icon

Zarezané legíny

26. feb 2025

Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...

joannita
3. mar 2025

Autorka tebe to dobre slape, čo si dávaš? 😂. Kde som napísala, že si MNA každý chlap predstavuje večer v posteli? Prosimta skopiruj 🤦😅
Komplexy sú zlá vec, chápem, troška treba popracovať na sebavedomí.
A do fitka ani nechoď, lebo tam je 95% báb so zarezanymi legínami. Tam by ťa prisahám slahlo na zem a prezehnavala by si sa ešte 2 týždne.
Ja som sa práve vrátila z fitka a prišla som až domov v zarezanych legínach 😅 áno zadok na to mám.
Môj syn má 6 rokov, jeho kamoši sa hrajú s autíčkami 🤦
A dojíma má to slovo CHLÍPNE. Keď pre teba sú CHLÍPNE legíny, tak amen tma s tebou dievča.

joannita
3. mar 2025

@kaca222 ona je úplne mimo. Podľa mňa je strašne škaredá a zbožne by chcela aby sa jej muž nepozrel na iný zadok, ale opak je pravdou, lebo chudák doma nieje na čo pozrieť.
Normálne rozum ostáva štát, že niekomu prídu legíny CHLÍPNE 😅🤦

1mata
3. mar 2025

@nin12345 😂

1mata
3. mar 2025

Nosím legíny a nemám ich zarezané v škatuli. Treba ich vedieť aj nosiť 👍🏼

autor
3. mar 2025

@joannita ,,Dámy, verte, že keď keď má žena krásne nohy a zadok a dá si takéto legíny, tak vaši muži si idú oči vyočit a večer keď sa s vami milujú, predstavujú si tu peknú babu v zarezanych legínach 😅
Ja do fitka nosím tiež také legíny a dokonca cestou z fitka v nich idem aj na nákup a do lekárne. A niekedy aj pre deti do škôlky 😅
A podržte sa, mám 46 rokov 😮"
Tu pises, ze sa tak prezentujes ako tie zeny, ktore si chlapi predstavujú v posteli... Keby nie, tak sa vo fitku prezlecies do obycajnych nohavic a do spolocnosti ides slusne oblecena
Teraz ma 6 rokov, ale za 10 rokov...
Zarezane leginy mi pridu chlipne..ukazuju to co nemaju... Kazda zena, ktora si oblecie take leginy, vola o to aby sa jej pozerali na zadok...to nevyvratis

autor
3. mar 2025

@joannita utocit na niekoho vyzor...povedala by som, ze na 44 rocnu zenu je to velmi ubohe.. bavime sa o zarezanych leginach tak neviem preco sem tahas vyzor... Ja som tu na ziadnu nepovedala, ze je skareda alebo ma skaredu postavu... Ale tak to svedci o tvojom charaktere ako sa vyjadrujes

lion777
3. mar 2025

Tak toto ma pobavilo. Je to nevkusne, aj ked si to nevšimam. Škoda, že sa nevnimaju ako ženy a nechcú ukazat svoju zenskost v satach. Ale skôr sa vnimajú ako kus čohosi na lúke, bez hrdosti. Ako dobytok na predaj, pre potesenie nejakych slintavych cudakov z radov muzov, ktory muzmi nikdy neboli.

minenkaa
3. mar 2025

Ty musíš byt inak v riti a čo keby aj môj muz myslen na inú v leginach pri sexe,pre mňa je dôležité ,že sa riadne odbaviť a odstriekam celú obývačku ,ešte nad týmto rozmýšľať ,na koho mysli môj muz

minenkaa
3. mar 2025

Naozaj toto napadne nejakú ženu ,pri pohľade na inú ženu?

minenkaa
3. mar 2025

Teda ja za seba môžem povedať keď vidím peknú ženu ,že jedine čo si pomyslím wau aká je pekná

andreatytler
3. mar 2025

@wolf_
@dobryden
Takze ak ma muz 17 rocnu dceru a na ulici stretne ine 17 rocne dievca v takychto leginach, tak aka bude jeho reakcia?
1. Och, to je ale kocka, milujem tieto leginy
2. Dufam ze moja dcera si taketo nieco neda ked ide von, je to nechutne.
Lebo neviem si predstavit tieto dve odpovede spolu v jednej hlave.

dobryden
3. mar 2025

@andreatytler Ja som nepisala ze sa mi take leginy pacia,pre mna to je nevkusne.Ale zato urcite su muzi kt to svojim dcéram zákazu ale na ine sa pozrú,je to uplne normalne a prirodzene.Proste tak ako sa ty s láskou pozeras na svojho syna,tak sa nejaky muz rad pozrie na zenu v obtiahnutých leginach,je to tk a s tym nic nenarobíš,

zuzanita1609
3. mar 2025

Peneboze na pani prezidentku útočili len preto,čo zastávala a bolo jedno,čo má oblečené, útočili na postavu a to už hnus. Pritom podľa mňa,mala vždy oblečené šaty, ktoré slušali 😏. A také šaty-sieťky, ktoré si baba postavou bohyňe oblečie vždy bude pre nejednu off. Tie čo riešia oblečenie iných žien väčšinou majú problémy so svojím obvodom. Normálna baba, ktorá je so sebou spokojná, pochváli krivky aj inej baby. Ináč to nevidím 🤭.

wolf_
3. mar 2025

@andreatytler takže ak má muž 20 ročnú dcéru, ktorá je skrátka pekná a stretne na ulici 20 ročnú ženu, ktorá je skrátka pekná, budú rovnaké myšlienky, resp. dá sa to porovnávať? Za mňa nie. Je prirodzené, že oblečenie A na dcére bude vyvolávať iné pocity ako oblečenie A na cudzej žene.
V každom prípade, ja nie som obhajca legín, ja som obhajca toho nech si každý nosí čo chce. Pre mňa je pocit slobody to, že stojím pred skriňou a oblečenie vyberám na základe toho čo si dnes na danú aktivitu na dané počasie atď atď chcem obliecť, a nie na základe toho, čo si bude o mne marienka myslieť a či jožko bude na mňa pozerať tak alebo onak. Mne osobne je úplne jedno, či sa to čo si na seba oblečiem bude random chlapom, či ženám na ulici páčiť alebo nie, toto fakt nie je pre mňa faktor na základe čoho vyťahujem veci zo skrine alebo kupujem v obchode. A rovnako pristupujem aj ja k cudzím - neriešim to - max. si poviem, že je to PRE MŇA nepekné, nevkusné alebo sa inšpirujem, že wau, toto by mi nenapadlo skombinovať a pritom to vyzerá skvelo alebo to úplne prehliadnem. To je celá moja myšlienka k tejto téme - nechajme ľudí nech si obliekajú čo chcú a obliekajme sa aj my tak ako chceme...

joannita
3. mar 2025

A na 20 ročnú, 30 ročnú alebo 50 ročnú ci.kolko máš, nieje úbohé ako sa tu vyjadrujes o iných ženách v legínach?? Snáď si nemyslíš že budem ticho čítať tvoje urážky. A ešte sa dáš ako anonym, prečo asi? Za čo sa hanbis? Čiže ty mňa urážať môžeš, ale keď po xy tvojich komentov kde si dourazala iné ženy napíšem že asi si veľmi škaredá (čo podľa tvojej reakcie som asi trafila klinec po hlavičke), tak to už sa panicke nepáči. Ty vôbec premyslas predtým keď niečo napíšeš? Čo sa ty staráš do iných ľudí a urazas ich, pozri sa najskôr na seba a svoje manželstvo, lebo zrejme tam nebude všetko s kostolným poriadkom. Uprac si chlapa, nech necumi po iných zadkoch alebo sa rozved keď žiarlis, ale nedrystaj tu prosimta už a neurazaj iné ženy!

autor
3. mar 2025

@joannita leginy obycajne mi nevadia...ja stale hovorim o leginach, ktore si zeny zarezu az je to nechutne... Ja tu nechrlim od zaciatku urazky narozdiel od teba...pozri sa kazdy kto s tebou viedol diskusiu tak skoncil, lebo si ho len dourazala.. a nema zmysel s tebou viest zmysluplnu diskusiu.. bavime sa tu preco sa nehodia zarezane leginy v zadku do spolocnosti a ty tu rozpravas, ze som skareda a ake mam manzelstvo... To akoze fakt?

autor
3. mar 2025

@joannita uz zrejme nemas padne argumenty tak treba druhu stranu dourazat, aby radsej ukoncila diskusiu nez padla na tvoju uroven👎

zuzanita1609
3. mar 2025

Ale nie,nedouražala. Proste to niektoré chápeme,prečo tie legíny niekomu vadia,priam oči kolú a prečo to niektoré nosia a vôbec sa kvôli legínam necítim ako štetka 😁. Máte to pomylené niektoré dámy, dakedy boli extra mini sukne znak "takých" dievčat a červené kabelky a teraz? 😏.

lion777
3. mar 2025

@zuzanita1609 ja budem v tomto, radsej svojska. V zivote by ma nenapadlo , si to dat na seba. Aj ked postavu, na to mam. Jednoducho ma to odpudzuje. Keby ste si dali vsetky saty, ktore pristanu kazdej zene, obratim sa aj ja a poviem si; waau , aka krasna zena. Taketo nevkusne oblecenie , ak ma niekto na sebe, tak idem radsej ako slepa, nevnimam. Pozeram radsej prirodne krasy . 🤣

joannita
3. mar 2025

Kde som ostatné dourazala?
Mne sa snáď sníva. Tak ty tu od začiatku urazas a mne to vyčítas. Ty si jediná komu som napísala čo som napísala lebo už toto čo dávaš viac než divné a áno, trvám na tom že musíš mať obrovské komplexy.

zuzanita1609
3. mar 2025

@lion777 no vidíš a ja rešpektujem,môžeš byť oblečená do sári a predsa to považujem za ženské, krásne. Prečo potom toto? 🤭😁

lion777
3. mar 2025

@zuzanita1609 neviem, príde mi to škaredé, nemám rada, ak sa žena ponižuje a myslí si , že je len kus tela. Mám rada pravé ženské vyžarovanie a k tomu treba správne šaty.

autor
3. mar 2025

@joannita niekolkym komentujucim si tu napisala, ze su naivne alebo ze su uplne mimo... Dalsej si napisala, ze nema na take leginy zadok pritom si ju zrejme ani nevidela... Pises mi, ze som skareda pritom si ma tiez nevidela😃

zuzanita1609
3. mar 2025

@lion777 ale ja som kus tela,ktoré kráča po tejto zemi. Keď budem nosiť vytrčené kozy a hoľú ...zadok,potom mi môže niekto určovať morálku a etiku 🤣.

lion777
3. mar 2025

@zuzanita1609 nie si . Kopiruješ len akési trendy, kde zo zien robia k..y , vhodné len na to jedno, ako kus dobytka, ktore su vidiet v casopisoch a reklamach. Žena bez hodnoty, handra na sex. Potrebuješ tomu dat uroven. Pretoze taka zena , pritiahne len chudakov, takych povrchnych ako je ona. Myslim tie extremy, nie priamo teba.

zuzanita1609
3. mar 2025

@lion777 mne legíny proste sadnú ako "rit na šerbel". Som väčšinou na bicykli,v pohybe,keď prídem na svadbu,či pohreb,oblečiem si čo sa sluší. Ale okolo,budem nosiť to čo doteraz,buď slim jeans,alebo legíns 😉.

wolf_
3. mar 2025

@lion777 a vieš čo si ja myslím? Že moju hodnotu neurčuje oblečenie. Či som nahá alebo mám krásnu večernú róbu alebo tepláky a oversized mikinu alebo pekne padnúce ale zahaľujúce šaty alebo ..... moja hodnota je stále rovnaká.

kaca222
3. mar 2025

@lion777 to si len myslíš, že pritiahne len chudákov.
A neviem prečo máš pocit, že by žena musela mať šaty. Sú ženy, ktoré šaty nenávidia. A je to v poriadku, keď sa cítia lepšie v leginach, tak nech. Pritiahne si presne takých, akých pritiahnuť chce a ver tomu, že sú to aj slušní, vysokoškolsky vzdelaní ľudia súci do života. Aspoň má väčší výber 🤣

minenkaa
3. mar 2025

To vážne niekto dokáže ženu nazvať stetkou koli oblečeniu?
Ste vy kompletne ,čo toto píšete
Takže ,ja vás teraz nazvem hlúpymi trúbkami ,ktoré hodnotia človeka podľa ničoho ,páči sa vám to ?
Fakt ,podľa seba súdim teba
Fakt hanba ,hanba🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

vikiki29
3. mar 2025

@joannita Čo ty v kuse točíš o tých komplexoch? Prečo by mali mať všetci čo majú negatívny názor na tento lacný a vulgárny trend komplexy? Veď je to reálne trápne a smiešne. A nie, nemám komplexy, ani nezávidím ani nič iné, skrátka nevidím dôvod takto lacno vzbudzovať pozornosť jednoduchších chlapov ich najprimitivnejsich pudov. A ver mi, nie si jediná čo má vyšportovaný zadok a postavu 😉