icon

Skúsenosti s nákupom šperkov z Glamira

niqusqa2010
31. jan 2025

Dobre zvážte kúpu na tejto stránke! Treba si prečítať úplne všetko. Ak si nekúpite ich balík nemáte na reklamáciu nárok! Mne vypadol kamienok mesiac co som dostala zasnubny prsten a keďže nemame ich debilny balik tak mi ho ani neopravia! Nikdy neobjednam uz nic.

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
melanta
31. jan 2025

Pri všetkej úcte - prečo by som kupovala niečo na takejto stránke? Ako prvý dôvod by som mala ten, že nejde o slovenský shop, čiže tovar by som musela vracať či posielať na reklamáciu do zahraničia. A druhý dôvod je žiadne riadne kontaktné údaje a otrasné obchodné podmienky. A keďže nejde o slovenský eshop, tak ani nemôžeš vyžadovať, aby sa na neho vzťahovali naše zákony. Je toľko slovenských predajcov šperkov, že fakt nevidím dôvod kupovať na tejto stránke.

melanta
31. jan 2025

@sisa_s slovenský zákon platí na slovenský eshop, nie ak objednávaš zo zahraničia.

sisa_s
31. jan 2025

@melanta aha, to som nevedela, ze glamira nie je svk eshop..dakujem za upozornenie

niqusqa2010
autor
1. feb 2025

@melanta ja viem ale mne sa tam tie prstene pacili vobec mi nevadi ze to ide do zahranicia za to som neplatila problem prisiel s tymi ich debilnymi podmienkami. Ked si nekupis balik za 800eur navyse tak nemas narok na reklamaciu 🤷🏼‍♀️ typu vypadol mi kamienok

niqusqa2010
autor
1. feb 2025

@sisa_s nie nie je pravda je to zahranicne a hlavne oni maju 3 druhy balikov obycajny premium a este nejaky plus a podla toho ktory im zaplatis tak take naroky mas na reklamacie. Kedze som nechcela aby priatel vysolil majland za prsten lebo to pre mna nie je podstatne tak predsa nebudem po nom este chciet aby dal dalsich 8kil za nejaku nezmyselnosť o ktorej sme ani nevedeli lebo sme neboli ani len upozorneni. A bezne u nas na slovensku sa na taketo veci vzťahuje zaruka ale hentam ocividne vedia co robia. Takze koniec koncov si to musim dat opravit tu zaplatit navyse a modlit sa aby sa nedodrbkalo este nieco viac... Inak im ho osobne pojdem vopchat do zadku od nervov.... 🤷🏼‍♀️ Co uz no... Sme pouceni