Sú tieto letné šaty príliš vyzývavé?
Mali sme s mužom potýčku. Dosť je v poslednej dobe nervózny ako sa obliekam, že nosím samé šatičky sukničky topíky. Že vraj chodim veľmi odhalená. Ale ako mám chodiť v lete? Nebudem stále len v tričku a rifliach ako nejaká nezaujímavá puťka.
Každopádne muži majú aj tak svoju vlastnú fantáziu. Hociktorá z nás sa oblečie do nejakých normal bežných zísť a manžel povie že je to top. A inokedy môžme ísť brutálne nahodené a manžel povie nič moc ale máš pekné nohy drahá. A tak isto aj na ulici, koľko ľudí, toľko názorov.
Ja som pribrata plus 20 kíl. Terajší partner mi povedal že nech sa neopovaxim schudnúť, že chce krivky. Okej paráda a bývalý povie že mega tlusta....
V lete budem nosiť pekné šaty aj keď nie som top. Nosím to rada
Autorka možno tvoj priateľ nechce aby iní muži mali také predstavy aké má on keď pozrie na inú sexy zenu
Bezne take nosim,.ja nosim len mini saty, nakolko ina dlzka mi ani nesedi a nie netrci mi zadok...ani vystrih nemaju , su to uplne bezne saty za mna. Ja si vyzyvave saty predstavujem inak 😀
@svetlonos ono je trosku rozdiel sa obliecť sexi a stále v rámci normy a obliecť sa pomaly ako slapka keď sa za tebou všetci otáčajú, ale nie preto ze si sexi oblecena, ale práve naopak.
Hentie saty co tu dala autorka sú tak sexi akurát na tej fotke. V reálnom živote nepoužiteľné, do väčšiny serióznych prác uz vôbec. Ale na dráždenie chlapov a dokazovania si aka som sexi kost na ulici Ok 👌
@lenkakravcova och, to čo je za nonsens o iných ženách v rovnakých šatách, v miestnosti s jej mužom.. to už je len argument, keď sa bavíme o vhodnosti šiat..
Čiže v čom sa môže príťažlivá žena pohybovať pri tvojom mužovi? V habite? Vo vreci?
Vlastne, čo si predstavuješ, že bude žena v takých šatách robiť, keď sa ocitne sama s mužom? Rovno sa mu ponúkne?
Žeby sa správala normálne, ti asi hlavou neprebleslo, že?
Že muž nie je zvieratko bez rozumu , riadiace sa pudmi a tak by mohol na krásnu ženu v takých šatách jednoducho nereagovať (mimo pohľadu samozrejme), to ti asi tiež nenapadlo...
Nečítam všetky komentáre ale šaty čo si pridala na foto vyzerajú lacno a súhlasím s tvojím mužom. Vydatá žena by mohla mať sama od seba ttosku rešpektu voči manželovi pokiaľ vyjadruje nespokojnosť. Treba nájsť kompromis na základe rozhovoru. Môžeš byť pekne ,žensky oblečená v kvalitnejšom materiály, menej upnutý strih šiat. Na mňa pôsobia tie šaty tak lacno. Možno to je to,čo mu vadí. Nie?
podla mna su ok.
@hefo To nie je len o iných ženách. To isté vzthaujem aj na seba.
@beronsche
Mne osobne príde odveci žeby som chodila okolo tvojho muža v takých šatách. 🙂
To isté hefo - tvoja žena tak chodí do práce alebo vonku? Príde ti to úplne vpohode ak jej pomaly trčí spodné prádlo? Obliekol by si si ty niečo také na seba alebo v tielku a šortkách sa hanbíš vyjsť do obchodu či na návštevu alebo do práce?
Celé to je o slušnosti. Tie šaty sú lacné, nosia také tetušky pri cestách.. len v červenej, ružovej alebo čiernej farbe. 😀 Ale strih a dĺžka sedí.
@0silvia0 moja mama sa po svadbe ostrihala na karfiol, lebo mama jej tak povedala. Doteraz si z nej robime srandu, aj keď už vyzerá normálne 😅
@lenkakravcova skús sa na svet pozerať menej sexuálne, uľaví sa ti..
Šaty sa mi nepáčia, presne kvôli tomu, že má mňa pôsobia lacno. ALE keby v nich chodíš okolo môjho muža, tak vieš čo? Absolútne nič. Pretože na nich nie je nič vulgárne, ani poburujúce.
Samozrejme predpokladám, že by ich nositeľka mala v správnej veľkosti, takže by jej nevyliezali prsia ani zadok..akurát by boli obtiahnuté.
Ale neuveriteľné má pobavila otázka na muža, či by si niečo také obliekol.. 😂
Inak, ty asi na pláž nechodíš, že? Omg tam by si len videla tu sodomu-gomoru, normálne, že ludia v PLAVKACH.. mojtyboze...
Na karfiol 😀😀😂😂 ja dnes odpadnem od smiechu 😀
@beronsche a čo si ti ľudia na tej pláži predstavujú za nechutnosti…. Ideálne tam nechodiť vôbec, aby sme tých chudáčikov chlapov uchránili od chlipnych myšlienok…. Veď su ženatí, tak treba brat ohľad
@beronsche Nie, nechodím 🙂 Teda už som dlho nebola - plánujem, no v islamskej krajine, kde sa nosia burkiny na pláž 🙂 (také tie plavky s rukávmi a legínami ako aj v Austrálii).
Autorka: No čo ako ste dopadli s manželom?
Ešte ste sa o tom bavili? Zmenil názor alebo nie?
@lenkakravcova áno, dnes mi vyčítal ďalšie šaty (koselove s dlhým rukávom), par dni dozadu tričko podobného strihu ako vrch tých šiat. Tak sme sa o tom pekne pobavili…. Take veci z neho vypadli, že sa nestačím diviť a popravde premýšľam nad párovou terapiou. Lebo jemu reálne vadí, že vyzerám dobre na verejnosti.
@22tanulka ako som už písala, šaty su prvé čo som našla a internete, ide tam o ten strih toho vršku, dĺžka asi 10cm nad kolena, farba béžová… a nie su z SHEIN
Tak to je dobry for, ze mu vadi to, ze dobre vyzeras na verejnosti. Velka vacsina ludi sa snazi dobre vyzerat, len velmi malo ludom je jedno, ako vyzeraju a co maju na sebe. Mas chodit vo vreci a bosa ako Cenkovej deti?
Tie saty sú úplne v poriadku. Tvoj muz je zakomplexovany a asi by som mu velmi razne vysvetlila ze ma jeho nazor nezaujima. Pokial nevie pochvalit, radsej nech je ticho 🙂
Moj by mi povedal, ze skoda ze nemaju este aj vystrih 😁
Autorka, s tvojim.mizom.to nie je ok. Azda nemáš nosiť bermudy a oversize tričko....
Nech ťa hneď prestane buzerovat.
@322sima123 čistému je všetko čisté a podľa seba súdim teba. V obrovskej Afrike ženy chodili aj chodia hore bez. Zavisí to aj od kultúry. Keby si takéto šsty obliekla v prísnej moslimskej krajine tak by to bola provokácia, ale u nás v slobodnej a vďaka Bohu sekularizovanej spoločnosti, kde si aj kresťania hovoria, že muž a žena sú si seberovní je vyzývavo oblečená žena pekná žena. Nehodnotím a som rád, že krásu neschováva, že je slobodná. Moja manželka každé ráno vyberá zo skrine kopec oblečenia a dlho rozmýšľa čo si oblečie. A keď je sexi tak som rád, teší ma to, že je spokojná. A teší ma aj keď ju muži, alebo ženy pochvália ako vyzerá. Nie že by som bol pyšný, kľidne by mohla byť aj zle oblečená. Ale že je spokojná.
@slovakboy tak v moslimských krajinách to muži berú inak aj z jedného iného dôvodu: muž je opatrovnikom ženy po každej stránke.
To znamená, že má zodpovednosť za ženu pred Bohom. Tým pádom ak niečo robí žena zle voči Bohu, tak to má akoby sčasti na tom ja on vinu.
Väčšina muslimov na svete sú sunniti a tí majú ešte jeden tradičný výrok, v ktorom prorok pravdepodobne povedal: "Žena sa dostane do raja, ak je s ňou jej muž spokojný. Muž sa tam dostane ak sa bude usilovať plniť Božie nariadenia" (niečo v tomto zmysle),, preto ich vnímanie týchto veci je diametrálne odlišné. Muž vo väčšine isl krajín má proste zodpovednosť pred Bohom nad tým, aby jeho žena bola odetá slušne. Väčšina neveriacich to nechápe, lebo si myslia že ide len o nejaké sexuálne chtíče... Je to oveľa širšia téma.

@andrejka2424
to v takychto prípadoch nie je sebavedomie ale chýbajúce zrkadlo ci abstinenčné sudnosti.
Tiež nechodím ako zo zurnalu a v rýchlosti som obcas zabudla zmeniť žlté nehľadiac ponožky.
Ale na každý typ postavy sú niektoré oblečenia absolutne hrozné.
A o co mi ide? Nie o odsudzovali co povysovanie sa ale aj obéznych ľudia sa vedia obliect fajn a podčiarknuť, co je na nich pekne.
No a nemám veru len kamosky modelky ale aj veru silnejšie. A tie sa veru pekne obliekajú, nešetria ani šatami.