icon

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?

alenka900
28. okt 2025

Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
aurora33
30. okt 2025
@alenka900

@biba_18 nooo to si veľmi fandíš...fotku som síce videla, len krátko, ale bola tam vychudnutá postava bez ženských kriviek a pŕs v hrozných šatach...chlapi sa o takýto typ žien určite biť nebudú...a ako vravíš, len vreco na teba ...

@alenka900 lebo macaté ruky a rozliate prsia ako na podnose sú lepšie 😂😂😂😂 vyzeráš veľmi lacno. Tebe ide o to aby sa o teba chlapi bili? Dospej už preboha.

drahomirrra
30. okt 2025
@biba_18

@anonym_8ee4aa odvážny anonym 😂 ja som nič nečakala - ja som sa tu nič totižto nepýtala…chápeš že je v tom rozdiel že… 😏

@biba_18
@alenka900

Ale sak sa hadam skludnime, damy. Nie je pekne, co je pekne, ale co sa komu paci.

alenka900
autor
30. okt 2025
@aurora33

@alenka900 lebo macaté ruky a rozliate prsia ako na podnose sú lepšie 😂😂😂😂 vyzeráš veľmi lacno. Tebe ide o to aby sa o teba chlapi bili? Dospej už preboha.

@aurora33 takže žena, ktorá má kyprejšie tvary a chce si obliecť to, čo sa jej páči vyzerá lacno ...v skutočnosti šaty pôsobia krásne, sú od talianskej značky a lacné neboli...

mk22
30. okt 2025
@alenka900

@aurora33 takže žena, ktorá má kyprejšie tvary a chce si obliecť to, čo sa jej páči vyzerá lacno ...v skutočnosti šaty pôsobia krásne, sú od talianskej značky a lacné neboli...

@alenka900 naco si otvorila tému? Véd si ich daj.
Sama sa pýtaš, ci je ten výstrih moc, 90perc odpovedí je ze áno, je to lacne..
Páčia sa ti, odhslene cici ti nevadia, tak uzi zábavu.
Ideš dcére, alebo synovi?

beronsche
30. okt 2025
@alenka900

@alenka900 nie, lacno vyzerá žena, ktorá odkrýva priveľa tela v situácii, kedy sa to nehodí. . Ako ty v tých šatách na stužkovej.
A šaty ti pokojne môžu padnúť dokonalo a rovnako môžu byť aj za cenu 5 priemerných platov.

biba_18
30. okt 2025

@alenka900 mám košíky D 🤨 tak neviem teda o ktorej fotke hovoríš…

beronsche
30. okt 2025
@alenka900

@biba_18 nooo to si veľmi fandíš...fotku som síce videla, len krátko, ale bola tam vychudnutá postava bez ženských kriviek a pŕs v hrozných šatach...chlapi sa o takýto typ žien určite biť nebudú...a ako vravíš, len vreco na teba ...

@alenka900 ... Toto je čisto príspevok urazenej ženy..
Vieš, keď sa pýtaš, musíš čakať rôzne odpovede..
Urážať, lebo nepočuješ, čo si chcela, je detinske a primitívne..

beronsche
30. okt 2025
@biba_18

@alenka900 mám košíky D 🤨 tak neviem teda o ktorej fotke hovoríš…

@biba_18 chcela si kopnúť, tak si kopla.. myslím, že na tom, ako vyzeras , jej vôbec nezáleží.. zámer bol jasný, uraziť.

biba_18
30. okt 2025

@drahomirrra 😏 neviem prečo toto adresuješ mne. ja som na nikoho neútočila, nikoho nezhadzujem..

biba_18
30. okt 2025

@beronsche no, na to potrebuje iný objekt 😉

aurora33
30. okt 2025
@alenka900

@alenka900 saty nemusia byt lacné, ale ty v nich posobis lacno.

alenka900
autor
30. okt 2025
@aurora33

@alenka900 saty nemusia byt lacné, ale ty v nich posobis lacno.

@aurora33 tak, to ani náhodou ...

anonym_6074e7
30. okt 2025

Je normálne, že si autorka sama lajkuje svoje príspevky?

zuzana76
30. okt 2025

@alenka900 tvoja postava je sen kazdeho latinomuza, podla mna nie si obezna, neviem mozno mierna nadvaha, ale postava je sumerna, cize to neposobi rusivo, len v prechode to uz bude obtiaznejsie, aby si s tymto typom postavy nepribrala velmi, a teda ja neviem, mne sa tie saty na tebe pacia s tymi dlhymi tmavymi vlasmi v pohode. A to ja som dost kriticka, pokial ti ten odhaleny vrch nevadi a citis sa sebavedomo, tak ok, ale dala by som nejaky ten pled, co som spominala.

drahomirrra
30. okt 2025

A mile damy, kypre ruky su toto:
Urcite nie to, co odfotila autorka. A @aurora33 ani rozliate prsia nema. Baby, to fakt potrebujete len zhodit pekne vyzerajucu zenu, lebo zvolila saty mimo vas vkus? Pisat relativne stihlej zene, ze je kypra? A ked odpovie vasim stylom, urazkami, tak ste zrazu prekvapene a sokovane? 😂😂 Fakt jak v kurniku. Ja by som si tieto saty tiez neobliekla, podla mna sa nehodia, ale nebudem si tu vymyslat aka je autorka tucna, aby som pridala vahu svojmu hodnoteniu. Normalne ziram.

anonym_130b81
30. okt 2025
@anonym_3c2dc7

Teda, zatial som tu ziadne vkusne saty na stuzkovu pre matku nevidela. Napriek profi stylistickym radam. 😂 Klasika na koniku, fakt sa dobre bavim.

@anonym_3c2dc7 tak nám nejaké poraď. Budeme len rady. Ja mám ešte čas, stužková bude až v januári.

zuzana76
30. okt 2025
@drahomirrra

Urcite nie to, co odfotila autorka. A @aurora33 ani rozliate prsia nema. Baby, to fakt potrebujete len zhodit pekne vyzerajucu zenu, lebo zvolila saty mimo vas vkus? Pisat relativne stihlej zene, ze je kypra? A ked odpovie vasim stylom, urazkami, tak ste zrazu prekvapene a sokovane? 😂😂 Fakt jak v kurniku. Ja by som si tieto saty tiez neobliekla, podla mna sa nehodia, ale nebudem si tu vymyslat aka je autorka tucna, aby som pridala vahu svojmu hodnoteniu. Normalne ziram.

@drahomirrra toto nie je nazlerova?

aurora33
30. okt 2025
@drahomirrra

@drahomirrra aj ona má ktoré ruky a rozliate prsia. Nepotrebujem zhadzovať. Píšem fakty

drahomirrra
30. okt 2025
@zuzana76

@drahomirrra toto nie je nazlerova?

@zuzana76 Ja netusim, kto to je, tvar je nepodstatna, ide o postavu.

len_nig
30. okt 2025

Za mňa vôbec nie pre mamu

anonym_f63340
30. okt 2025
@alenka900

@anonym_cac8df mne sa veľmi páčia, sú jemné, pohodlné....určite si ich vezmem...

@alenka900 sú pekné, ber si ich.

Vieš, čo je paradox! Že väčšina žien tu tvrdí, že nie sú vhodné, lebo bontón, atď, ale ich synovia kľudne pôjdu na stužkovú v obleku a , vkusných ' bielych teniskách.

zuzana76
30. okt 2025
@anonym_f63340

Vieš, čo je paradox! Že väčšina žien tu tvrdí, že nie sú vhodné, lebo bontón, atď, ale ich synovia kľudne pôjdu na stužkovú v obleku a , vkusných ' bielych teniskách.

@anonym_f63340 to sa uz asi nenosi, par rokov to bol akoze hit, ale u syna mal tenisky jeden ziak, vsetci ostatni na slusaka

beronsche
30. okt 2025
@anonym_f63340

@anonym_f63340 pekná domienka, len rozmýšľam, na akom základe...

beronsche
30. okt 2025
@drahomirrra

@drahomirrra no áno, toto urážanie výzoru hocikoho hocikým je úplne cez čiaru..

nikaeli
30. okt 2025
@anonym_f63340

@anonym_f63340 ja som dnes bola skúšať šaty s dcérou v salóne. Pred úpravou si má doniesť topánky, aby jej ich vedeli skrátiť. Pani sa jej rovno opýtala, či bude mať črievičky alebo botasky, že dnes je to úplne jedno, pod šatami sa to skryje, aj keby mala papuče 🤦🏻‍♀️ no. Bude mať tanečné topánky na nižšom podpätku. Mne sa tie botasky, tenisky a mokasíny s holými kotníkmi akosi k elegancii nehodia.

anonym_fb8556
30. okt 2025
@anonym_212713

Áno, sú vhodné ale nechápem, prečo by mala byť matka na stužkovej. Chodia tam dcéry so svojimi partnermi.

@anonym_212713 Na stuzkovu chodia predovsetkym rodicia maturantov!!!
A @autorka za mna su fajn, preco nie? Si mlada mamina. Co si mas dat seriozny kostumcek a trvalu na hlavu?

dadulkaf
30. okt 2025

@anonym_212713 to odkedy? Stužková bola vždy študent+ prípadne partner a rodičia.

dadulkaf
30. okt 2025

@anonym_212713 ty si čo za necita, že pre teba nie sú rodičia dôležití?! Rodičia by mali byť vždy na prvom mieste.

gabs1210
30. okt 2025

Prepáč , ale takéto šaty by som si pri takomto type postavy neobliekla , jedine v prípade , že mám o 10 kg menej . Skús zvoliť niečo iné , také , ktoré sa na tento typ postavy budú hodiť . Myslím to v dobrom . Budeš stredobodom pozornosti , ale kvôli pochvale, alebo obdivu to nebude ..

lacibo
30. okt 2025

@alenka900 pre mamu na stuzkovu urcite nie.. takto dlhe maju iba dievcata maturantky, odhalene plecia a velky vystrih vobec nie.. nieco decentne a kratsie urcite