Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Idem s priatelom na svadbu jeho kolegu. Vec sa ma tak, ze ja absolutne nechodim na taketo udalosti a popravde sa mi nechce kupovat saty. Mam len tieto
Kolegyna povedala, ze som na take stara 😁 ano, mam 28, ale vyzeram na 20. Nikto mi netipuje viac 🙂

@bessdonna lenže aj v tých čínskych e-shopoch sa dajú nájsť vhodnejšie kusy...
Netvrdím, že jediná vhodná cesta je vysoliť za šaty pár stovak eur, to nie. Ale je potrebné dôkladnejšie filtrovať, čo je ok a čo už vyzerá na prvý pohľad ako lacný gýč..
A na hlavnej fotke to vyzerá lepšie preto, že je to promo foto, ktorá vždy vyzerá u číňanov lepšie.. ale už tam vidieť, že živôtik je na nič - veď aj tam vyzerá ako spodné prádlo.
Stačo by vymeniť satén za tyl, nedávať tie pasiky od pŕs k pasu a hneď by bol dojem iný...
nebudem tu hodnotit saty, kazdy ma rozny nazor je to vec vkusu ale opytam sa vas babenky co pisete o decentnosti a vystrednosti, videli ste ake svadobne saty teraz nosia nevesty? odpoviem si . nevideli a nemate asi ani paru!!! prejdite si trosku internet
@frflos_nespokojny neviem,neriešim sa internetom. A asi sa ani nehybem v spoločnosti,kde teda nosia šaty a'la pochybná erotická handra. Takže sa ani pozerať nebudem.
@frflos_nespokojny len som mrkla a nič také som nenašla. Samozrejme záleží od svadby ako takej....a od nevesty a ženícha. Ale pýtať sa na fóre,či je handra z shein naozaj pôsobiaca ako lacna erotická bielizeň vhodná na svadbu? Keď už,tak sa poradiť priamo s usporiadateľom. 😉. Myslím,že kolegyňa vyslovila normálny názor a nezavidela.
@frflos_nespokojny jaj, to chceš povedať, že keď nejaká pochybna "celebritka" sa bude vydávať nahá, tak potom je to akoze ôk a aj ostatne sa majú po nej opicit? Asi nie, ze? Na každej takejto udalosti sa oblečením vyjadruje úroveň danej osoby a stále platí aj nejaký ten dressing code. Cize nie, nepôjdem ani na svadbu ani na ples v lacnej handre, nech je odkiaľ kolvek.
@frflos_nespokojny a ty aj chodíš na svadby alebo len pozeráš na nete? Lebo internet znesie veľa.
@frflos_nespokojny videla, zrejme myslíš take s krajkou na tyle telovej farby, čo sa má tváriť ako nahé telo... nuž niektoré sú naozaj nevkusne a vulgárne, iné sú jemné, pekne....
Ako to súvisí s touto čínskou handrou?
babenky asi neviete aka bije. myslel som ake teraz nosia nevesty saty a mam prehlad nakolko som absolvoval vsetky serepeticky okolo toho a nemyslim na pozicovne co zaspali cas. ak neviete o com hovorim pozrite si videa na yotobe. ja neriesim ako saty vyzeraju a ci su lacny smejd kupene volakde na aliexpresse. ono sa hovori, ze nevesta na svadbe ma byt najkrajsia a ked tu pisete ze saty su nevkus, tak dajte ruku na srdce a napiste kedy a kolko krat ste boli na svadbe v priebehu piatich rokov . ak ano musite mat prehlad!!! a mate? a nakoniec, ked sa tu spominaju lacne saty, tak kolko by ste boli vy ochotne utratit za saty. ano poviete si ze su tu pozicovne ale tie stoja tiez peniaze. ak ste stastlivci a byvate blizko hranic , tak mate vyhrane a mozete si vybrat tam.a ked si to cele zratate , tak zistite koko vas cely tento ulet stal, ale vratme sa na zaciatok kde sa pise ideme na svadbu nie rodinnemu prislusnikovy , kde neche utracat za nove saty.
mozno su pre vas vystredne a mozno aj zapadne do davu. zalezi ci sa vtom bude citit dobre alebo nie. dnes mlade dievcata maju saty a obute tenisky - botasky a to je vhodne?
ja osobne sa idem na svadbu bavit a nie riesit ostatnych ludi. pokial je strava a hlavne dobra partia tak je super. samozrejme ak mate partnera , ktory sa zase ozerie potom riesite iba same hluposti. ja tvrdim a aj tomu verim : ak nemame ziadne problemy, tak si ich treba vyrobit.
nakoniec vam dam otazku, kolko by ste boli ochotne dat do obalky novomanzelom?
teraz sa mozete vyjadrit.
uctiva poklona
@frflos_nespokojny ty o čom tocis, človeče?
Otázka bola, či sú vhodné konkrétne šaty a o tom sa tu diskutuje.
A mimochodom, keď sa tu spomína, že šaty posobis lacno, je to v zmysle, že sú nevkusne, v nekvalitnom prevedení, s nevhodne zvolenou kombináciou materiálov, nie doslova lacné, ako za málo peňazí...
@frflos_nespokojny miešaš tu šaty nevesty a šaty svadobného hosťa. Áno, už aj svadobné šaty sa nosia pomaly priesvitné, keď sa neveste páčia nech ich má🤷🏼♀️. Tu ide o to, že svadobný hosť nemá strhávať pozornosť na seba a má tomu prispôsobiť aj dresscode. Tieto šaty na seba pozornosť strhávajú a odhliadnuc od toho, či je to handra alebo by boli kvalitne ušité a z kvalitného materiálu, na svadbu pre svadobného hosťa nie sú vhodné. Autorka si môže kúpiť hocijaké šaty v bežnom obchode, čo vynosí aj v budúcnosti a budú vhodnejšie ako tieto, alebo možno aj nájde v skrini nejaké pekné letné šaty, čo doladíme len doplnkami a nič kupovať netreba. No zjavne sa rozumieš v módnych trendoch len si trošku pozabudol na bontón.
@beronsche ja o com tocim? vidim , ze si nic nepochopila a ty stale opakujes dookola, ze saty su nevhodne. snazis sa presadit svoj nazor za kazdu cenu a vytaca ta ineho nazor.
Mne sa ten korzet vôbec nepáči,určite by som si to na svadbu neobliekla.
Ja len dúfam že autorka nemieri na rovnakú svadbu ako ja tento rok. Možno sa nám tu niektorej pošťastí vidieť tento skvost na jednej zo svadieb. Predpokladám že veľa hostí po týchto šatách asi nesiahne. 😁
@frflos_nespokojny si vtipný..
My riešime konkrétne šaty, na základe otázky, či sú vhodné.
Ty riesis nevesty a svadobné šaty vo všeobecnosti, rozhľad užívateliek v módnych trendoch, to, ako ty berieš svadby, potencionálne ozratych partnerov, peňažné dary..
plus si nepochopil, čo znamená, že šaty vyzerajú lacno..
Ale ja sa podľa teba snažím resadit svoj názor... 🤪
Všetci sú blázni, len ty lietadlo.
@dariaaa videla si tie posledné reálne fotky, ako naozaj vyzerajú? Alebo len tú prvú? Lebo je to dosť rozdiel.
@janickacrazy ja som komentovala len tu prvú,či sa hodi tento styl šiat na svadbu.To ako vyzera po zakúpení,nebolo pre mňa podstatne.Ak by mala to co pridala fotku,tak ano
@beronsche cele si to nepochopila, ale je mozne, ze som sa zle vyjadril, tak nevadi a ideme dalej . ohladne blaznov nemozem posudit nakolko nemam vhodne vystudovany odbor. prajem pekny den. 😉
Mne sa páčia a si v nich nádherná. A som stará rozkysnjta mrochtľa😀
@zazka666 veď je to fotka z netu, nie skutočná
@alenka7777 práve pozerám, či mi niečo ušlo, že autorka dala foto v šatách…
@zazka666 sú to fotky ľudí, ktorí ich tiež objednali… a je to tak, ako som predpokladala. Reklama pekná, no skutočnosť otrasná
Tak či tak,,,svadba nie je lacná zalezitost ani pre pozvaných .Ja osobne by som nikdy šaty na specialnu príležitosť nekupovala online.Tieto šaty na obrazku su pekne,ale musia,sedieť jak rit na serbel. Ramienka,ten korzet sukna v pase.Je to odvaha...Ja si osobne potrpim citit na tele sj material aj ich mat na sebe ako sedia pred zaplatenim.Radsej si dam bluzku a nohavice ako lacne šaty z internetu
Hm, 28 nie je stara, kľudne takéto šaty aj v 40 ak je na to postava .... Bohužiaľ som si prezrela fotky tých čo to už mali kúpené , a vyzerajú dosť divne a lacno. Asi by fakt museli byť robené na mieru aby sadli čo najlepšie.
Takouto vytrvalostou to dotiahneme az k vhodnosti na rozvodove konanie. 😉

@beronsche na hlavnej fotke je to pekne,len my uz vieme,ze tieto fotky su Aliexpress alebo nieco podobne.len to,ze nie kazda ma peniaze na nove saty...ja to riesim radsej tak,ze si kupim v zare nejake pekne dlhe saty za 30-35eur a tie su v pohode na svadbu a daju sa vynosit aj inde.dokonca este aj v gate som videla za 20uplne v pohode saty po kolena,ktore by som si obliekla na svadbu bez problemov.200-300eur by som za saty nedala.