Sú legíny vhodné na každú príležitosť a pre každú ženu?
Všade samé legíny – v obchode, v škole, na prechádzke, v čakárni, dokonca aj na oslavách.
Chudé, plnoštíhle, tehotné, tínedžerky, babičky… Dnes už sa nosia ako rifle. Ale patria naozaj každému a všade? Ja osobne si ich rada dám doma alebo na šport, ale keď vidím niektoré kombinácie v meste, mám až guču v krku............
Tiez nerozumiem tejto mode. Leginy len na cvicenie, pripadne na doma nosim. Priznavam bez mucenia, ze obcas aj kos idem vyhodit v leginach, ale nikdy by som si ich nevzala nikam inam. Ludia to nazyvaju pohodlim, straca sa sudnost. Ale ze by ma to nejak trapilo, to rozhodne nie. Ved nech si kazdy nosi co chce, pokial nechodi nahy, ale nazor na to samozrejme mam svoj.
Mne tiez nevadi, kto si co oblecie, ani neciviem narocky na niekoho, ale oci mi padnu na modnu katastrofu vzdy. Poviem pravdu, nezaskodilo by viacerym pozriet sa do zrkadla aj zozadu. A pri dennom svetle. Ako vravim, mne to nevadi, ale byva mi trapne za druhych. Keby sa fakt dobre do toho zrkadla pozreli, isto by zvazili, ci si ich oblecu, alebo zvolia nieco decentnejsie k vyzoru ich postavy a nevyvolavali by uskrny na tvarach inych. Ved, aj nie prave ukazkova postava sa da pekne a pohodlne zaodiet. To uz radsej, keby si tie teplaky dali.
Ja nevidím dôvod prečo nie - jednak nech si každý nosí čo chce ak sa mu to páči a je to pohodlné a ja trebárs nosím legíny s deťmi na ihrisko, do gymu, na túry aj do obchodu - ale nenosím tie presvitajúce so žmolkami, ale mám nebbia z bestformu a tie vždy pekne sedia, dokonca push up aj pekne formujú a nejak mi zvnútra hladia sebavedomie :D
Legíny fujko 🙈

Ja nosím legíny iba na šport , dcéry tiež a moje baby nikdy ani v škôlke nenosili legíny ako nohavice , vzd mysli na nich buď sukňu , alebo šaty . Ale iných neriešim , mne je srdečne jedno , či si ich oblečie 40 kilova , alebo sto kilova ; pokial nesmrdí a neobťažuje ma tým , tam ma naozaj nezaujíma kto ma čo oblečené . Ale keby tak niekto prišiel do divadla , tak to si vsimnem urcite .