Skúsenosti so spodným prádlom Attractiv
Vraj dobra predajňa, aj meranie obvodu zadarmo. Personál bol milý, ale to je asi všetko. Podprsenky nepohodlné a za jednu spolu s nohavičkami chceli 220 eur? Čakala som, že budem mať aspoň jedno exkluzívne prádlo, ale toto je už moc. A hlavne tie podprsenky čo mi vybrali v predajni ma neskutočne tlačili, ale presviedčali má že to tak má byť...no neviem...
Na mna tam tiež nenašli vhodnú podprsenku a to som tam bola viac ako dve hodiny
maju tam aj lacnejsie znacky, nemusela si kupit taku drahu
A dalsia vec k tej cene....ja ked kupim v new yorkeri za cca 20€ do mesiaca mam vonku kosticu, tak si musim kupovat stale novu a z atractivu mam podprsenky co mam roky a kostice drzia ...tak sa mi viac oplati investovat do drahsich
A dalsia vec k tej cene....ja ked kupim v new yorkeri za cca 20€ do mesiaca mam vonku kosticu, tak si musim kupovat stale novu a z atractivu mam podprsenky co mam roky a kostice drzia ...tak sa mi viac oplati investovat do drahsich
@gabika8855 triumph su super, aj cena OK - do 70 eur kupi.
a maju aj nestandardne velkosti. kym som mala velke prsia, tak moja topka bola znacka Simone Perele - tam je cena uz okolo stovky, ale kvalita a modely neskutocne.
dve stovky za podprsenku je uz fakt vela...s ostatnym suhlasim.
tie hnusne modely z NY by som si na seba nedala nikdy.
nastastie, uz nemam velke prsia a mozem lacno nakupovat v Intomissimi, mne to vyhovuje aj kvalitou/
@gabika8855 triumph su super, aj cena OK - do 70 eur kupi.
a maju aj nestandardne velkosti. kym som mala velke prsia, tak moja topka bola znacka Simone Perele - tam je cena uz okolo stovky, ale kvalita a modely neskutocne.
dve stovky za podprsenku je uz fakt vela...s ostatnym suhlasim.
tie hnusne modely z NY by som si na seba nedala nikdy.
nastastie, uz nemam velke prsia a mozem lacno nakupovat v Intomissimi, mne to vyhovuje aj kvalitou/
@nyusika tak pise s nohavickami za 200€ a tie nohavicky tam maju tiez svoju cenu.....ale tak najde tam aj podprsenku do 100€, zalezi ake si vyberala ake mala poziadavky a tak.....tak ja vo svojom okoli nemam take predajne, cize som zainvestovala do attractivu a ked chcem len taku kvazi jednorazovu pre mna napriklad pod nejake saty na rychle, tak len newyorker je tu alebo cinan zial nenavyberam si
@nyusika tak pise s nohavickami za 200€ a tie nohavicky tam maju tiez svoju cenu.....ale tak najde tam aj podprsenku do 100€, zalezi ake si vyberala ake mala poziadavky a tak.....tak ja vo svojom okoli nemam take predajne, cize som zainvestovala do attractivu a ked chcem len taku kvazi jednorazovu pre mna napriklad pod nejake saty na rychle, tak len newyorker je tu alebo cinan zial nenavyberam si
@gabika8855 rozumiem ti, dala som ti za pravdu, ze je lepsie kupit drahsiu a kvalitnu...a ze sa daju najst aj v nizsej sume
Akože ja som tam tiež šla celá nabudená ako sú ľudia spokojní a nevybrala som si. Drahé, väčšina nevystužená a necítila som sa v nich dobre
maju tam aj lacnejsie znacky, nemusela si kupit taku drahu
@nyusika ja som si predsa nevyberala predavačka mi ju doniesla že táto 200 eurova je najlepšia pre mňa
Akože ja som tam tiež šla celá nabudená ako sú ľudia spokojní a nevybrala som si. Drahé, väčšina nevystužená a necítila som sa v nich dobre
@buberova ja som tiež nechápala že nevystuzene najmä majú a povedala som jasné že nechcem takú a furt mi nosila nevystuzene
@anonym_autor ked si doteraz nosila zlu velkost podprsenky tak ano mozes mat pocit ze ta tlacia na zaciatku, plus aj ten material pracuje
@gabika8855 ale keď dám dolu ich podprsenku po piatich minútach a mám tam červené skoro odrete miesta to asi nie je ok že? Lebo podľa nich to ok je
@anonym_autor ja som mala velke prsia...75G/H. a nikdy, ale ze nikdy som na seba nedala vystuzenu podprsenku. to je smrt pre vacsie prsia...
@nyusika toto úplne súhlasím, tiež som mala 75 E až G (tehotenstvo) a mávala som vystužené, prišla som do attractiv dávala mi iba nevystuzene nechala som si poradiť jednu som si kúpila (panache) za cca 50-60€ a odvtedy inú ani nechcem. Mega pohodlná príjemná a nenaberaju mi prsia opticky viac na objeme, netlačí ma podprsenka.
@gabika8855 ale keď dám dolu ich podprsenku po piatich minútach a mám tam červené skoro odrete miesta to asi nie je ok že? Lebo podľa nich to ok je
@anonym_autor a mas v nej spravne ulozene prsia? ...lebo aj ja ked sa mi nechce ju poriadne poupravovat tak mam cervene odrete a ked si ju nasadim ako mam a poupravujem tak je to okej
@anonym_autor a mas v nej spravne ulozene prsia? ...lebo aj ja ked sa mi nechce ju poriadne poupravovat tak mam cervene odrete a ked si ju nasadim ako mam a poupravujem tak je to okej
@gabika8855 veď predavačka z Attractiv mi do nej upravovala prsia...chápeš
@gabika8855 veď predavačka z Attractiv mi do nej upravovala prsia...chápeš
@anonym_autor tak naco si si kupola nieco, v com sa necitis dobre a je to este k tomu velmi drahe ??
@anonym_autor tak naco si si kupola nieco, v com sa necitis dobre a je to este k tomu velmi drahe ??
@nyusika ale ja som si to nekúpila ja len píšem že to každý chváli a moja skúsenosť je taka
@buberova ja som tiež nechápala že nevystuzene najmä majú a povedala som jasné že nechcem takú a furt mi nosila nevystuzene
@anonym_autor hej a keď poviem že sa mi nepáči že mi presvitajú bradavky z nevystužnej tak mi povie že prečo mi to vadí že bradavky sú prirodzené
@anonym_autor hej a keď poviem že sa mi nepáči že mi presvitajú bradavky z nevystužnej tak mi povie že prečo mi to vadí že bradavky sú prirodzené
@buberova presne.!!! ja tiež nemienim chodiť po svete s vytrcajucimi bradavkami a toto keď mi predavačka povie tak nemám slov
@anonym_autor
Tak ja už fakt ničomu nerozumiem - ty tu vlastne hejtujes niečo, čo si si nekúpila ?
A načo je to dobré riešiť či si kto myslí o nejakwj s ahoj spodnej bielizni
kvalitna podprsenka moze stat aj cez 200 eur, najma ak ide o komplet (podprsenka + nohavicky) a znacku, ktora sa zameriava na technicke strihy, kvalitne materialy a dlhsiu zivotnost. nie je to len o dizajne, ale o tom, ako ta bielizen sedi, drzi a ci sa v nej citis dobre aj po niekolkych hodinach. rozdiel medzi takouto podprsenkou a lacnym kusom z fast fashion je ako medzi dobrymi topankami a lacnymi slapkami – na prvy pohlad nevidno vsetko, ale pri noseni to pocitis.
co sa tyka pocitu, ze ta podprsenka tlaci – to sa stava velmi casto, najma ak si predtym nosila zle velkosti, prilis volne obvody alebo kosiky, ktore nic nedrzia. ked ti v predajni daju spravnu velkost (napriklad mensi obvod a vacsi kosik), tak sa ti to na zaciatku moze zdat prilis pevne, stiahnute, neprirodzene. ale to nie je zle – to je len nezvyk. telo roky fungovalo v niecom, co mu nic nedavalo, a zrazu ma oporu. to je ako ked das noham kvalitne vlozky alebo novu stielku – prvy den protestuju.
odporuca sa nosit novu podprsenku na zaciatok len kratko – napriklad dve hodiny denne, potom kazdy den pridavat. material sa trochu uvolni, telo si zvykne. vacsina zien, co sa takto adaptuje, potom zisti, ze im ta podprsenka sedi ako uliata a uz sa do tej „starej pohodlnej“ ani nechcu vratit.
takze to, ze ta nieco v tej chvili tlacilo, neznamena, ze to bola zla velkost. mohla to byt praveze ta spravna – len tvoje telo s nou este nemalo skusenost. treba mu dat cas. niekedy to chce tyzden, niekedy len dva-tri dni..
este k tym vystuzenym vs. nevystuzenym - nevystuzena podprsenka nie je horsia verzia tej vystuzenej – je to len iny pristup. vela zien si mysli, ze vystuz je potrebna, lebo „inak to nebude drzat tvar“, ale opak je pravdou. dobre usita nevystuzena podprsenka (najma s kosticami a spevnenym obvodom) sedi presne podla tela – kopiruje tvoj prirodzeny tvar, nedeformuje prsia a nezvacsuje ich zbytocne do hora ani do stran.
je lahsia, pohodlnejsia na pokožke, lepsie dycha a nespôsobuje prehrievanie – co je vyhoda hlavne v lete. zaroven sa da presnejsie odhadnut, ci ti sedi, lebo nevystuzeny kosik hned ukaze, kde nieco nesedi (napr. odstava, reze, tlaci). pri vystuzenom kosiku sa casto tvári, ze sedi, ale realne niekde unikaju prsia alebo sa kosik nevyplni.
a napokon – nevystuzena podprsenka je casto dlhodobo pohodlnejsia, pretoze sa prisposobi tvojmu tvaru. tam, kde molitan drzi formu, sa nevystuzena tkanina hybe s tebou. nie kazdej zene to vyhovuje, ale prave preto sa casto ponuka skusit aj nevystuzenu, aj ked to na zaciatku znie ako nieco, co by si „nikdy nevzala“. telo si ju casto vyberie same, len potrebuje dostat sancu.
inac este, toto co pises je taky klasicky pripad, ked ma clovek zauzivany nejaky svoj nazor a predstavu, a ked mu odbornik povie nieco ine, automaticky to odmietne. vela zien pride s tym, ze chcu len vystuzenu, len push-up, len take alebo onake ramienka – a ked im v predajni ukazu nieco, co realne sedi na ich telo, tak je zrazu problem, lebo to nezapada do toho, co si mysleli, ze potrebuju.
pritom brafitting nie je o presviedcani, ale o tom, ze skusis nieco, co si doteraz nenosila – lebo mozno prvykrat zistis, ako to ma naozaj sediet. ak ti niekto donesie nevystuzenu podprsenku, nie je to preto, ze ta nepočúva – ale preto, že ti chce ukázať, čo tvoje telo potrebuje, nie čo si myslíš, že potrebuješ. a to je pre vela zien nepohodlne, lebo si musia priznat, ze roky nosili nieco zle.
je to ako s ortopedickymi vlozkami – najprv ti pridu divne, mozno ta trochu tlacia, ale ked ich zacnes nosit, uz nechces spat. nie kazdy to da. nie kazdy si to pripusti.
este k tym vystuzenym vs. nevystuzenym - nevystuzena podprsenka nie je horsia verzia tej vystuzenej – je to len iny pristup. vela zien si mysli, ze vystuz je potrebna, lebo „inak to nebude drzat tvar“, ale opak je pravdou. dobre usita nevystuzena podprsenka (najma s kosticami a spevnenym obvodom) sedi presne podla tela – kopiruje tvoj prirodzeny tvar, nedeformuje prsia a nezvacsuje ich zbytocne do hora ani do stran.
je lahsia, pohodlnejsia na pokožke, lepsie dycha a nespôsobuje prehrievanie – co je vyhoda hlavne v lete. zaroven sa da presnejsie odhadnut, ci ti sedi, lebo nevystuzeny kosik hned ukaze, kde nieco nesedi (napr. odstava, reze, tlaci). pri vystuzenom kosiku sa casto tvári, ze sedi, ale realne niekde unikaju prsia alebo sa kosik nevyplni.
a napokon – nevystuzena podprsenka je casto dlhodobo pohodlnejsia, pretoze sa prisposobi tvojmu tvaru. tam, kde molitan drzi formu, sa nevystuzena tkanina hybe s tebou. nie kazdej zene to vyhovuje, ale prave preto sa casto ponuka skusit aj nevystuzenu, aj ked to na zaciatku znie ako nieco, co by si „nikdy nevzala“. telo si ju casto vyberie same, len potrebuje dostat sancu.
@julia_romeo presne tak !
90 percent žien nosí nesprávnu veľkosť podprsenky.
A keď potom niektoré z nich zistia, akú veľkosť a strih vlastne majú nosiť, sú združené a začnú brafiterky ohovárať, že im ale vyhrali...lebo ich vystužené podprsenky z Lidla im sedia lepšie...
ak mas po piatich minutach cervene miesta, tak to samozrejme nie je prijemne – a nikto netvrdi, ze je to v poriadku. ale v brafittingu je dolezite pochopit, preco sa to deje. najcastejsie to byva pri pripade, ze si roky nosila volnejsie obvody, nespravne kosiky alebo si mala podprsenky, co ti vobec nedrzali telo. ked ti potom brafitterka da model, ktory naozaj sedi a ma oporu tam, kde ma byt – tak telo na to reaguje. nie bolestou, ale napätím, trením, citlivostou.
niekedy sa to stane, ked material este nepracuje s telom. novy kus je este tuhy, nezmaknuty, a ked telo nie je zvyknute, moze to zanechat stopy. preto sa odporuca podprsenku postupne „nosit do tela“ – par hodin denne, a nie hned cely den.
ak to niekde reze, tlaci, pali – brafitterka to ma s tebou prekonzultovat a skontrolovat. ak nieco vyslovene nesedi, vymeni to. ale ak ide len o to, ze si z toho mala cervene miesta po piatich minutach, neznamena to automaticky, ze je to zla velkost. moze to byt len prechod medzi starym zvykom a novym tvarom opory. a telo na zmenu vzdy nejako reaguje.
@julia_romeo presne tak !
90 percent žien nosí nesprávnu veľkosť podprsenky.
A keď potom niektoré z nich zistia, akú veľkosť a strih vlastne majú nosiť, sú združené a začnú brafiterky ohovárať, že im ale vyhrali...lebo ich vystužené podprsenky z Lidla im sedia lepšie...
@nyusika ja to poznam. Robila som 20 rokov brafitterku v UK a preslo mi rukami tisice zien a podprseniek. Takze sa dokazem vcitit aj do koze autorky a presne viem ako to vnima. Toto sme mali na dennom poriadku. Ale snazim sa jej vysvetlit preco to tak je. Snad pochopi...
@nyusika ja to poznam. Robila som 20 rokov brafitterku v UK a preslo mi rukami tisice zien a podprseniek. Takze sa dokazem vcitit aj do koze autorky a presne viem ako to vnima. Toto sme mali na dennom poriadku. Ale snazim sa jej vysvetlit preco to tak je. Snad pochopi...
@julia_romeo ty by si sa mi hodila 😄 u nás v meste ani v jednej jedinej predajni ti nedokážu poradiť iba tí tlačia co najdrahšie a je im jedno ze ti podprda nesedí. Do predajne attractiv mam bohužiaľ ďaleko ale raz snáď
... a mimochodom, kvalitna bielizen nieco stoji. Nie je to lacne. Ale podprsenku za 200 eur nemaju ani v Attractiv. Najdrahsi model co tam maju je Cassiopee za 125 a zrovna vcera som su ju kupila (a viem to aj preto ze jednak tam nakupujem a kedze, ako som uz neraz pisala na fore, robila som tu pracu 20 rokov) tak presne viem co v tom obchode maju a chodim tam casto aj s kamoskami na podprdy ..
@julia_romeo ty by si sa mi hodila 😄 u nás v meste ani v jednej jedinej predajni ti nedokážu poradiť iba tí tlačia co najdrahšie a je im jedno ze ti podprda nesedí. Do predajne attractiv mam bohužiaľ ďaleko ale raz snáď
@janka_23 uz sa stalo asi 8x ze mi tu pisali baby z MK, ohladne podprseniek a pytali si rady. A s 5 som bola aj na nakup. Ked by si potrebovala pomoct tak neni problem, rada 🙂
@janka_23 uz sa stalo asi 8x ze mi tu pisali baby z MK, ohladne podprseniek a pytali si rady. A s 5 som bola aj na nakup. Ked by si potrebovala pomoct tak neni problem, rada 🙂
@julia_romeo a odkiaľ si?

@anonym_autor ked si doteraz nosila zlu velkost podprsenky tak ano mozes mat pocit ze ta tlacia na zaciatku, plus aj ten material pracuje