icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?

26. jún 2024

Idem s priatelom na svadbu jeho kolegu. Vec sa ma tak, ze ja absolutne nechodim na taketo udalosti a popravde sa mi nechce kupovat saty. Mam len tieto
Kolegyna povedala, ze som na take stara 😁 ano, mam 28, ale vyzeram na 20. Nikto mi netipuje viac 🙂

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
deti95060810
26. jún 2024

hneď prvý komentár 12:55
šaty sú Ok, kľudne môžeš mať...

vanilkovazmrzka
26. jún 2024

Nebola by si na ne stara ani keby si mala 40 🙂

adka_bh
26. jún 2024

Saty sú krasne a na letnú svadbu úplne mega vhodne.
Mám 36 a stará si neprídem, nosím podobne 😁
Kolegyňa asi len závidí že sa do takých nezmestí 🤌

slovenka753
26. jún 2024

ocividne nechces pocut iny nazor tak na co sa vobec pytas? za mna na svadbu vhodne nie su, lebo ten vrch vyzera priesvitny

lienka.7
26. jún 2024

@deti95060810 typické tu diskusie... hodí sem foto a ci je to vhodné 🤦‍♀️
To, ze jej nemusi sedieť napr. korzet jej už nedobije👌 a keď jej povieš ze daj sem tvoju reálnu foto sa urazí alebo prejde do protiútoku 👎
@autorka no hlavne ze ty si modelka, ze? Ešte raz, daj sem reálnu foto ako vyzerajú na tebe, potom ti môžeme napísať ci sú vhodné alebo nie. Rozumej, či ti sedia na postave.

deti95060810
26. jún 2024

@lienka.7 to je to čo hovorím...pre niekoho môžu byť úplne nevhodné...
samozrejme na modelke ktorú richtovali viacerí ľudia na foto , sú parádne...

nevenka
26. jún 2024

Ja nejdem teraz riesit vek. Ak mas dobru postavu, tak strih je super, farba za mna uzasna, ja som veeelmi za ruzovu. No ten vrch mne pride taky ako zo spodneho pradla a moc na svadbu nie. Na nejaky ples, zabavu, nieco takeeee, neviem, silvestrovska party 🙃😅, ale na svadbu by som si to asi nedala. V ziadnom veku.

jaskolka
26. jún 2024

Môj názor - spodok šiat v pohode, vrch je otrasný. Akoby sa zabudla žena hore obliecť. A môže to byť neviem aká krásna stihla žena, vyzerá to skrátka ako spodné prádlo, alebo korzet vhodný "ku tyci"

nevenka
26. jún 2024

@unicornlady tiez si myslim, toto asi na svadbu nie. Nieco decentnejsie, ale toto vyzera ako taky podprsenkovy top.

neviditelnypes
26. jún 2024

Vlastne, na každý online obchod s oblečením treba pridať možnosť "nahrať moju postavu" (asi scan mobilom do 3D ako napr. Polycam 3D Scanner), aby to ukázalo "ako budú šaty vyzerať na mne". Plus pravdaže posuvník "čo ak schudnem/priberiem 1 kg - 2 kg - 5 kg" a podobne.

Toľko nápadov, tak málo času... 😉

januska12323
26. jún 2024

Za mňa sú pekné ale na svadbu nie. A vlastne by som si ich nikam neobliekla cítila by som sa holá 😁 ale rob aby si bola ty spokojná.

nevenka
26. jún 2024

No citam Tvoje komentare a uz mam obraz o Tebe, sorry, mala si dat do uvodneho prispevku, ze chces, aby komentovali len stihle zeny s urcitym BMI, vek do 45, lebo diskriminujes zeny s nadvahou a starsie ako 45 rokov a nemas zaujem o nazory ostatnych.
Ako si pisala skor, tak ano, korzety su aj na spolocenskych satach, ale toto posobi ako spodne pradlo, nie elegantne. Taky mame nazor aspon 2. Inak by boli ok, keby ten vrch bol v trosku inom prevedeni.
Ale je to na Tebe, chces ich, oblec si ich. Vybavene. Len...pytala si sa na nazor, ci su vhodne. Pre niekoho ano, pre niekoho nie. Rozhodni sa sama za seba.

aurora33
26. jún 2024

Mne tie šaty prídu také lacné

betulinka1
26. jún 2024

Saty su pekne a vek mas uplne v pohode. Ak keby si mala 40 rokov a mas na ne postavičku kldune

oblecenieavecicky
26. jún 2024

Ja mám 39 a pokojne by som si ich dala 😀

lakebabe
26. jún 2024

@uhlomer inak toto ma tiez až teraz napadlo , opýtala by som sa budúcich manželov ci môže byt,
Švagriná mala u nich na svadbe podmienku, ze nikto nesmel mat kremovu ani pudrovo ružovú presne takúto lebo to mali mat len družičky. Tiež som chcela pudrovu a musela som meniť saty

ankare
26. jún 2024

Sú krásne, budeš hviezda 🥰

petracandle
26. jún 2024

Za mňa sú úžasné 👍🏻👍🏻 na tieto šaty neexistuje nevhodný vek (možno okrem vyslovene dôchodkýň) jedine nevhodná postava 😄 ale keďže píšeš, že si štíhla budú skvelé. Dosť sexi ale rozhodne nič vulgárne. Ja by som si ich hneď dala

beronsche
26. jún 2024

Podľa mňa skôr nie sú vhodné, keďže aj mne ten korzet pripomína spodné prádlo, podla mňa to pôsobí lacno. Ale samozrejme záleží aj od miesta a typu svadby.

Len chcem reagovať na ten bullshit o veku.. nie, nie si na také stará, prečo by si mala byť?
Keby ten korzet nebol taký spodno- pradlový, v pohode si ich oblečiem aj ja a to mám o dooost viac rokov...

vyrovnanaosoba
26. jún 2024

Áno, sú vhodné na tvoj vek aj na svadbu. Kolegyňa tiež nie je stara, ale pravdepodobne si nemôže dovoliť šaty pre mladé, keď ma 115kil 🤔 to bude len kvôli tomu ten komentár 😁
Ale naozaj by si si ich mohla obliecť a aspoň bez tváre sa odfotiť, zaujímajú ma reálne fotky.

lucia13022023
26. jún 2024

Ak vyzerajú v realite tak, ako na obrázku tak sú pekné a vhodné aj pre 28 (starú🤣) ženu. Za mňa šaty zo Shein, tému, ali, vyzerajú lacno. Na obrázku sú sice krásne, len ktovie aká je realita. Ale ak ich máš doma, mala si ich už na sebe, máš na to postavu, tak sú na svadbu určite vhodné 🤗

nelka93
26. jún 2024

Saty sú vhodné na svadbu a ak sa v nich cítiš dobre tak si ich daj

luciaruz
26. jún 2024

Kolegyna sa zrazila s koňom? Stara v 28?? J*be jej? 😆😆😆 saty su brutálne, krasne. Chod do toho

kathhii
26. jún 2024

Môžu, len ak bude mať svadbu v kostole hoď si na plecia štólu.👍

stevvvka
26. jún 2024

Sukna je pekná ale pani si zabudla na podprsenku dat vrch.

Ale ty si samozrejme obleč, čo chceš. Vek nerozhoduje

valise
26. jún 2024

Ja mam 42 a v phode by som si ich obliekla 🤷‍♀️

katarinka289
26. jún 2024

No …. lebo ty s týmto komentárom zákerná nie si

any_soj
26. jún 2024

Ženy, vám fakt nepríde čudné obliecť si na verejnosť šaty, v ktorých sú prsia takto zvýraznené ako nárazníky lesklou látkou a Košicami zo spodného prádla? Mne to príde lacné, vulgárne, gýčové, prvoplánovo predhadzujúce, tak ma len udivuje, koľkým to príde vhodne na slávnostnú príležitosť. Inak farba aj sukňa nádherné, korzety mám veľmi rada, ale je rozdiel korzet ako spodné prádlo a korzet ako časť šiat - vyzerajú rozdielne.

lenqua_12325
26. jún 2024

@any_soj to si radšej nemala, aj keď mám rovnaký názor 😀 😀 😀

mimka1402
26. jún 2024

Som mladšia od teba a mám sexi peknú postavu, ale keby v tom vidím nejakú na svadbe pomyslim si o nej, že si potrebuje pýtať lacno pozornosť. Šaty vyzerajú lacno a zbytočne vulgárne kvôli tomu výzoru na prsiach zbytočne to vyzerá ako z bordelu. Ak máš vraj naozaj fajn postavu tak týmto to zbytočne pokaziš a nerozumiem prečo by si to pričetna žena obliekla na seba. A nie, nemám 40 a ani 200 kíl. 😀