icon

Sú legíny vhodné na každú príležitosť a pre každú ženu?

22. máj 2025

Všade samé legíny – v obchode, v škole, na prechádzke, v čakárni, dokonca aj na oslavách.
Chudé, plnoštíhle, tehotné, tínedžerky, babičky… Dnes už sa nosia ako rifle. Ale patria naozaj každému a všade? Ja osobne si ich rada dám doma alebo na šport, ale keď vidím niektoré kombinácie v meste, mám až guču v krku............

Strana
z2
galganka
22. máj 2025

Moja riť, moje rozhodnutie. Cudzia riť, maximálne tak moje zdvihnuté obočie. 🤷‍♀️

cyberk
22. máj 2025

no strasne nieco.. ako mozes spavat.. nechapem, mne je uplne u riti, ci si to da tucna ci chuda, ci do prace, ci na doma.. najviac zakomplexovane su aj tak tie, co takto zazeraju ako ty,

lindous
22. máj 2025

Keby si písala o divadle, tak budiš, ale že na prechádzku ti vadia? 😅 ja celkovo nosím legíny úplne minimálne, ale absolútne to neriešim na iných ženách... nie som prezidentka zemegule, aby som si dovolila rozhodovať kto čo môže nosiť a kam

maryetta
22. máj 2025

Leginy nosim len doma. Na dvor. Max na prechadzku co niekam na turu.
Ale ja uz som sa "zmierila" ze dnes nosi sa nosi vsetko. 🙈

elli333
22. máj 2025

Ja leginy nenosim vobec, dokonca ani moje dcery, ale ak ich niekto chce nosit tak dokonca ani obocie nedviham, je mi to jedno 🙂. Ja ich nenosim lebo mi niesu pohodlne a celkovo sa mi nepacia, nepripadaju mi elegantne, ale napriklad obtiahnute rifle nosim, ine ani nemam len obtiahnute a niektore daleko od legin nemaju len ta latka je hrubsia.

prunee
22. máj 2025

A nie je to vlastne jedno, kto ma aky vkus?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
iwesska
22. máj 2025

Ja ich nosim k predlzenym mikinovym satam, alebo ked mam dlhsi top a dlhsi sveter. Komu to vadi,bohuzial sa s tym musi zmierit🤷‍♀️ Mne sa zas nepacia croptopy s previsnutymi pupkami a musim s tym zit.

evcagabi
22. máj 2025

Ja sa v nich valam doma a skocim v nich pre chlieb do pekarne

nikpa
22. máj 2025

Nie, nie sú vhodné všade a už vôbec nie sú pre každého. Ale dnešná móda plus sebavedomie volaktorych ľudí nemá hraníc a potom vznikajú celkom bizarné a nevhodné kombinácie 🙈😅

danniiee8
22. máj 2025

Ak má žena peknú postavu a najmä pekný zadok, nech si ich dá kľudne aj do divadla.. čo mňa po tom. Určite dokážu byť viac ženské (samozrejme na peknej postave) ako tie oversize rifle, ktoré teraz majú v móde pubertiacky.

lucia13022023
22. máj 2025

Ja si ozaj neviem predstaviť čo ľudia ako ty musia mať v hlave. Idem k dr = všímam si druhých co majú oblečené. Som na prechádzke = všímam si druhých.. Atď atď... Nebuď tak povysenecka a namiesto komentovania druhých ľudí si napr všímaj prírodu na tej prechádzke.

ukgirls
22. máj 2025

nikdy nekonciaca tema-leginy .. tolkych ludi pohorsuje a naopak u tolkych maju svoje miesto ... zi a nechaj zit - kto chce nech v nich ide aj do divadla ... ich zivot

muchotrafka298
22. máj 2025

Pre mna su leginy urcene na sport, turistiku, na doma. Do prace len ak je niekto trenerka alebo cvicitelka.

mimka688
22. máj 2025

Legíny patria do fitka, šport, turistika, po dome 😅

marryliese
22. máj 2025

Mne to vadí keď mi cudzí pchajú doslova riť do tváre. Na legíny podľa mňa patria šaty alebo dlhšie tričko. Zvlášť keď ich má dotyčná zarezané až v čreve. Príde mi to vulgárne.

biba_18
22. máj 2025

na oslavách? 😲

miskakyska
22. máj 2025

..čo ja viem,na babach vidím skôr rifle,do ktorých sa môžu 3x opásať

timea301196
22. máj 2025

Ja ich nosím všade a je mi úplne u riti čo si kto mysli. :D mám lelosi Asi 20 druhov prevažne čierne a nech si hovorí kto chce co chce. :D rifle som mala asi po 3 rokoch na sebe

rozculena
22. máj 2025

všade samé legíny?? Ja som nevidela legíny na niekom oblečené,ani nepamätám....

eviq
22. máj 2025

Ja mam gucu v krku z ľudí, ktorí majú neustále potrebu posudzovať a hodnotiť iných ľudí a myslieť si, že iba oni majú patent na život. Považujem ich za toxických a vyhýbam sa im.

zuzitko74
22. máj 2025

Ja nosím legíny len pod šaty, pre mňa sú niečo ako pohodlnejšie a teplejšie pančušky.

domkakvet
22. máj 2025

Nech si kazdy oblecie co chce a v com sa citi dobre. Je mi jedno kto co nosi.

bosorkabb
22. máj 2025

Mám ich zopár doma, nenosím veľmi často.
Ale všeobecne ma veľmi netrápi kto má čo na sebe pokiaľ je to čisté a nesmrdi to.

diavant
22. máj 2025

Mna tiez hnevaju mlandrave zadky v leginach - je jedno ci tucne ci chude a bonus su vidietelne linie nohaviciek

saxana000
22. máj 2025

Kedysi som ich mala naozaj vela a dnes vobec nechapem ze som niekedy dala 50e za leginy s tromi pruzkami v sportovom obchode ale nejak som z toho uz vyrastla.s vynimkou tehotenstva vtedy to bolo jednoducho nevyhnute.davam prednost strecovym rifliam tie aspon nejak na mne vyzeraju a fakt v nich idem hocikam aj k lekarovi aj do obchodu aj na ihrisko s detmi a potom este plachtakovym sirokym nohaviciam tych mam fakt vela a strasne dobre sa v nich citim.. cez leto nosim najradsej saty nemam rada ked sa mi pari rit v obtiahnutych gatiach.obocie nedviham vobec neriesim co si kto oblecie.. az na vynimku ked ma zaujala jedna 150kilova slecna v leginach a s crop topom... ale tu sa nedalo nevidiet.

janulka1802
22. máj 2025

Ani náhodou nie sú legíny vhodné na každú príležitosť a to bez ohľadu na postavu. Ale dnes je to proste trendy, obliekať sa neprimerane na rôzne udalosti... a nedajbože človek na to poukáže, je zle...

maddie1711
22. máj 2025

Nie sú vhodne na každú príležitosť, legíny ani nemám žiadne, za mňa je to nevkusná vec, ale ak ich niekto nosí je mi to jedno, nepozastavujem sa nad tým … vlastne som si práve uvedomila, že si vôbec nevšímam kto ma čo oblečené.

vilma7
22. máj 2025

Tak ja nemám ani jeden ks. Iba 2 ks krátke, ti mam ako kratasy.

ismarela
23. máj 2025

Legíny keď tak ku šatám, k dlhému tričku alebo na šport. Inak vrchol nevkusu 😅 mala som kolegyňu z dediny a ta ich nosila ako nohavice k bluzkam, oči nás všetkých boleli 😅

Strana
z2