icon

Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?

4. máj 2025

Dievčatá, idem na prijímanie neteri. Treba mi lodičky, ja vôbec také topánky nenosím... Čo som skúšala teraz pár, tak boli vyššie opätky a dosť úzke... Jedine tieto boli ako tak pohodlné, akurát neviem či to nie je skôr pre staré tetku...čo na ne poviete? Mám 41 rokov, tak zas nech nevyzeram odveci...

Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?Sú tieto opätky vhodné, keď pôjdem na prijímanie?
Strana
z4
pribinak
4. máj 2025

V pohode. Lepšie ako mat obuté 10 cm stekle v ktorých nebudeš vedieť chodiť a opuchnu ti nohy

veltraud
4. máj 2025

Topanky na prijimanie ok. Ale prezradim ti, ze nemusis mat lodicky ;) hlavne, ak ich nevyuzijes. Sandale, baleriny, mokasiny...

bonboniera
4. máj 2025

Joj prepáč za mna fakt jak stará tetka … musis mať na opätku? Možno niečo s trošku vyšším ale hrubým opatkom? Pripadne teraz fici “kitten heel” pozri take (aj keď viem he to nie je pre každého). Alebo mokasiny, nech to aj vynosis 🙂

autor
4. máj 2025
@pribinak

V pohode. Lepšie ako mat obuté 10 cm stekle v ktorých nebudeš vedieť chodiť a opuchnu ti nohy

@pribinak no tieto majú príjemnú koženú stielku s takými vankúšikmi....akurát v tomto oddelení si topánky kupovala moja 60 ročná mama 🙂

sasa1310
4. máj 2025

ak máš 70+ tak ok

autor
4. máj 2025
@bonboniera

Joj prepáč za mna fakt jak stará tetka … musis mať na opätku? Možno niečo s trošku vyšším ale hrubým opatkom? Pripadne teraz fici “kitten heel” pozri take (aj keď viem he to nie je pre každého). Alebo mokasiny, nech to aj vynosis 🙂

@pribinak
@veltraud
@bonboniera no nemusím mať lodičky, ale čo teda?

parvinka0001
4. máj 2025

Zamna teda tiež nie

veltraud
4. máj 2025

Co budes mat oblecsne a kedy sa kona prijimanie?

mirage
4. máj 2025

och, škaredé sú. pekné mokasíny maj, alebo vzadu otvorené na krajšom opatku.

patka06
4. máj 2025

Podľa mňa sú fajn, ak budú zladené so šatami, nevidím problém
Určite lepšie ako baleríny alebo niečo bez opätku

autor
4. máj 2025
@veltraud

Co budes mat oblecsne a kedy sa kona prijimanie?

@veltraud asi túto sukňu a jednoduchý čierny top. Som len teta, nie krstna. Začiatkom júna... Zas ak dám sandále, môžem ísť s bosými nohami do kostola?

autor
4. máj 2025

Sukňu som kúpila dnes, je pohodlná a využijem ju aj v lete... Naživo je krajšia, nedalo sa mi lepšie odfotiť...

petracandle
4. máj 2025

Nie sú pekné, ale ak ti inak vyhovujú, tak si ich zober. Nijak nepohoršujú a každému bude jedno čo máš na sebe

zuzanockamt
4. máj 2025

Tie topánky sú veľmi pekné. Nenechaj sa znechutiť komentármi.

autor
4. máj 2025

Ja by som pozrela ak nejaké jednoduché sandále... Ale hodia sa bose nohy na takú slávnosť? A ak nedajbože bude zima?

autor
4. máj 2025
@zuzanockamt

Tie topánky sú veľmi pekné. Nenechaj sa znechutiť komentármi.

@zuzanockamt vidím že naozaj sto ľudí, sto názorov 🤣

viestta
4. máj 2025

An, kazdy ma iny nazor. Zas take topanky pouzijes aj inokedy, ked sa v nich citis pohodlne tak ich vezmi

denisa_deniska
4. máj 2025

Ja som mala v pohode aj na 1.sv prijímaní, aj na krste v kostole (obe udalosti v lete) sandále s holými nohami. Tie topánky sú naozaj ako pre pani 60+, nenosím opätky bežne, preto keď je to “nutné” k odevu, nosím s tými hrubými opätkami, na tom chodiť viem 🙂

zuzanockamt
4. máj 2025

Sú to úplne univerzálne topánky, praktické, pekné, na rôzne príležitosti.

thereisabear
4. máj 2025

Skôr by som si dala sandále v tej svetlej farbe ako sukňa.

bessie12
4. máj 2025

Ak sa ti páčia a hlavne sú pohodlné, tak si ich kúp. Sú využiteľné aj na iné príležitosti.
Moje svadobné topánky vyzerajú skôr ako pre malé dievčatko než pre dospelú ženu 🤣 a je mi to jedno. Hlavne, ze mne sa páčia. Takže nenechaj sa znechutiť komentármi 🙃

veltraud
4. máj 2025

Ja by som si uplne kludne obula tie, v ktorych sa fotis 🙂 alebo pekne cierne sandale

sandra49
4. máj 2025

100 ľudí 100 chuti..tak ti napíšem moju🤣 k tej sukni keď si dáš toto, tak budeš vyzerať ako stará baba.. ak chceš jednoduchý top tak kľudne by som sa pozrela po sandalkach, možno trošku vyvysenych, podla toho co znesies..niečo šmrncovne, mozno do zlatej farby, bezovej..a kľudne aj hole prsty, v kostole to nikto riešiť nebude a niesi mama..ta sukňa je veľmi pekná, škoda to pokaziť takýmito topánkami.. na tie si počkaj ešte 10-20 rokov😉 ved si baba v najlepších rokoch.

oceanahory
4. máj 2025

A co tak skusit skor nieco taketo?

autor
4. máj 2025
@oceanahory

A co tak skusit skor nieco taketo?

@oceanahory to sa mi nepáči... Pozriem veru nejaké svetle sandále... Tie aj potom v lete využijem...

dadis
4. máj 2025

Lodicky su pekne, k tejto sukni radsej svetle sandalky, vynosis aj v lete

autor
4. máj 2025
@sandra49

100 ľudí 100 chuti..tak ti napíšem moju🤣 k tej sukni keď si dáš toto, tak budeš vyzerať ako stará baba.. ak chceš jednoduchý top tak kľudne by som sa pozrela po sandalkach, možno trošku vyvysenych, podla toho co znesies..niečo šmrncovne, mozno do zlatej farby, bezovej..a kľudne aj hole prsty, v kostole to nikto riešiť nebude a niesi mama..ta sukňa je veľmi pekná, škoda to pokaziť takýmito topánkami.. na tie si počkaj ešte 10-20 rokov😉 ved si baba v najlepších rokoch.

@sandra49 ďakujem, už som sa bála, že aj sukňa je pre staré tetky🤣 ale naživo je celkom pekná a pohodlna

autor
4. máj 2025
@dadis

Lodicky su pekne, k tejto sukni radsej svetle sandalky, vynosis aj v lete

@dadis áno, veru pôjdem zas zajtra a budem hľadať sandále ..

lienka.7
4. máj 2025

@autorka k tomu oblečeniu sú tie topánky uplne ok. Určite lepšie ako nejaké balenínky alebo sandale

autor
4. máj 2025

Žienky a ta sukňa sa dúfam hodí... Mne sa páči aj dĺžka, lebo nie je maxi dlhá ani krátka, takúto som hľadala... Mali len tigrovanu a túto, takže som ju vzala

Strana
z4