icon

Skúsenosti s konickou podprsenkou

lujza1123
28. sep 2025

Ahojte 🙂 ....mate alebo ste skusali konicku podprsenku? Vcera som si vsimla ze aj take su 🙂 a tak ma zaujima ake mate s nimi skusenosti 🙂 ..Lujza

lujza1123
autor
28. sep 2025
anonym_53f135
28. sep 2025

@lujza1123 kúpila som si jednu v neviem akom ošiali a vôbec ju nenosím. Teda mala som ju asi 2x. Je hrozná, podľa mňa deformuje prsia.

lujza1123
autor
28. sep 2025

....aha .....dakujem za nazor 🙂

svetlonos
28. sep 2025
@lujza1123

....aha .....dakujem za nazor 🙂

@lujza1123
prosim ta prečo chces nosiť niečo takéto?? Ved nie je ani praktická ani sexi ani pekná 😵‍💫 Čokoľvek si oblečiem, vidno ju keďže ma milion šviv a dielov.
Výber si niečo lepšie 🙂

pralinka25
28. sep 2025

uz tu tato moda kedysi bola. vtedy to bolo hrozne a hrozne je to stale. si pozri aj starsie fotky. nie toto sa dufam znova neuchyti

lujza1123
autor
28. sep 2025
@svetlonos

@lujza1123
prosim ta prečo chces nosiť niečo takéto?? Ved nie je ani praktická ani sexi ani pekná 😵‍💫 Čokoľvek si oblečiem, vidno ju keďže ma milion šviv a dielov.
Výber si niečo lepšie 🙂

@svetlonos co som citala ide to znova do mody

lujza1123
autor
28. sep 2025
@pralinka25

uz tu tato moda kedysi bola. vtedy to bolo hrozne a hrozne je to stale. si pozri aj starsie fotky. nie toto sa dufam znova neuchyti

anonym_cff835
28. sep 2025

To je aká konicka?🤷

lujza1123
autor
28. sep 2025
@anonym_cff835

To je aká konicka?🤷

@anonym_cff835 hore je fotka ta co ma spicate kosicky

svetlonos
28. sep 2025
@lujza1123

@lujza1123

@lujza1123
no áno, ak mas 75+ bude super. Take panie som opatrovala a oni ich mali. Ake na mladšiu zenu? Kokos ani za svet, aj pod oblečením to vyzera na 💩 Niečo nie je móda ale omyl návrhára a toto je jeden z nich.

anonym_051d14
28. sep 2025

To je daco priserne. Aj mama si take kupuje, a stale tvrdi, ze aky pohodlny kosik, ale tie prsia tam ma deformovane a stlacene. A spicate, och. Ja neviem, aj ja mam velke prsia a teda taku velkost ako 85G tam natrepat, no neviem...🫣

julia_romeo
29. sep 2025

Podprsenky ktore robia spisate prsia nosia vacsinou starsie damy a niektore doslovne chcu take, co im robia spicaky.. Ak sa ti to paci a si s tvarom prs, ake ti spravia ok, nevidim dovod aby si si to nekupila. Nazor ostatnych, vratane dam tu na MK ti moze byt uplne ukradnuty..

pralinka25
29. sep 2025

podla mna to starsie damy chcu preto lebo kedysi v ich mladi sa to nosilo jednoducho sa v tom zasekli. to ako niektore v ucesoch obliekani atd. proste si to nesu so sebou.

julia_romeo
29. sep 2025
@pralinka25

podla mna to starsie damy chcu preto lebo kedysi v ich mladi sa to nosilo jednoducho sa v tom zasekli. to ako niektore v ucesoch obliekani atd. proste si to nesu so sebou.

@pralinka25 presne ako pises...

zuzubb007
29. sep 2025

Toto reálne jedine do divadelného predstavenia, neviem si to predstaviť normálne obliecť čistá komédia, každý sa ti pozrie na kozy v tričku lebo ti budú špice stáť a prsia dostanú taký krásny zdeformovaný tvar 🙈

eeffka
29. sep 2025
@lujza1123

@lujza1123 odpadnem, tieto narazniky som nevidela hadam 30r 🤣

anonym_f273bf
29. sep 2025

Véd na tejto fotke nevyzerá zle. Co je na nej také hrozné? Špicaté prsia majú ženy, aj prirodzene. Lepšie ako keby boli ovisnute.

anonym_f273bf
29. sep 2025

Aj madona takú nosila, a aká bola slávna.

pralinka25
29. sep 2025
@anonym_f273bf

Véd na tejto fotke nevyzerá zle. Co je na nej také hrozné? Špicaté prsia majú ženy, aj prirodzene. Lepšie ako keby boli ovisnute.

@anonym_f273bf lebo v tricku to nevyzera proste dobre a nevyzeralo to dobre ani na madone a ani v tom case. proste nikdy. ale proti gustu. ...

julia_romeo
30. sep 2025
@pralinka25

@anonym_f273bf lebo v tricku to nevyzera proste dobre a nevyzeralo to dobre ani na madone a ani v tom case. proste nikdy. ale proti gustu. ...

@pralinka25 nemozes to porovnavat s Madonnou kedze tam islo uplne o nieco ine a tam sa hybeme v umeleckej sfere a nie sme pri podprsenkach na bezne nosenie..

pralinka25
30. sep 2025
@julia_romeo

@pralinka25 nemozes to porovnavat s Madonnou kedze tam islo uplne o nieco ine a tam sa hybeme v umeleckej sfere a nie sme pri podprsenkach na bezne nosenie..

@julia_romeo vsak ja nic neporovnavam. ja som len odpovedala. ja viem ako to nosila madona a nebola jedina. ale ani na nej to nevyzeralo dobe a chapem ze to bol kostym. ja som ju sem nezatiahla