Ste spokojné s tovarom zo Zary?
Zdravím ako ste spokojne z tovarom zo zary ? Je tak ospevovany ale leginy po 1dni nosenia majú dieru …aké máte vy skúsenosti už ste niečo reklamovali tam ? Ďakujem
Ja som Zaru kupovala pre prvú dcéru cca 10 rokov dozadu. Nič moc vtedy za mňa.
Teraz odtiaľ objednávam sem tam aj pre malu druhú dcéru, aj staršiu a som spokojná zatiaľ. Všetko ok, žiadne zmolky, dierky, ani nič.
Raz oblečená mikina a popukal obrazok ako po roku nosenia.
@anketkarka treba reklamovat - ako dalsi benefit je ich super pristup k reklamaciam.
za vsetko vratia peniaze, absolutne bez problemov, okamzite
Ako neni to zazrak, ale zatial tie veci drzia. Pre maleho mame z druhej ruky, iba sem tam nieco kupim a skor sebe odtial vezmem. Taky priemer
Závisí co. Niektoré veci sú topka, niektoré hrôza. Ci už dámske, pre deti, pánske... Je to tske bud alebo
Ja pri mojej výške 153cm, tam vždy nájdem úžasné nohavice. Rôzny strihy, dĺžky.. Skrátené.. Ja kupujem často.
Chlapčenské tričká z tých drahších super. Tie najlacnejšie jednoduché tričká otras. Tepláky z tých lacnejších boli horšie ako z Pepca. Tie drahšie sú fajn. Kraťase tiež ok. Pogumovaná bunda, riflová bunda boli super. Takže ako čo.
Pekne, ale vacsinou nekvalitne, aj ked napr pod ZW collection mavaju celkom fajn kusky 🙂. Snazim sa tam chodit co najmenej poslednu dobu, lebo by nas doma uz nacisto zapratali handry..
Uz sa fast fashion vyhybam takze uz som si tam par rokov nic nekupila… a veci co mi ostali su ok, ale aj preto ze som si vzdy vyberala co najlepsi pomer kvalita/cena

nekvalitne, stylovo mi sedia, najlepsie viem od nich veci predat.takze nakupujem ako besna