Sú krémové šaty vhodné pre hosťa na svadbu?
Ahojte, viacmenej poznám odpoveď, ale potrebujem uistenie, keďže viaceré ženy z rodiny ma uisťujú a presviedčajú o opaku. Brat sa bude ženiť a teda vybrala som si tieto šaty v modrej farbe, ak by som však neriešila, že to je svadba, tak si isto vyberiem krémové. A niektoré ženy mi tvrdia, že biela vadí ale krémová už nie. No ja si to nemyslím. Teda vzala by si niektorá z vás šaty v tejto farbe na svadbu? Vďaka za odpovede, poprosím slušne, bez primitívnych komentárov.

@anonym_autor áno, vzala. Nie sú ani biele, ani nejak extra vyzývavo zaujímavé, prečo by som mala putat pozornosť. Vhodné doplnky a v pohode.
Lepšie modré, ale viem si predstaviť aj tieto, len by sa museli "rozbiť" doplnkami. Teda napríklad hrubý látkový opasok výraznej farby a výraznej farby topánky a kabelka.
Ja by som si ich v krémovej na svadbu určite neobliekla
Akože to nezachráni ani opasok ani nic. Je x iných šiat, farieb, ….tak prečo si nevybrat niečo iné
ja by som si vzala aj tieto - ani zďaleka nepripomínajú svadobné ...
a určite by som ich nerozbíjala hrubým opaskom ... zvolila by som granátovú bižu ...
Mne sa páčia, prečo nie.
Ak si nie si istá, opýtaj sa nevesty.
Mne (ako neveste) by nevadili.
@anonym_autor mne kremova takato nevadi. Ani ako neveste.
ale - ktorá farba ti viac pristane?
V takejto tmavšej, až naružovelej podľa foto, úplne kľudne… pripadne, ako je vyššie, poradila by som sa s nevestou… mne by nevadili
Mne sa páčia veľmi
Vďaka dievčatá, vidím, že sa to rozni. Čakala som, že ma viacmenej všetky zrušíte, že vhodné nie sú 🙃.Sedia mi obe farby, modrých mám viac a keďže sú dosť drahé, hodili vy sa mi v krémovej do šatníka viac. Asi si objednám oboje, uvidím aká je reálna farba, prípadne sa asi opýtam nevesty.
Vo všeobecnosti vôbec nejde o farbu ako takú, ako skôr o to, aby konkrétne šaty nepripomínali svadobné alebo dokonca svadobné aj neboli (dlhé, úzke spoločenské šaty napr.). Bledé kokteilky/maslové/krémové sú úplne ok. Nikto si ťa určite s nevestou nepomýli, keď si takéto niečo oblečieš. Neobliekať si bielu je skôr nová “móda”, respektíve akože pravidlo. Biele/bledé nie, lebo nevesta, čierne nie, lebo pohreb, červené nie, lebo pútaš pozornosť, oranžové (alebo doplň farbu) nie, lebo druzicky…kľudne si daj aj takéto krémové, sú pekné a aj vhodné.
@anonym_autor opýtaj sa priamo nevesty.. Ja by som si radšej dala modré. Ale ak bude nevesta za, tak kľudne. Veľmi pekné šaty.
@anonym_autor Áno, sú vhodné, sú veľmi pekné. A kto nerozozná na svadbe nevestu od ostatných žien - hostí, tak to nie je chyba šiat.
Ja by som si ich nevzala, podobné som videla len na svadobných mamách.
Opýtaj sa nevesty. Mne ako neveste by nevadili. Sama by som si ich nedala.
Pokiaľ tam nepôjdeš so závojom, každému trošku pri zmysloch by to malo byť jedno.
Šaty sú krásne, ale na svadbu by som si ich nedala
ja by som v tychto na svadbu ako host nesla....za mna prilis blede, prilis nevestovske...
Vďaka dievčatá, vidím, že sa to rozni. Čakala som, že ma viacmenej všetky zrušíte, že vhodné nie sú 🙃.Sedia mi obe farby, modrých mám viac a keďže sú dosť drahé, hodili vy sa mi v krémovej do šatníka viac. Asi si objednám oboje, uvidím aká je reálna farba, prípadne sa asi opýtam nevesty.
@anonym_autor ja by som si ich na svadbu neobliekla.
kľudne si ich obleč 🙂 farba ani strih nie sú rušivé, sú pekné, decentné
Ja by som si ich v pohode dala. Ak by take mal niekto na mojej svadbe alebo na akejkolvek inej svadbe, tak by som sa nad tym absolutne nepozastavila. Ak nechces uplne nude doplnky, tak tuto pinterest poradil aj takuto kombinaciu
Dala by som si k nim hladky cop a vyrazne nausnice 🙂
Uzite si svadbu a netrap sa blbinami.
Mne úprimne tieto šaty veľmi pripomínajú štýl, aký si svadobné mamy obliekajú a veľa z nich presne aj v takýchto krémových farbách. Takže ja by som si ich nedala. Jedine ak nejaký iný strih.
@anonym_autor mne prišla moja svedkyňa na svadbu v bielych šatách čiže za mňa je toto úplne ok
Mne by to vadilo napríklad a veľmi. Pozor aby si si nepokazila vzťahy hneď na začiatku so švagrinou
Mne by to vadilo napríklad a veľmi. Pozor aby si si nepokazila vzťahy hneď na začiatku so švagrinou
@kristinka92 😲 a prezradíš mi čo by ti vadilo? prečo by žena podľa nemala mať také šaty?
@anonym_autor takáto farba je vhodná na svadbu. Aj biela je vhodná na svadbu pokiaľ má na sebe jasne výrazne vzory ktoré sú po celých šatách. Takže ak ich chces nevidím dôvod prečo nie. Vraj sa nehodia veľmi tmavé farby, napríklad príliš tmavá modrá či nebodaj čierna
Áno vzala
@anonym_autor vôbec by mi nevadilo keby tieto šaty mal niekto na mojej svadbe. Nie sú ani biele, ani štýlovo svadobné. Ak to teda nie je mala svadba a len obed a nevesta nebude oblečená len tak jednoducho light, ale bude to typická nevesta, tak absolútne neviem prečo by takéto šaty mali vadit, veď budete úplne rozdielne.
A inak na obrázku mi prídu aj trošku do ruzova, nie úplne krémové.
@anonym_autor za mna ano, urcite lepsie tieto kremove ako modre. A neviem preco take predsudky, ze kremove saty nemozu byt. Podla mna sa hlavne tmave nehodia.

Myslím že to nie je ideálne ale je to akceptovateľné ;)