icon

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?

alenka900
28. okt 2025

Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
trikolina
28. okt 2025

Za mňa sú vhodné,nijaký vulgárny výstrih tam nevidím,hoď prehoz a bude vybavené.

emka530
28. okt 2025
@nelka93

@emka530 ta posledná odpoveď je zrejmé nepochopena. Alebo odpisujes na zlý koment...

@nelka93 ano, pardon, patrilo to tej pani čo si myslela že rodičia nemajú byť na stužkovej 🙂) len to bol anonym tak som zle klikla na "odpovedať"

lienka.7
28. okt 2025

@alenka900 a ta mama ma koľko rokov?

alenka900
autor
28. okt 2025
@lienka.7

@alenka900 a ta mama ma koľko rokov?

@lienka.7 mám 36 rokov

anonym_cac8df
28. okt 2025
@alenka900

@lienka.7 mám 36 rokov

@alenka900 Máš 36. Už by si mala mať trochu súdnosti a vedieť, kde si čo obliecť. Tieto šaty ti vôbec nesedia a nie sú vhodné ne stužkovú.

mk22
28. okt 2025
@alenka900

@lienka.7 mám 36 rokov

@alenka900 a na fotke si ty?

biancarv
28. okt 2025

@alenka900 podľa mňa Vám tie šaty pristanú a sú vhodné. ❤️ nenechajte sa znechutiť komentármi.

oblecenie99
28. okt 2025
@anonym_212713

@elenajezova baby čo poznám si nezobrali rodičov ale iba partnerov a mimochodom, partner je aj tak dôležitejší v živote mladej ženy než rodičia.

@anonym_212713 Áno, typické pre "partnerské vzťahy" 18, 19 ročných dievčat je dôležitosť, trvácnosť, serióznosť a stabilita ... A preto kto iný by mal byť na takejto akcii, ako najdôležitejšia osoba, a to aktuálny frajer, pardon PARTNER?
Môžem sa spýtať, kto zaplatil stužkovú dám, ktoré tam údajne mali len "partnerov" ? 😏

jana_eyre_2
28. okt 2025

podľa mňa úzke ramienka sa vôbec nehodia na spoločenskú príležitosť.. výstrih by ani nevadil, ale tie úzke ramienka spolu s výstrihom pôsobia priveľmi odhalene..

ibrunova
28. okt 2025
@anonym_212713

@elenajezova baby čo poznám si nezobrali rodičov ale iba partnerov a mimochodom, partner je aj tak dôležitejší v živote mladej ženy než rodičia.

@anonym_212713 ja teda už mám dosť rokov, ale vždy na stužkovú chodia rodičia. Partnerov má taká mladá babenka viacero, kým sa usadí, a jedna z 50 je so svojim partnerom od 18 rokov navždy.

mk22
28. okt 2025
@oblecenie99

@anonym_212713 Áno, typické pre "partnerské vzťahy" 18, 19 ročných dievčat je dôležitosť, trvácnosť, serióznosť a stabilita ... A preto kto iný by mal byť na takejto akcii, ako najdôležitejšia osoba, a to aktuálny frajer, pardon PARTNER?
Môžem sa spýtať, kto zaplatil stužkovú dám, ktoré tam údajne mali len "partnerov" ? 😏

@oblecenie99 haha tuez som sa zasmiala, frajer na stužkovej môže byt o mesiac minulosť, aký partner v 18r??

trisha_r
28. okt 2025
@anonym_212713

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

@anonym_212713 prosím ?? Vy ste asi stužkovú nemala 😂😂 pretože na tej sa zúčastňujú aj rodičia

alenka900
autor
28. okt 2025
@mk22

@alenka900 a na fotke si ty?

@mk22 áno

alenka900
autor
28. okt 2025
@anonym_cac8df

@alenka900 Máš 36. Už by si mala mať trochu súdnosti a vedieť, kde si čo obliecť. Tieto šaty ti vôbec nesedia a nie sú vhodné ne stužkovú.

@anonym_cac8df mne sa veľmi páčia, sú jemné, pohodlné....určite si ich vezmem...

mk22
28. okt 2025
@alenka900

@mk22 áno

@alenka900 nechcem ta uraziť, ber to ako dobru radu.
Saty, outfit vyberáme primerane udalosti, na ktorú ideme. Nie k veku, či k postave.
Podľa názorov vyššie, žena kt ma dobru postavu, ma co ukázať, môže ísť aj polonaha, lebo veď prečo skrývať.
Šaty pre mamu na stužkovú slavnost, sú skutočne špeciálna kategória. A tu platí menej je niekedy viac, čiže odvážne strihy sa na stužkovú nehodia.
Tie tenké ramienka su nelichotivé, mas kypre ruky, valčeky, si taka plnsia, nie vyrysovana, zvoľ niečo vhodnejšie.
Neurazam postavu, ale nájdeš vhodnejší model.
Aha, pises ze sa ti páčia, tak potom sa uplne zbytočne vyjadrujeme, ked si rozhodnutá.

anonym_cac8df
28. okt 2025
@alenka900

@anonym_cac8df mne sa veľmi páčia, sú jemné, pohodlné....určite si ich vezmem...

@alenka900 Nejde o to či sa ti páčia, aj mne sa páčí veľa vecí, ale keď mi nesedia, si ich nekúpim, tieto fakt nie sú na tebe dobré. Odhliadnuc od toho, že nie sú vhodné na stužkovú. Pozri si na nete fotky zo stužkových, čo majú mamy oblečené

sisska96
28. okt 2025
@alenka900

@mk22 áno

@alenka900 Ale kašli na premúdrelé ženy. Obleč si čo sa ti páči a hotovo

anonym_3c2dc7
28. okt 2025
@mk22

@alenka900 nechcem ta uraziť, ber to ako dobru radu.
Saty, outfit vyberáme primerane udalosti, na ktorú ideme. Nie k veku, či k postave.
Podľa názorov vyššie, žena kt ma dobru postavu, ma co ukázať, môže ísť aj polonaha, lebo veď prečo skrývať.
Šaty pre mamu na stužkovú slavnost, sú skutočne špeciálna kategória. A tu platí menej je niekedy viac, čiže odvážne strihy sa na stužkovú nehodia.
Tie tenké ramienka su nelichotivé, mas kypre ruky, valčeky, si taka plnsia, nie vyrysovana, zvoľ niečo vhodnejšie.
Neurazam postavu, ale nájdeš vhodnejší model.
Aha, pises ze sa ti páčia, tak potom sa uplne zbytočne vyjadrujeme, ked si rozhodnutá.

@mk22 Kypre ruky? Preboha ziveho, ty si uz videla kypre ruky? Co vam vsetkym sibe., len autorku znevazit silou- mocou?

mk22
28. okt 2025
@anonym_3c2dc7

@mk22 Kypre ruky? Preboha ziveho, ty si uz videla kypre ruky? Co vam vsetkym sibe., len autorku znevazit silou- mocou?

@anonym_3c2dc7 no predstav si ze áno..preboha živého.
A ja nevidím štíhle formované ruky, ty áno??

biba_18
28. okt 2025

@sisska96 ale ona sa presne na naše názory pýtala ...

martinadomianova
28. okt 2025

@alenka900 pekné šaty, ale myslím si, že vhodné nie sú. Neviem aká ste stará, ale chcelo by to čosi trošku konzervatívnejšie. Tieto šaty sú vhodnejšie pre mladú babu.

abbey1
28. okt 2025
@alenka900

@alenka900 Tak prečo sa pýtaš na názor žien tu?

mk22
28. okt 2025
@abbey1

@alenka900 Tak prečo sa pýtaš na názor žien tu?

@abbey1 pýta si nazor, zverejní foto.. vyjadris sa a si za mudru😃🤔

abbey1
28. okt 2025
@mk22

@abbey1 pýta si nazor, zverejní foto.. vyjadris sa a si za mudru😃🤔

@mk22 Veď toto. Myslím, že všetci tí slušne povedali svoj názor a odpovedali na položenú otázku.

osky
28. okt 2025

Za mna v ziadnom pripade.
Prilis odhalene,vulgarne.
Aj keby bola mama neviem aka mlada so super postavou vzdy je to mama.
A ma to byt poznat.
Ja ako dieta by som sa za toto velmi hanbila

anonym_3c2dc7
28. okt 2025
@mk22

@anonym_3c2dc7 no predstav si ze áno..preboha živého.
A ja nevidím štíhle formované ruky, ty áno??

@mk22 Tato pani ma stihle ruky, stihlucke plecia, pekny dekolt. Ziadne faldy na ramenach, a.k.a kypre ruky nevidim. Nema ani jednu vrasku v dekolte. Zamerne si urazila autorku, nazvala si stihlu zenu kyprou, co je absolutne trapne. Snad mas ty jasne viditelne bicepsy aj tricepsy, sixpack a na dovazok nabombovany dekolt. Ak ano, fotke sa potesime.
Neuveritelne trapne, doslova prist a body shameovat.

drahomirrra
28. okt 2025

Autorka, co nieco taketo? Saty co mas, su pre maturantku. Nie pre mamu. Hoci mas peknu postavu.

mk22
28. okt 2025
@anonym_3c2dc7

@mk22 Tato pani ma stihle ruky, stihlucke plecia, pekny dekolt. Ziadne faldy na ramenach, a.k.a kypre ruky nevidim. Nema ani jednu vrasku v dekolte. Zamerne si urazila autorku, nazvala si stihlu zenu kyprou, co je absolutne trapne. Snad mas ty jasne viditelne bicepsy aj tricepsy, sixpack a na dovazok nabombovany dekolt. Ak ano, fotke sa potesime.
Neuveritelne trapne, doslova prist a body shameovat.

@anonym_3c2dc7 no ja vidím niečo iné.

Mrzí ma, ze nie, to co ty.
Moze byt?
A bud si slepá, alebo nečítas,píšem, ze ju nejdem uraziť..je to moj názor o ktorý si sama pytala, moj názor na šaty.

linda117
28. okt 2025

@alenka900 veľmi ti pristanú, ale volila by som niečo decentnejšie, kratšie, niečo navrch🙂 nech študentky vyniknú..

lienka.7
28. okt 2025
@alenka900

@lienka.7 mám 36 rokov

@alenka900 nečítala som všetky komentáre, takže možno už napisal niekto predo mnou.
Tie šaty, co mas oblecene na obrázku, sú vhodné práve pre tu maturantku, ale nie pre teba. A teraz nejde o to, či máš figúru alebo nie. Ide o vhodnosť a pre teba jednoducho vhodné nie sú. Mala by si mat niečo decentnejsie, nie určite taky výstrih a spagetove ramienka sú úplne mimo. Zase samozrejme nemusíš ísť v ciernej sutane ako mníška. Za mna v pohode nejaké midi saty alebo koktejlove saty by si mohla mat. Aj tej červenej farby.