icon

Šaty a odreté stehná

neferneferuaton
22. jún 2023

Ahojte. Ako nosite šaty? Ja si ich dám a potom mam stehna tak zodrate, ze mam chut bez hanby ist domov obkrocmo. Neskutočne to boli. Skusala som "krem" ktory je vyrobený priamo na tento problem avsak ak dlhsie kracam tak krem straca ucinnost proste sa chodenim a suchanim stehien vytrie. Skusala som aj také návleky na stehna ale koza presvita cez ne a šuchaju sa o seba aj tak.. uz som zúfalá. Poradte

Strana
z4
michaela329
24. jún 2023

@cacianka ja som to vyskusala hociako, jednoducho toto u mna nefunguje, len ma to zlostilo a pri vyhrnuti sukne to vyzeralo divne. Som skor za pekné nohavičky s dlhou nohavickou. Moje stehna su dole uzsie a dotýkajú sa az hore, takze ani tie navleky nie su volba (a tie gumene pásky na nich su pre mna fujble 🙈). Za tie roky som si našla to svoje a dokonale mi to vyhovuje.

michaela329
24. jún 2023

@nikachru tie mam v čiernej a bielej, vyzeraju krásne na postave ❤️

michaela329
24. jún 2023

@limoncino akože môžeš, ak kúpiš leginky. Ale ja kupujem aj rovno nohavičky a nemusíš nič riešiť 😁 Stránku dozadu dala kočka aj astratex stránku, kde su take.

bambulalala
24. jún 2023

@iwesska áno mal po dva hore aj dolu,vytiahnes si ich ako vysoko potrebuješ a ni sa nepohnu...momentálne som troska schudla aj sú mi troska volne ale ani teraz mi nespadne,nepohne sa.zazrak pre.mna uplny

marhulka3
24. jún 2023

@neferneferuaton Tak ja nedám dopustiť na detský olej. Rozotriem naširoko a navysoko (pre istotu) a väčšinou mi ranné potretie vydrží celý deň. Niekedy, keď sa viac spotim počas dňa na wc obnovím vrstvu a spokojnosť. Predtým vždy bol niekde kúsok kože, ktorý sa odieral.

lacibo
24. jún 2023

@viestta su take nohavicky co aj stehna prekryju..vyborna vec..pod odtiahnutymi satami krasne vyformuju postavu a pritom nie su stahovacie..pozri v intimissimi tam ich maju v telovej farbe

vanilka83
24. jún 2023

@neferneferuaton kúp si klasické bavlnené krátke-cyklistické leginy s krátkou nohavičkou a akú značku obchod?jednoducho len skúšať na sebe pokus omyl,na bonprixe aj v second handoch alebo na bazaroch isto zoženieš a saty môžeš mať na nich len samozrejme nie úplne mini aby netrcali,alebo minisaty volne na to a nosiť to ako tuniku.

vanilka83
24. jún 2023

@neferneferuaton ale na tie miesta kde sa ti dru určite skus detsky klasický púder a keď už to máš veľmi zodrate a štípe bepanthen baby na zapareniny

dadka_bb
24. jún 2023

@neferneferuaton ved leginky take do pol stehna

butterfly333
24. jún 2023

@neferneferuaton aha nasla som na nete

espeo
24. jún 2023

Detský púder

viestta
24. jún 2023

@lacibo ja mam špičkové letné bombardaky z viskozoveho satenu, viac kusov

tinamar333
24. jún 2023

@neferneferuaton ešte nemám odskúšané ale v nejakom rozhovote v rádiu som postrehli že lubrikant ale nie ten na vodnej báze.

h2
24. jún 2023

Mám takéto, pôvodne sú to sťahovacie nohavičky, ale tým, že majú predĺžené tie "nohavice", tak fungujú aj proti šúchaniu stehien.

flafly
24. jún 2023

Nosím také kratase z bambusove bavlny pod šatami. Tiež sa mi suchaju napriek tomu, že cvičím bojový sport a stehná mám štíhle a pevne. Mám s tým problém od puberty.

lacibo
24. jún 2023

@viestta odkial ich mas?

viestta
24. jún 2023

@lacibo z nejakého Cinana

andreatytler
24. jún 2023

@neferneferuaton
Mne sa nepacia na leto obtiahnute sortkove nohavicky. Je mi v tom teplo.
Kupila som klasicke volne bombardiaky bavlnene, lebo to je jedinny nohavickovy material ktory na seba dam.
Ja nezijem na Slovensku a neviem ci bude realne pre teba objednat z tejto stranky, ale davam ako inspiraciu. Urcite sa bude dat najst aj nieco v Europe.
Ta cipka mi vadi, ale aj tak ich skracujem, lebo mne sa stehna tru az uplne hore.
https://www.underworks.com/pettipants-cotton-kn...

ascotka
25. jún 2023

@juliet86 neviem z aplikácie poslať link. Pridávam fotky, oki ?

tetapetra
25. jún 2023

@bambulalala využila som na svadbe
@panda21 len či sú tie recenzie aj pravé.

panda21
25. jún 2023

@tetapetra u chlapov to drží 12h v práci.. Takže ani zo stehien to tak ľahko neodíde 🙂

juliet86
25. jún 2023

@ascotka dakujem ti pekne

neferneferuaton
autor
25. jún 2023

Ďakujem za ďalšie rady. Skusim to takto v jednej sprave zhrnut. Tie tipy s natieranim u mna nefunguju. Skusila som aj specialne vyrobky na stehna aj oleje, kremy deodoranty tuhe ... Mne to nepomaha. Po 10 minutach chodze stracaju ucinok a stehna su zodrate do krvy. Taktiez som skusila tie stehenne navleky ale to som tu uz pisala bohužiaľ ani to nepomohlo. Cipkovane tak cez cipku sa koza odrala aj tak a tie hladke su o cosi lepsie ale ten silikonovy prúžok mi moc dobre na kozu nerobi. Ale zatiaľ v mojom pripade naj. Neviem si však vybrať z tolkych rad co ste mi radili sortky. Nohavicky nechcem to by som nemohla nosit cely tyzden. Teraz idem objednat z laskovo ktosi mi to tu poradil tie bambusove sortky. Ale nevyhrnaju sa tie co mate skúsenosti s nimi? A potom ako druhu variantu vyskusam objednat nejake lacne sortky s rychlou dobou dodania. Bud alebo. Len sa bojim ze sa to bude vyhrnat. Silonky neznesiem tak ani nejdem strihat.

zuzanaete
25. jún 2023

@neferneferuaton Mam tie z laskovo a nevyhrnaju sa mi. Mam ich kratko, ale tak verim, ze aj po dlhsom noseni budu ok. Material je taky chladivy, velmi prijemny a su velmi pohodlne.

neferneferuaton
autor
12. júl 2023

No koneeeeeecneeee mi prišli sortky pod saty z laskovo co ste mi odporucali. Su super ale tak brutalne dlhe. 22 eur, 2 týždne cakania a dostala som takmer 3/4 kratasy. Mali ste to aj vy tak ci len ja mam to stastie?

Strana
z4