Sú tieto šaty vhodné na prijímanie?

Panebože, toto je k moru a nie na slávnosť.
Príliš priehľadné (vidno kde končí spodnička)
Príliš krátke (končia cez stehná, čo asi do kostola nebude vhodné)
aj keď teraz som z diskusíí pochopila, že asi riešiš šaty ako hosť a nie ako "konfirmand". Za mňa šaty na tvojej foto určite nie.
aj keď teraz som z diskusíí pochopila, že asi riešiš šaty ako hosť a nie ako "konfirmand". Za mňa šaty na tvojej foto určite nie.
@arieska to bude host.
Ale teda, saty nie su vhodne vobec. A ani nelichotia postave
syn konfirmoval 3 roky dozadu a u nás mali dievčatá takéto šaty
@arieska dievcatka su TOP
Určite NIE
Na dedine v zapadakove sa vedia zeny aj takto "vymodit",ale toto su plazove letne saty. Urcite sa nehodia na prijimanie ani do kostola. Ak nemas na saty zbehni do cinana urcite najdes nejake slusnejsie puzdrove saty alebo kostym,nohavice,bluzku.
Na tvoju postavu by som volila skôr slušivý sukňový kostým. Krémový, pastelovo ružový, jemný
Na dedine v zapadakove sa vedia zeny aj takto "vymodit",ale toto su plazove letne saty. Urcite sa nehodia na prijimanie ani do kostola. Ak nemas na saty zbehni do cinana urcite najdes nejake slusnejsie puzdrove saty alebo kostym,nohavice,bluzku.
@marca12 ja by som tu este poradila, ze ak chybaju financie, treba zbehnut do sekaca, alebo pozriet bazar. Zrovna tieto orilezitostne veci si niekto oblecie raz a viackrat to na seba neda.
@marca12 a nieco mi hovori, ze tu nejde o peniaze, ale sa v nich mozno dobre citi, aj ked jej podla mna vobec nesvedcia. Dalo by sa s touto postavou aj zahviezdit v spravne zvolenom kostyme
Ale to nie su saty, je to tunika. Uplne nevhodne. Suknovy kostym odporucam, zemite farby.
Pani asi chcela ísť tematický v bielej a našla toto..ja si myslím, že tá farba patrí tým prvoprijímajúcim deťom..ja osobne som mala ružové šaty voľné a na to koženka..a ani mladšej dcérke som nedala biele šaty ako sa každý pýtal, či bude tiež mať biele .. povedala som, že na to si ešte počká a tiež mala ružové..
Je dôležité si uvedomiť, že je to o deťoch, ktorým patrí ten špeciálny deň a my nemusíme ísť za každú cenu v bielom..
Za mňa tiež nie chce to nieco slávnostnejsie... Toto mi hovori : leto ideme na kúpalisko...
Keď chcete, aby vás poohovaral celý kostol, tak si ich kľudne dajte. Okrem toho to nevyzerá ani ako šaty, ale ako dokrkvane dlhšie tričko alebo kus záclony na chalupe.
Za mňa tieto:
https://www.megashops.eu/sk/damske-saty-548-1/?...
@lenrol001 sú pekné, ale za mňa nie veľmi vhodné na autorkinu postavu..
kludne si ich oblec,podla mna su uplne v pohode,vobec nie su len na plaz,su to normalne pekne a slusne saty a nakoniec,na prijmani nejde o.modnu prehliadku,ale o Jezisa...
@jam29 keďže sa pýta na názor, asi nebude z tých, čo mňa potom ako vyzerám. Áno, ľudia chodia absolútne nevhodné oblečený na rôzne udalosti, dresscode a etiketa málokomu čo hovorí. A kúpiť sa dajú aj vo výpredaji, v sekaci krásne šaty, netreba milióny.
Mne sa veľmi páči štýl princezny Kate alebo aj našej bývalej prezidentky, jednoduchá a ženská krása. Pripadne Viktória Beckham
@mischy00 áno. Ale predpokladám ze máš nato aj postavu, aby to tak aj vyzeralo.
Noe každý si to môže aj pre postavu dovoliť.
A áno, každý si oblieka xo chce niekedy až nevhodne, alebo akoby žili niekde inde. Ale asi tak sami sebe páčia 🫣
Určite nie.
Absolútne nevhodné
Na dovolenke pri mori mozno
@mischy00 áno. Ale predpokladám ze máš nato aj postavu, aby to tak aj vyzeralo.
Noe každý si to môže aj pre postavu dovoliť.
A áno, každý si oblieka xo chce niekedy až nevhodne, alebo akoby žili niekde inde. Ale asi tak sami sebe páčia 🫣
@jam29 tu nikto nerieši postavu ale štýl šiat a ten je nevhodný na túto príležitosť. Áno, komu nevadí, moze si to dat....ale pýtala sa na názor
Nedávaj si ich. Píšem, akoby som poradila kamarátke. Pohľadaj si niečo. Nemá Ti kto poradit s výberom? Dnes sa ozaj dajú kúpiť slušné šaty za pár eur. Sú to plážové letné šaty a tam patria.
Ja by som si nedala biele šaty, za mňa ako na svadbu sa nepatrí ísť v bielom, lebo ta patrí neveste, tak aj na prijimani by to mala byť farba len pre dievcatka
@jam29 mne je najlepsie v teplakoch, ale na prijmanie ani na inu udalost si ich proste nedam. Je to buranstvo.
@zooeynka joj až tak som to nemyslela. Jasne, ze tepláky nie. Hoc v dnešnej dobe poniektore dámy nosia tepláky všade lebo stoja toľko ako jeden slušný plat.. A myslia si, že sa to hodí.
Išlo o tie šaty..
Nie, skús niečo iné, kľudne aj sukňu mierne nad kolená a blúzku k tomu.
Nie...nehodia sa.

Za mna nie, nieco formalnejsie by to chcelo.