Zarezané legíny
Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...
Mor na legíny (ako keby záležalo na postoji niekoho s iným názorom).😁
@joannita nechaj tak,nech nosia fertuchy 🤭🤣
@zuzanita1609 😂😅
@vikiki29 ked s nou niekto nesuhlasi tak je bud naivny alebo skaredy alebo zakomplexovany 😃
@lion777 ale ona chce mat presne taku hodnotu, aku chce prezentovat a nas do toho nic. Je to jej nastavenie a moze jej byt jedno, kto si co o tom mysli. Chce pritiahnut urcity typ chlapa - a co? Proste presne taky typ potrebuje, ma pre nu hodnotu, ona ma hodnotu pre neho. Hodnota nie je jedna univerzalna, to staci pochopit a nechat kazdeho, nech si buduje tie svoje hodnoty, pokial nas nijako neovplyvnuju. A o tom to je - ovplyvnuje ma niekoho oblecenie? Mna teda nie. Ak niekoho z vas ano, nech sa paci ist za slecnou s velkym vystrihom, leginami v zadku, prehovorit jej do duse a prehodit cez nu plachtu, aby nenarusala nase hodnoty.
A hodnotit nieci vztah podla oblecenia... to uz kde sme?
Nečítala som komentáre, ale každý nech si oblieka co chce. Aj ja v práci nosím často leginy, ale nie extra zarezane, klasicke, cítim sa v tom pohodlne. Ale mladé kočky veru nosia aj také tie zarezane a užívajú si pohľady kolegov 😁a ti doslova slintaju a bez problémov hodnotia každú jednu 🙈 není chlap co sa neotoci za pekným ženským zadkom podľa mna😁
Jasne, hovorím o babach s normálnou postavou, keď je niekto obezny a oblečie si niečo takéto na seba, tak to vyzerá hrozne. Ako často hovorí môj kolega"na leginach by mala byť maximálna váha ako vo vytahu" 😁
@lion777 Pre mňa je úzkoprsé myslieť si, že hodnota človeka závisí od oblečenia, a že poznáš dôvody, pre ktoré si to či ono niekto oblečie. Úzkoprsé a konzervatívne zmýšľanie, ktoré ide úplne mimo mňa. Moju hodnotu neurčuje to, čo si o mne niekto pomyslí, a už vôbec nie niekto cudzí na ulici. Aj keby som šla nahá.. Moju hodnotu určujú úplne iné veci ako moje telo. A v mojich očiach, či z neho ukážem viac alebo menej, moja hodnota tým neklesá ani nestúpa. Myslím si o sebe to isté a moja hodnota je tá istá, či budem nahá na nudapláži alebo naobliekaná stavať snehuliaka. Skrátka - máme úplne iné vnímanie 🙂 Len ono zatiaľ čo ja tvoje, aj iných, rešpektujem. Ty máš pocit, že vieš najlepšie čo si o sebe kto ne/myslí len na základe oblečenia 🤔 A dokonca ešte aj hĺbku partnerských vzťahov vieš určiť na základe hĺbky výstrihu 🙉🤔🤔
PS: a to výstrih nenosím vôbec 😉
@lion777 a ja diagnostikovaný 😁 vysokocitlivý človek 😁 myslím, že empatia mi nechýba .. Inak ja tu celý čas neobhajujem svoje oblečenie alebo svoj štýl, len nechápem toto posudzovanie/odsudzovanie, takže to nie je o tom, či som ja niečo zažila alebo nezažila.. Ale je pravda, že ja osobne nemám potrebu, aby sa za mnou každý otáčal keď niekam vojdem, resp. si to nevšímam, nie je to pre mňa podstatné
@mandzula nebavime sa o beznom obleceni, na volny cas. Ale o nevkusnom obleceni na verejnosti, mne sa nepacia ani tie roztrhane gate co nosia priklad, alebo nosili, alebo chlapci, ktory maju nohavice akosi pod zadkom. V beznych obchodoch je momentalne, tiez dost nevkusny vyber, vsetko to vyzera hrozne.

Si majsterka v prekrúcani a vytrhávani z kontextu Napísala som že ZREJME nemá na to zadok, alebo ASI.
A že ty si škaredá? Áno to si myslím podľa toho čo píšeš. Aj že máš ťažké komplexy. Pretože pekný vyrovnany clovek (pekny či už vnútorné alebo vonkajšom) nezmýšľa tak ako ty.
Podotýkam že som ti to napísala potom, čo si nas leginove pekne pourazala. Ale to už nenapíšeš že? 😄
Prosimta nepíš mi už, ďakujem.