Vyberte správne letné šaty pre plnšie postavy
Ahojte, prosím poradíte mi aké letné šaty sa hodia aby zakryli kila navyše? Hlavne aby ešte nepridávali kola navyše. Tie čo mám doma vyzerám v nich ako balón. Nestihla som zhodiť po deťoch a už asi ani nestíham. Niečo čo zakryje ruky, brucho. Ďakujem
Pripadne typ čo nosiť v lete a necítiť sa ako špekáčik
Kratky ruka, bez zavinovania, dlzka tesne pod kolena, splyvava latka, ziadne balonove rukavy/ozdoby na nich, pekny Vckovy vystrih. Doplnky bizu a boty aspon na mensom opatku, napr bezove, predlzi nohu.
Pozri web www.bajahuc.sk
Pozri na saty strihane pod prsiami, alebo do acka. Pozeraj aj saty prekladane na bruchu (wrap). Ramienka hrubsie, alebo aspon nejaky rukav.
Najdolezitejsi ale bude asi material, musi byt dost pevny na to, aby padal, priliehal, ale neobtahoval. Musis bohuzial len skusat.
Zo vzorov, nebrat male vzory, male kvetinky a tak, radsej vacsie vzory a jednofarebne.
Co sa dlzky tyka, aj kratke mozes - podla toho v com sa citis komfortne. Po kolena a trochu nad su OK aj pre silnejsie zeny.
Oversize strihy uplne vynechaj, to su stany aj na stihlych zenach a aj na tych to nevyzera.
Chod do obchodu a z kazdych siat si vyskusaj. Niektkre vyzeraju na vesiaku hrozne, a na postave vyborne, takze si skus aj take, co na prvy pohlad povies, ze su hrozne. Obcas budes prekvapena. Ak sa ti paci farba a material - skusaj.
Záleží, čo znamena “nestihla som zhodiť po deťoch” - či mas postavu trebars ako Cibulkova predtým ako chudla, ako Evelyn (komicka), alebo ako Helena Ruzickova za mladi… nemusis chodiť zahalená ako v Iraku, to ta len zväčší ešte sj v partiách, ktoré máš pekné. Ale neukazovala by som ranená, chrbát, kolena. Ťažko radiť keď si ta nevieme predstaviť, ale kamarátka ma napr konfekciu cca 44 a nosí krásne šik veci zo Zalanda/Modiva, len treba hľadať a skúšať. To, čo sem dala @kavenkaa je aj za mna ideál.
Záleží aj od toho koľko je tých kíl navyše a ako sú rozložené proporcne....
Lebo iný strih bude vhodný pre ženu typ jablko, iný pre ženu typ hruska
tu velkost v predošlom príspevku som tresla tak odhadom, asi to bude v skutočnosti aj viac (aby som niekoho nepobúrila náhodou 😉)
Tak nie som MAXI 😀 skôr ako ta Cibulkova.
Nerada chodím po obchodoch, ale urobím výnimku. Ďakujem všetkým za rady idem ešte čítať
Tak potom si pokojne vyberaj aj zavinovacie saty, tie budu najvhodnejsie. Kratky rukav a V vystrih. Dlzka okolo kolien😊
@mirkam3 no veď práve som ti išla napísať že 44 je fajn 😀 od 42 väčšie ale od 46 lepšie 😂 44 si môže dovoliť odhaliť aj tebou spomínané ramená, chrbát a kolená... brucho už asi nie, ale dnes to skôr závisí od sebavedomia než od pohľadu do zrkadla 😎
Pokial mas silnejsie paze, tak Ti nedoporucujem ramienka ani saty bez rukavov. Tam treba aspon maly rukav, naznak, lebo odhalene silne paze nevyzeraju dobre. Zachranit Ta moze aj opasok, aj ked mas vacsiu velkost (nepises aku, ci je to 42, 44, 46 alebo 50) a nemas klasicky pas ako stihle zeny, tak aj tak ked si das opasok, tak tu postavu opticky ako keby rozdelis. Ze uz neposobis ako vo vreci. A vyhni sa urcite oversize strihom, tie su urcene pre stihle zeny. Volany alebo zbytocne vela riasenia na bruchu Ta urobia este mohutnejsou. Tak isto rozne prestrihy pod prsiami, to v tom kazda druha zena vyzera ako tehotna aj ked ma 45 kg. Zavinovacie su fajn. Pokial mas este beznu konfekcnu velkost, niekedy sa daju najst veci XL aj v Mohito alebo Reserved, pripadne F&F.
Na tejto stránke majú šaty pre moletky https://www.pampusikfashion.sk/oblečenie/spoloc...
Majú tam aj pekné šaty len ceny sú vysoké
@barbora_t Ak ma zena vacsie brucho,co asi po porodoch ma,tak saty stiahnute v pase su to posledne,co takejto postave sedi,nebodaj este s mensimi prsiami. Ja mam 60kg, vsetko,co chcem schudnut mam len na bruchu a keby som si dala taketo saty, tak hore mam prievan a pod tym krasne gulate tehotenske brucho a vsetci mi mozu gratulovat😂Tieto saty skryju tak akurat vacsie boky,inak nic.
@barbora_t velmi pekne
Ahoj,
ak máš peniaze, investuj do módnej poradkyne. Poradí ti farby aj stryhy aj nakúpiť pôjde s tebou.
Ja som citala radu, ze nema vsetko v jednej farbe, ze to pridava na velkosti, teda akoby si dat bluzkuútopútricko inej farby a suknu, nohavice inej. Teraz velmi letia aj take siroke nohavice a vela maju take komplety z bavlneneho muselinu, podla mna sa to hodi aj plnism zenam. A na Bonprixe teraz zmenili ponuku, maju trosku drahsie veci, ale pekne, prave take rozne bavnlnene komplety.

Tak asi jedine maxi saty s dlhsimi rukavmi