareo sa to tusim vola?
radšej si kúp tankiny.
Na telo do plaviek potrebuješ plavky a telo. A je úplne jedno akej si veľkosti.Normálne si uži leto s deťmi v plavkách. Neboj sa, nebudeš jediná a každému to bude jedno. Súhlasím s názormi vyššie, že legíny na plávanie pritiahnu viac pozornosti, ako tvoje telo.
radsej tankiny alebo satove plavky
Kup si obycajne plavky, v Decathlone maju aj take so suknickou … zbehni a vyber si. Po vcerajsej navsteve thermal parku mozem len povedat, komplexy mas len ty vo svojej hlave …cloveka v normalnych plavkach si nikto nevsimne pokial mu neberie uterak, jedlo alebo neskoci na hlavu. Uzi si leto
Normalne plavky a cez to plazove saty... das to dole len ked pojdes do vody a tam na teba fakt nikto cumiet nebude..
Ja idem objednat asi taketo. Ma to kostice skryte, pre mna zasadne, lebo prsia mam velke, padnute. Okolo bokov si potom dam daku satku, este vymyslim, co. Mam aj 2 dielne, klasicku podprsenku, no musim si rozsirit, lebo mi je uzke cez hrudnik. A teda mam speky a co?
Vaha 70 pri 152 cm, nadvaha 20 kg, asi teda budes mat viac, ale aj tak by som si nedala to, co si poslala, ved by som sa v tom uvarila a mokre na sebe mat cely cas take nieco, to nie.
@bubi1121 Toto uz od kratasov daleko nema, problem je naozaj len v tvojej hlave. Skus sa premoct, kup si bezne plavky, a neboj sa, ze by si nejak vytrcala. Skor tieto leginy budu uputavat pozornost, ako kazda novota v obliekani, takze toto zarucene pritiahne viac pohladov ako beznejsi plavkovy spodok.
@bubi1121 neblazni. Kludne si daj cele plavky. Takto si ta viac budu ludia všímať ako keby si si dala normalne cele plavky.
No tak ked chces, aby po tebe kazdy pozeral, tak si daj plavkove leginy. Lebo zarucene po tebe pozerat budu. Normalne si daj plavky, na ake sa citis. Normalne plavky, nie leginy alebo tricko. Nikoho nebudes zaujimat.

Že ti v tom bude zbytočne horúco a že naozaj nikto nebude riešiť,ak budeš mať normálne plavky Dokonca takto len ešte viac upútas na seba pozornosť,lebo takýto odev mi ani nepríde ako vhodný na kúpalisko a už vobec nie ako plavky