icon

Vymeniť náramok od dcéry bez výčitiek?

3. jan 2025

Ahojte,mala som narodeniny a moja úžasná dcérka mi kúpila náramok,zámer bol super veľmi ma dojala ale fakt sa mi nepáči úplne nie môj štýl ani farba a mám k tomu aj bloček,nebolo to že extra drahé 17€ ale určite by som si vybrala niečo čo budem nosiť ale mám zlý pocit a výčitky a či sa neurazí a či nebude Bad Luck atď . Vymenili by ste ho alebo proste nenosili?

autor
3. jan 2025

@ysseba hej hrozna som máte pravdu nechám si ho a budem nosiť už sa mi až začal páčiť😀😀

kandelabra
3. jan 2025

Ja som najprv myslela, ze dcera je dospela, vtedy by som sa normalne opytala, ci by jej vadilo, keby si vyberiem nieco ine z toho obchodu za tu istu cenu. Ale 12r by som to nespravila. Je este dieta, nezaraba, setrila si len aby ti spravila radost. Vzala by som si ho dakedy, aj ked len vynimocne. Alebo aj na ruku, omotat dvakrat, schovat pod sveter, ale nech ma dieta radost, ze to nosis... zriedkave nosenie by som vysvetlila vynimocnostou daru, ze nechcem, aby sa pokazil.

ns994
3. jan 2025

Nevymenila by som ho. Nasla by som nejakú príležitost, kde by som si ho vzala.

denda007
3. jan 2025

Mne môj syn, doniesol Z prechádzky kvietok ktorý pravde odpadol z nejakého náhrobného venca, alebo také niečo.a povedal že to je pre mňa z lásky, lebo mám rada klietky Tak som si ho doma vystavila a on je ozaj taký šťastný. Tak keď mi máme doma otrhany kvietok z venca, tak skúste aj vy urobiť radosť dcére, aspoň keď vás vidí však v robote dajte dole

fairyy
3. jan 2025

@valikasikulova jasneee uplne v pohode ja som dokonca isla aj do mesta na pizzu s dcerou ked ma ona nalicila a vyrobila mi korunku 🤣🤣🤣 dostali sme pizzu zadarmo ! 😀😀

dasim15
3. jan 2025

Minule, u nás v práci... kolega, chlap ako hora, potetovaný drsňák, prišiel s náramkom z ružových trblietavých koráliek...od dcérky. Takže určite nosiť, aspoň občas😘

benit
3. jan 2025

Ja nosim aj od deti v skole ked mi uplietli snurkovy alebo gumickovy.
Dokonca jedna mamina vyrabala doma kamienkove sperky a moj ziak jej nadiktoval z coho a vyrobila mi. A nenos to. Ved to je mile😁
Od dcery ny dom to isto nosila. Prilezitost najdes, potesi sa.

marca12
3. jan 2025

Nevymenila by som a nosila by som ho.

abbey1
3. jan 2025

Nie, nemenila by som. Nosila by som ho.

elisaeli
3. jan 2025

Pekne a zaujimavo bude vyzerat obtoceny na ruke.

victory7897
3. jan 2025

Ja by som nosila s hrdosťou aj keby bol ,,najhnusnejši na svete ,, .. keď utracala peniažky myslela na Teba a neutratila ich všetky na seba a to je krásne gesto od nej

lenkakravcova
3. jan 2025

@autorka
Nie je ten náhrdelník zavesený naopak? Mne príde ako keby tie zelené ozdoby mali vysiet smerom do dekoltu, nie ku krku. Nebude vyzerať tak lepšie? Dá sa otočiť?

barbie2023
3. jan 2025

Prepáč,ale nerozumiem ti. Mne tiež darovala dcéra šperk, nie je to úplne môj vkus a ja by som si určite vybrala iné,ale práve to,že je tam kus z nej , z jej vkusu a chcela mi jej voľbou urobiť radosť ten šperk nosím s hrdosťou a láskou. V živote mi nenapadlo ho vymeniť.

mantilka
3. jan 2025

U nás aj ocko nosí goralkovy náramok do práce 😜.

biba_18
3. jan 2025

@valikasikulova ja hej…

biba_18
3. jan 2025

čítam že je to náramok - teda dáva sa to na ruku… keď sa nosia hrubé svetre, veď to ani nebude vidno 🤦‍♀️ a do leta si na neho zvykneš a vytiahneš ho k nejakým pekným zeleným šatám…

kleopatra114
3. jan 2025

Vieš si predstaviť to sklamanie 12 ročnej slečny , keby si išla vymeniť jej darček , lebo sa ti nepáči ? Normálne mi smutno zostalo aj za ňu, keby si to urobila.

ketrint
3. jan 2025

Podľa mna je tiež naopak, ako tu už bolo spomenuté… Tiež si myslím, že retiazka je hore/pri krku a tie zelene kamienky sú dole, akoby smerom k prsiam proste…

Náhrdelník noste, určite sa s nim zžijete ☺️ Treba si uvedomiť tu citovú hodnotu, ktorú ma, a budete ju citit 😍👌 A bude pre Vás citovou záležitosťou a nie len estetickou. ☺️

dismonika
3. jan 2025

veď nie je škaredý... zlatá dcérka ti ho kúpila z lásky... k zelenému sa hodí 😉

jankalukasova
3. jan 2025

Za 17€, ktoré si našetrilo 12 ročné dieťa aby potešilo maminu? To by podľa mňa bola hrozná rána. Dala by som ho v šperkovnici na bezpečné miesto a povedala, že ho budem nosiť len na špeciálne príležitosti. Ale ako ja samu seba poznám, tak mne by sa páčil úplne akýkoľvek..už len preto, že mi ho darovala dcérka.

abab
3. jan 2025

Kúp si smaragdovú blúzku alebo pulovrík a budeš in.

sisska96
3. jan 2025

Nieeéeeeeee, čosi šiši. Čo si taká nevdacna 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

janinah
3. jan 2025

Ja mam prsteň od krstnej mamy 43 rokov,nikdy som ho nenosia,nepáčil sa mi,ale nedám ho preč.

marianarem
3. jan 2025

Mne sa nahodou paci. Urcite by som od syna nosila, aj keby sa mi az tak nepacil. Lebo na druhej strane je to super pocit mat na sebe nieco, co mi niekto z cistej lasky vybral 🙂

andreatytler
4. jan 2025

@valikasikulova Kludne hocikam idem s detskou tetovackou na lici.
Akoze co mysliz ze by mohli ludia robit? Ukazovat na teba prstom a smiat sa ze mas nahrdelnik z cestvin? Pochybujem ze taky primitiv existuje a ak ano, tak ti predsa moze byt ukradnuty lebo je to debil.

lasona
4. jan 2025

Môj brat urobil mame náramok z cestovin. A ako hrdo ho nosila

martinadomianova
4. jan 2025

Podľa foto sa nepáči ani mne. Ale zase je to dar od dcéry, tak mohla by sa uraziť. Alebo sa jej spýtaj, či by nebola zrazená, keby si ho vymenila za iný, podľa tvojho vkusu.

nelka93
4. jan 2025

Nosila by som ho, mne sa celkom paci. K nejakým jednoduchým čiernym šatám alebo overalu by bol super

svetlonos
4. jan 2025

Tak klobúk dole, to podaktorí 12 rocne si uz z veselá sexuju a našetriť v 12 rokoch pracne 17 e aby potešila mamu? Zenska ved to je v dnešnej dobe na pokál! Si gratulujem rafsej za výchovu a ja by som ho nosila hocikde! A hodi sa nadherne aj ciklamenovej/fuchsiovej farbe! Rubiny a smaragd patria k mojim obľúbeným kameňom aj farbam 😃. A nikdy by som dieta nesklamala takto dieťa, ani cudzie 🙂

valikasikulova
4. jan 2025

@biba_18 náhrdelník na krk je to 🙂