Sú všetky typy žien reálne?
Všimli ste si na ig, že je tam coraz viac videí, kde ženy s mierne plnsou postavou maju neustálu tendenciu vravieť, že takto vyzerajú reálné ženy. A takisto aj muži, tí sú vždy unesení zo žien ktoré majú krivky atd. Takže chuducke ženy s malými prsiami a zadkom sú nereálne ženy či ako to mam chápať? Viem že riešim zbytočnosť ale reálna žena je presne aj ta bez prs a zadku, plochá, ale o tom nikto nehovorí lebo taká sa zrejme nikomu nepáči...
Je to podla mna protireakcia na trend velmi stihlych zien, ktore donedavna boli prezentovane ako v podstate jedine pekne. Samozrejme, ze kazda zena je realna a kazdy typ sa niekomu paci.
chuducke su predsa modelky
Suhlasim s komentarom vyssie. Velmi dlho tu bol trend extremne stihlich zien. A teraz konecne sa zacinaju ukazovat aj zeny s krivkami. Nemyslim si, ze za to tie stihle pojdu do uzadia.
Mimochodom v realnom svete sa minie snad kazda zena. Treba vypnut IG a obzret sa ako vyzeraju zeny na ulici 🤷🏼♀️
Nevidela som trend extremne stihlych zien. Len trend normalnych stihlych zien. Skor mam dojem, ze posledne roky sa nam tu snazia podsuvat, ze obezita je ok. A ze tucne zeny su strasne fajn, vtipne, vesele a spokojne so sebou.... No neviem. Dakujem. Radsej stihla.
@stanulienkat a všetky tie ženy potom zrazu chudnú Evelyn, Názlerová, Simona Salátová...ale vždy bolo na oko spokojné s postavou
@stanulienkat trend extrémně stihlych zien vladol minimálne 20 rokov, 1995-2015, možno aj dlhsie, povedala by som. Ale súhlasím, ze sucasne body positivity je vo vela pripadoch už za hranou zdravého rozumu.
@barka1 to nebol trend extrémne štíhlych zien , ale normálne štíhlych žien.
@barka1 ja si pamatam len 90-te roky, ked bola era modeliek. Schiffer, Naomi, Eva Herzig, Linda...a tie sa mi nezdali extremne stihle. Len stihle. A boli to krasne baby.
O com je tato tema?
Staci kaslat na to, kto si co mysli a nebrat to tak vazne... Kazdy ma svoj nazor na nieco. Si realna? Si! Tak klud 😉
@stanulienkat niektoré aj dnes vyzerajú fantasticky. Peštova napr.
@lenkasarka aj Linda, aj ked pribrala. Aj Cindy, aj ked uz ma vrasky...
Chudá že a je automaticky pekná, o tom sa nikto baviť nemusí.
Mne sa zdá, že sa to veľmi zbytočne rieši. Na IG samé príspevky o tom, ako sú so sebou spokojné a potom príspevky o tom ako jedia všetko a nič si neodopieraju a ako chodia do fitka atď. Človek, ktorý má k sebe a k jedlu zdravý vzťah si nepotrebuje obhajovať čo zjedol alebo nezjedol. Tak isto človek, ktorý má tieto veci ujasnene nepotrebuje dávať fotky svojho tela na IG a čakať pochvalné komentare. Načo je toto dobré. Každé telo je individuálne, niečo vieme ovplyvniť stravou a pohybom, niečo si nesieme geneticky vo vienku. Každý môže urobiť maximum preto, aby sa cítil vo svojom tele dobre a zdravo. Mnohé dievčatá a ženy prezentujúce sa na sociálnych sieťach ukážu iba tu peknú časť a žiaľ, za mnohými sa skrývajú poruchy príjmu potravy, psychické problémy, tráviace a iné zdravotné problémy. Netreba sa nechať strhnúť tým čo vidíme, či je to obhajovanie nadváhy, podváhy alebo prílišného cvičenia...
Myslím, že to bolo prednesené tak, že žena má mať aj rici aj cici. Krv a mlieko. Ženské krivky. Samozrejme sa s tým nestotoznujem.
bolo obdobie kedy obezne zeny boli in .. potom chude a teraz sa zas pretlacaju zeny s nadvahou - pravda je vsak len ta,ze realna zena je ta, kt este nieje umela dopichana a aj napriek tomu nepouziva xy filtrov a realne sa vie aj na seba pozriet a mat sa rada ... sto ludi 100 chuti-kazdemu sa paci nieco ine a pretlacat ten jeden nazor ,ze len to ich je dobre je blbost ... ci chuda ci pevna,rovna ci s prsiami-kazda je pekna ale len vtedy ak sa ma rada.. jedine co ja neznasam a nikdy nepochopim je prezentovanie nadmernej obezity ci vychrtnutost ako zdrave a normalne
Ja na IG pozerám iba kreatívne veci, Dizajnérske, záhradkárske a pod. Také blbosti nikdy. Je mi úplne na háku kto akú postavu má
@vyrovnanaosoba hej, len ony si pod zenou krv a mlieko predstavuju 80kil+
Každému sa na IG pretláča hlavne to čo sleduje, čiže ak raz začnes sledovať také príspevky tak ti ich bude IG pretláčať. U mňa napr IG pretláča recepty a cestovaní ďalej, videá s mačkami a kreatívne veci keďže dcéra má dovolené používať moj IG.
Viem, že to asi myslia dobre, chcú aby mladé dievčatá nemali komplexy zo svojej postavy. Je dôležité aby dievčatá nemali sklony k nezdravému chudnutiu a anorexii.
Niektorí dochádzajú do extrému. Nesúhlasím s tým, keď obézny človek, prezentuje veľkú nadváhu ako niečo čo je v poriadku.
Áno, je dôležité mať rád svoje telo, vážiť si samu seba.
Samozrejme že aj obézny človek by mal mať rád samého seba a svoje telo. Nie je zdravé mať obrovskú nadváhu, tým nášmu telu ubližujeme.
Našťastie instagram nemam😀
Klikaj na ine veci a algoritmus ti nebude pretlacat plne zeny.
Ja som si to nevšimla teda.
Bola doba keď bola krásna Kate M a iné modelky veľkosti 0. Ku "zdraviu" a kráse im pomáhala dobrá genetika, pohyb a zdravá strava založená na heroíne a vate mačanej v džúse. Potom prisla body pozitivity a krásna mala byť údajne každá žena aj žena s BMi vyšším ako 18, aj žena s vrodenymi "vadami" (rastep, vitiligo) či protézami. Akosi sa to zuzilo na akceptáciu nadváhy ale len keď je tá nadváha pekne rozložená na cici a rici postavicky presypacich hodín. Tvár a pás musia byť štíhle. Nepáčilo sa nám to? Prišla super zdravá Tess H.
Teraz sa "vďaka" liečivám pre diabetikov trend ako také kyvadlo blbosti znova presúva k extrémnej štíhlosti.
Mne staci ist na kupalisko a z tych insta postav tam marne hladam tie mnozstva dokonalych tiel. Dve tri maximalne a vybavene

Ja nie. Nevšimla som si. Nechodím na IG. Je mi uplne u prd..e aké sú tam zeny. Nezaujíma ma to. Ja si žijem svoj život svojej ženy.. seba..🙂