Sú legíny vhodné na každú príležitosť a pre každú ženu?
Všade samé legíny – v obchode, v škole, na prechádzke, v čakárni, dokonca aj na oslavách.
Chudé, plnoštíhle, tehotné, tínedžerky, babičky… Dnes už sa nosia ako rifle. Ale patria naozaj každému a všade? Ja osobne si ich rada dám doma alebo na šport, ale keď vidím niektoré kombinácie v meste, mám až guču v krku............
no strasne nieco.. ako mozes spavat.. nechapem, mne je uplne u riti, ci si to da tucna ci chuda, ci do prace, ci na doma.. najviac zakomplexovane su aj tak tie, co takto zazeraju ako ty,
Keby si písala o divadle, tak budiš, ale že na prechádzku ti vadia? 😅 ja celkovo nosím legíny úplne minimálne, ale absolútne to neriešim na iných ženách... nie som prezidentka zemegule, aby som si dovolila rozhodovať kto čo môže nosiť a kam
Leginy nosim len doma. Na dvor. Max na prechadzku co niekam na turu.
Ale ja uz som sa "zmierila" ze dnes nosi sa nosi vsetko. 🙈
Ja leginy nenosim vobec, dokonca ani moje dcery, ale ak ich niekto chce nosit tak dokonca ani obocie nedviham, je mi to jedno 🙂. Ja ich nenosim lebo mi niesu pohodlne a celkovo sa mi nepacia, nepripadaju mi elegantne, ale napriklad obtiahnute rifle nosim, ine ani nemam len obtiahnute a niektore daleko od legin nemaju len ta latka je hrubsia.
A nie je to vlastne jedno, kto ma aky vkus?
Ja ich nosim k predlzenym mikinovym satam, alebo ked mam dlhsi top a dlhsi sveter. Komu to vadi,bohuzial sa s tym musi zmierit🤷♀️ Mne sa zas nepacia croptopy s previsnutymi pupkami a musim s tym zit.
Ja sa v nich valam doma a skocim v nich pre chlieb do pekarne
Nie, nie sú vhodné všade a už vôbec nie sú pre každého. Ale dnešná móda plus sebavedomie volaktorych ľudí nemá hraníc a potom vznikajú celkom bizarné a nevhodné kombinácie 🙈😅
Ak má žena peknú postavu a najmä pekný zadok, nech si ich dá kľudne aj do divadla.. čo mňa po tom. Určite dokážu byť viac ženské (samozrejme na peknej postave) ako tie oversize rifle, ktoré teraz majú v móde pubertiacky.
Ja si ozaj neviem predstaviť čo ľudia ako ty musia mať v hlave. Idem k dr = všímam si druhých co majú oblečené. Som na prechádzke = všímam si druhých.. Atď atď... Nebuď tak povysenecka a namiesto komentovania druhých ľudí si napr všímaj prírodu na tej prechádzke.
nikdy nekonciaca tema-leginy .. tolkych ludi pohorsuje a naopak u tolkych maju svoje miesto ... zi a nechaj zit - kto chce nech v nich ide aj do divadla ... ich zivot
Pre mna su leginy urcene na sport, turistiku, na doma. Do prace len ak je niekto trenerka alebo cvicitelka.
Legíny patria do fitka, šport, turistika, po dome 😅
Mne to vadí keď mi cudzí pchajú doslova riť do tváre. Na legíny podľa mňa patria šaty alebo dlhšie tričko. Zvlášť keď ich má dotyčná zarezané až v čreve. Príde mi to vulgárne.
na oslavách? 😲
..čo ja viem,na babach vidím skôr rifle,do ktorých sa môžu 3x opásať
Ja ich nosím všade a je mi úplne u riti čo si kto mysli. :D mám lelosi Asi 20 druhov prevažne čierne a nech si hovorí kto chce co chce. :D rifle som mala asi po 3 rokoch na sebe
všade samé legíny?? Ja som nevidela legíny na niekom oblečené,ani nepamätám....
Ja mam gucu v krku z ľudí, ktorí majú neustále potrebu posudzovať a hodnotiť iných ľudí a myslieť si, že iba oni majú patent na život. Považujem ich za toxických a vyhýbam sa im.
Ja nosím legíny len pod šaty, pre mňa sú niečo ako pohodlnejšie a teplejšie pančušky.
Nech si kazdy oblecie co chce a v com sa citi dobre. Je mi jedno kto co nosi.
Mám ich zopár doma, nenosím veľmi často.
Ale všeobecne ma veľmi netrápi kto má čo na sebe pokiaľ je to čisté a nesmrdi to.
Mna tiez hnevaju mlandrave zadky v leginach - je jedno ci tucne ci chude a bonus su vidietelne linie nohaviciek
Kedysi som ich mala naozaj vela a dnes vobec nechapem ze som niekedy dala 50e za leginy s tromi pruzkami v sportovom obchode ale nejak som z toho uz vyrastla.s vynimkou tehotenstva vtedy to bolo jednoducho nevyhnute.davam prednost strecovym rifliam tie aspon nejak na mne vyzeraju a fakt v nich idem hocikam aj k lekarovi aj do obchodu aj na ihrisko s detmi a potom este plachtakovym sirokym nohaviciam tych mam fakt vela a strasne dobre sa v nich citim.. cez leto nosim najradsej saty nemam rada ked sa mi pari rit v obtiahnutych gatiach.obocie nedviham vobec neriesim co si kto oblecie.. az na vynimku ked ma zaujala jedna 150kilova slecna v leginach a s crop topom... ale tu sa nedalo nevidiet.
Ani náhodou nie sú legíny vhodné na každú príležitosť a to bez ohľadu na postavu. Ale dnes je to proste trendy, obliekať sa neprimerane na rôzne udalosti... a nedajbože človek na to poukáže, je zle...
Nie sú vhodne na každú príležitosť, legíny ani nemám žiadne, za mňa je to nevkusná vec, ale ak ich niekto nosí je mi to jedno, nepozastavujem sa nad tým … vlastne som si práve uvedomila, že si vôbec nevšímam kto ma čo oblečené.
Tak ja nemám ani jeden ks. Iba 2 ks krátke, ti mam ako kratasy.
Legíny keď tak ku šatám, k dlhému tričku alebo na šport. Inak vrchol nevkusu 😅 mala som kolegyňu z dediny a ta ich nosila ako nohavice k bluzkam, oči nás všetkých boleli 😅

Moja riť, moje rozhodnutie. Cudzia riť, maximálne tak moje zdvihnuté obočie. 🤷♀️