Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Idem s priatelom na svadbu jeho kolegu. Vec sa ma tak, ze ja absolutne nechodim na taketo udalosti a popravde sa mi nechce kupovat saty. Mam len tieto
Kolegyna povedala, ze som na take stara 😁 ano, mam 28, ale vyzeram na 20. Nikto mi netipuje viac 🙂

V 28 žena určite nie je stará, v tomto sa prikláňam na stranu mnohých žien, čo tu komentovali. Čo sa šiat týka, nie je to môj vkus a na svadbu by som si ich nevzala, ani keby som mala 20 rokov. Vrch vyzerá trošku ako erotické spodné prádlo, to by mi vadilo.
Svadba je vážna rodinná udalosť. Tie šaty sa skôr hodia na ples. Závisí to aj od svadby. Buď je to párty výlučne mladých, kde sa ide vyblázniť a hľadať príležitostného partnera, potom by bolo možné ich použiť. Ak je to svadba, kde bude celá rodina mladomanželov rôznej vekovej kategórie, potom sa na ňu hodia decentnejšie šaty, inak budeš nielen terčom ohovárania, ale mnohých to urazí. Stalo sa nám to v rodine a dodnes s tým dievčaťom časť rodiny nekomunikuje a to mala pekné plesové šaty omnoho menej odhaľujúce. Hosť ak ide do spoločnosti, kde budú aj hostia, ktorých nepozná rôzneho veku, vzdelania, atď. musí si udržať určitú noblesu, ktorú mali od detstva vštepovať rodičia a usmerňovať, čo kedy a ako sa patrí a ako nie. Jedno si musíš uvedomiť, že svadba je pre mladomanželov a nie na vybláznenie sa kamarátiek a kamarátov. Každý hosť sa musí prispôsobiť aktuálnej situácii na svadbe, inak ju pokazí.
@dominikamacakova no ved práve, že to nie je módna prehliadka, kde má hosť na seba pútať pozornosť okolia (často nie len rodiny a nie len osôb, ktoré pozná), ale udalosť, pri ktorej svojim celkovým prístupom, od správania po šaty, dáva najavo, či vníma dôležitosť a dôstojnosť danej situácie.
Neobliekla by som si ich na svadbu, vrch sa mi nepáči, pôsobí vulgárne
Pozrela som si ich na sheine a na reálnych fotkách vyzerajú hrozne. A je jedno či máš 28 a či pôsobíš mladšie ..
@annm81 sú to úplne v pohode, pekné šaty hodiace sa na svadbu.
Normálne by som si ich obliekla hocikomu ku komu mám úctu na svadbu.
@michelle567 Ja to neviem nájsť, ten shein, mohla by si sem, prosím ťa, dať link na tie šaty? Ako to vyzerá reálne?
Mne ako prvé napadlo, že na svadbe má pútať pozornosť nevesta, nie ty. Z tohto dôvodu, z úcty k neveste a jej dňu,
by som zvolila niečo decentnejšie.
@unicornlady tam potom cez recenzie sú fotky.. akoze každý má iný vkus.. za mňa na svadbu nie 🙃 a asi ani nikde inde 😄 https://m.shein.com/ar-en/Joyfunear-Split-Thigh...
@michelle567 presne tak, reálne fotky vyzeraju hrozne.
Tá leskla látka na prsiach, ako také nárazníky....
@michelle567 sú tam úplne normálne, pekné fotky aj zo svadieb 🙂
Ja neviem radšej by som si kúpila iné, krajšie, decentnejšie. Je to svadba priateľovho kolegu. Kľudne aj nejaké pekné letné
Je to priesvitná látka, medzi prsiami im to odstáva. Aj tie vypchavky vyzerajú lacno. Ako šaty z čiňaku..
@unicornlady
@michelle567
OMG tak toto vyzerá dosť HROZNE. Autorka sa jednoznačne stane stredobodom pozornosti...ale asi nie tak ako by chcela. 😱
@unicornlady No zblízka to vyzerá veľmi zle. Ja som si to vôbec na začiatku nevšimla, že je to také priesvitné. Zdiaľky vyzerajú úplne inak.
@aurora33 rory, tu už niet comu čudovať 🙈 každá handra je proste sexy a keď napíšeš ze nie, tak mads 120 kg a autorke zavidis🤣 mimo to, este stále som nezaregistrovala, žeby sem dala ona svoju foto v tých šatách. Ale čo už, to je darom tohto fóra. Napísať ze niečo je uuuuuzasne, bez toho, že by som to reálne aj videla
@unicornlady najmä tá "fodra" na boku je top sexy 👌👌👌
@evkatk na ples? Snáď nie...
Tal v reale: Podprsenka so skaredou suknou, fuuu, to sa snad ani nikam obliect neda.
@sidicek počkaj,co akože sa má závidieť? Šaty za pár eur,alebo proste sa musí pritakavat,že sú naaaaadherne,keď proste nie sú. Sú na prvý pohľad lacné,z lacného materiálu a pôsobia ako nepodarena spodnicka s nejakými naberackami na prsiach zo "Spadla z oblakov". Úplne úprimne napísané. Bez závisti. 🤷Ešte tak bez gatiek mužovi do postele na hratky. Prípadne na nejakú strestenu letnú pubertalnu párty. Ale inak,nie. Pôsobia a lacno a vulgárne. Aj ja štíhlej žene
@unicornlady ako keby to ani neboli tie iste saty
To fakt sa vám zdajú tie šaty pekne?
Veď z nich kričí lacnota nadaleko...
Živôtik ako wonder woman kostým na karneval. Kombinácia materiálov zvolena veľmi nelichotivo.
Najhoršie je, že žena s peknou postavou môže vyzerať ako kráľovná a ona si zvolí takúto handru a zabije to celé...

Nadherne