icon

V akom oblečení doma ženy obdivujú mužov?

telefon00
31. jan 2025

Ženy, dámy, prosím Vás, v akom oblečení by mal podľa Vás behať chlap doma, aby sa Vám to páčilo. Doteraz som behal nonstop len v boxerkach. Som 192 cm vysoký, 96 kg, športová postava... ale sem tam som si dal k tým boxerkam aj tričko 🙂. Keďže si chcem dať do budúceho vzťahu záležať a nebyť tak jednoduchý, rád by som sa inšpiroval názorom opačného pohlavia, ako to vnímajú ženy. Viem, možno tak, aby som sa v prvom rade cítil v pohode ja...ale to by som najradšej behal holý 🙂

Strana
z3
natalka13
1. feb 2025

@babydesire chlap a tielko? Brrrr

h2
1. feb 2025

Pre mňa za mňa, by si ani tie boxerky mať nemusel... 😂🤭

martinadomianova
1. feb 2025

@telefon00 pri chudej alebo športovej postave určite v teplákoch a v tričku.

domkakvet
1. feb 2025

@telefon00 okrem spodneho pradla moze mat na sebe hocico.

priscilla07
2. feb 2025

@telefon00 áno presne tak, bez

hatsepset
2. feb 2025

Som prišla kvôli fotke 😂. Už tu je?

ankare
2. feb 2025

@telefon00 môj muž behá 90% času doma v boxerkach a tričku. A mne to vôbec nevadí. Nech nosí to, v čom sa cíti príjemne.

merlinja
2. feb 2025

No ak toto rieši chlap na mamičkovskom fóre, to sme dopadli...

margotka17
2. feb 2025

@telefon00 za seba odpoviem, môj chodí teraz v zime v natelniku, alebo v tričku a teplákoch. V lete v tričku a kraťasoch. Spokojnosť obojstranná 😉

minenkaa
2. feb 2025

@telefon00 kazdy tak aby mi bolo pohodlne ,moj muz je stale nahy

vikiki29
2. feb 2025

Hocičo len nie tielko. Minule vyšiel sused pred dom v klasických slipách, ešte mu boli aj trochu veľké, alebo rozťahané alebo čo… no to bolo teda… ani to by som doma nechcela 🤦‍♀️😂

evaachesa
2. feb 2025

@vikiki29 😱🤢🫨😵‍💫 trauma

tiezjedna
2. feb 2025

@telefon00 nie je nič asexuálnejšie, ako chlap, ktorý sa na ženskom fóre pýta, ako má doma pobehovať, aby bol sexi... ktorý si ročník, že ti takto vyhráva??😨

hefo
3. feb 2025

@tiezjedna Však on asi nechce vyzerať sexuálne pred tebou. Ale na akom fóre sa má pýtať, aby získal relevantný názor žien, ktorým doma tiež nejaký muž pobehuje? Na motorkárskom alebo rybárskom?

tiezjedna
3. feb 2025

@hefo najsexi chlap je prirodzene sebavedomý chlap. Ten sa nemusí pýtať nikoho nič. Ten proste vie.

telefon00
autor
3. feb 2025

@hefo na jej komentár som nechcel odpovedať... beriem to tiež ako jej uhol pohľadu a jej názor. Avšak musím uznať tvoju odpoveď na jej komentár, že si to presne vystihol 💪. Elegantne, jednoducho a diplomaticky 😎... klobúk dolu šéfko 👍

johanka21
8. feb 2025

@telefon00 Môj muž nosí na doma tričko a tepláky, ale to asi väčšina... Kúp si tepláky, v ktorých sa budeš cítiť pohodlne. Ak by sa jej to nepáčilo, tak Ti aj sama povie svoje želanie, v čom by Ťa najradšej videla...

mantilka
8. feb 2025

Čisté, nepotrhane, neroztahane ....tričko a tepláky ...ja mám rada modrú farbu ☺️

Strana
z3