Slipové plavky verzus dlhé plavky
Ktoré by ste odporučili ?
Boratove, nech si este vacsi saso ako sa zdas byt
@crazy_cat_lady náhodou, asi sa vracajú slipove, lebo chodíme raz do mesiaca sa kúpať niekde do aquaparkov a čoraz viac mužov má práve slipové. Už môj manžel povedal, že je nejaky staromódny, že už len dochodcov vidí v kratasovych.
@kavasmliekom Gayovia nosia slipove. Nebude to skor tym a nie modou?
Dlhsie, slipove su vacsinou pre gayov
Chceš sa ísť kúpať, alebo plávať? Na kúpanie dlhšie na plávanie slipové
@spongebob1 neviem ti na toto odpovedať, nemyslím, že muž vedľa ženy a detí je gay.
@kavasmliekom Bisexualy aj gayovia maju deti. Dokonca poznam zopar z nich a v 50 ke nosia obrucky, aby sa prezentovali ako uzasni manzelia a pritom sexuju s muzmi.
@qadamko fuj slipove nie.
@qadamko Niektoré názory tu nechápem. To čo je za pausalizovanie,že gayovia nosia slipove plavky. Ach. Mám kamosa,je pri sebe,tučnejší ,a nosí slipove,lebo bermudove sú mu skratka úzke cez stehná.
Ďalší kamoš,určite hetero,nosí slipove,lebo bermudove nemá rad.
To sú také dristy,že slipove nosia gayovia. Každý nosí to,čo mu je pohodlne a čo sa mu páči.
Mne sa slipove na mužovi nepáčia,ale neznamená to,že je hneď gay. A gayov mám fakt rada.
Mne sa na chlapoch páčia boxerkové obtiahnuté. Môj syn aj muž len také nosia.. Ani kraťasy, ani slipové.
Môj muž nosí boxerkove plavky,mne to príde ako najlepší kompromis. Syn tiež len také ako tatino chce.

zvlastna otazka na prevazne zenskom fore, nikto z nas nema bimbisa medzi nohami, tak si kup take, ako vyhovuju tebe.. ak chces, aby si vyzeral ako z 90tych rokov, kup si slipove, ak chces byt kusok modernejsi, tak tie druhe