Skúsenosti s konickou podprsenkou
Ahojte 🙂 ....mate alebo ste skusali konicku podprsenku? Vcera som si vsimla ze aj take su 🙂 a tak ma zaujima ake mate s nimi skusenosti 🙂 ..Lujza

@lujza1123 kúpila som si jednu v neviem akom ošiali a vôbec ju nenosím. Teda mala som ju asi 2x. Je hrozná, podľa mňa deformuje prsia.
....aha .....dakujem za nazor 🙂
uz tu tato moda kedysi bola. vtedy to bolo hrozne a hrozne je to stale. si pozri aj starsie fotky. nie toto sa dufam znova neuchyti
uz tu tato moda kedysi bola. vtedy to bolo hrozne a hrozne je to stale. si pozri aj starsie fotky. nie toto sa dufam znova neuchyti
@pralinka25 aha
To je aká konicka?🤷
To je aká konicka?🤷
@anonym_cff835 hore je fotka ta co ma spicate kosicky
@svetlonos co som citala ide to znova do mody
To je daco priserne. Aj mama si take kupuje, a stale tvrdi, ze aky pohodlny kosik, ale tie prsia tam ma deformovane a stlacene. A spicate, och. Ja neviem, aj ja mam velke prsia a teda taku velkost ako 85G tam natrepat, no neviem...🫣
Podprsenky ktore robia spisate prsia nosia vacsinou starsie damy a niektore doslovne chcu take, co im robia spicaky.. Ak sa ti to paci a si s tvarom prs, ake ti spravia ok, nevidim dovod aby si si to nekupila. Nazor ostatnych, vratane dam tu na MK ti moze byt uplne ukradnuty..
podla mna to starsie damy chcu preto lebo kedysi v ich mladi sa to nosilo jednoducho sa v tom zasekli. to ako niektore v ucesoch obliekani atd. proste si to nesu so sebou.
podla mna to starsie damy chcu preto lebo kedysi v ich mladi sa to nosilo jednoducho sa v tom zasekli. to ako niektore v ucesoch obliekani atd. proste si to nesu so sebou.
@pralinka25 presne ako pises...
Toto reálne jedine do divadelného predstavenia, neviem si to predstaviť normálne obliecť čistá komédia, každý sa ti pozrie na kozy v tričku lebo ti budú špice stáť a prsia dostanú taký krásny zdeformovaný tvar 🙈
Véd na tejto fotke nevyzerá zle. Co je na nej také hrozné? Špicaté prsia majú ženy, aj prirodzene. Lepšie ako keby boli ovisnute.
Aj madona takú nosila, a aká bola slávna.
Véd na tejto fotke nevyzerá zle. Co je na nej také hrozné? Špicaté prsia majú ženy, aj prirodzene. Lepšie ako keby boli ovisnute.
@anonym_f273bf lebo v tricku to nevyzera proste dobre a nevyzeralo to dobre ani na madone a ani v tom case. proste nikdy. ale proti gustu. ...
@anonym_f273bf lebo v tricku to nevyzera proste dobre a nevyzeralo to dobre ani na madone a ani v tom case. proste nikdy. ale proti gustu. ...
@pralinka25 nemozes to porovnavat s Madonnou kedze tam islo uplne o nieco ine a tam sa hybeme v umeleckej sfere a nie sme pri podprsenkach na bezne nosenie..
@pralinka25 nemozes to porovnavat s Madonnou kedze tam islo uplne o nieco ine a tam sa hybeme v umeleckej sfere a nie sme pri podprsenkach na bezne nosenie..
@julia_romeo vsak ja nic neporovnavam. ja som len odpovedala. ja viem ako to nosila madona a nebola jedina. ale ani na nej to nevyzeralo dobe a chapem ze to bol kostym. ja som ju sem nezatiahla