icon

Zarezané legíny

26. feb 2025

Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...

joannita
3. mar 2025

Si majsterka v prekrúcani a vytrhávani z kontextu Napísala som že ZREJME nemá na to zadok, alebo ASI.
A že ty si škaredá? Áno to si myslím podľa toho čo píšeš. Aj že máš ťažké komplexy. Pretože pekný vyrovnany clovek (pekny či už vnútorné alebo vonkajšom) nezmýšľa tak ako ty.
Podotýkam že som ti to napísala potom, čo si nas leginove pekne pourazala. Ale to už nenapíšeš že? 😄
Prosimta nepíš mi už, ďakujem.

zuzanita1609
3. mar 2025

Mor na legíny (ako keby záležalo na postoji niekoho s iným názorom).😁

zuzanita1609
3. mar 2025

@joannita nechaj tak,nech nosia fertuchy 🤭🤣

joannita
3. mar 2025

@vikiki29 tebe som písala ze mas komplexy?

joannita
3. mar 2025

@zuzanita1609 😂😅

autor
3. mar 2025

@vikiki29 ked s nou niekto nesuhlasi tak je bud naivny alebo skaredy alebo zakomplexovany 😃

lion777
4. mar 2025

@wolf_ nie, to je vedlajsi produkt, ale ty sa prejavujes podla svojej hodnoty, ktoru si myslis, ze dosahujes. Vedome ci nevedome. A do toho plati aj obliekane. Zena, ktora ide pomaly s holymi cici, si nemysli o sebe, ze ma hodnotu, ale ze je len akysi povrch.

lion777
4. mar 2025

@kaca222 ja som vravela o povrchnosti, nemaju kvalitne vztahy, lebo aj tie su povrchne.

mandzula
4. mar 2025

@lion777 ale ona chce mat presne taku hodnotu, aku chce prezentovat a nas do toho nic. Je to jej nastavenie a moze jej byt jedno, kto si co o tom mysli. Chce pritiahnut urcity typ chlapa - a co? Proste presne taky typ potrebuje, ma pre nu hodnotu, ona ma hodnotu pre neho. Hodnota nie je jedna univerzalna, to staci pochopit a nechat kazdeho, nech si buduje tie svoje hodnoty, pokial nas nijako neovplyvnuju. A o tom to je - ovplyvnuje ma niekoho oblecenie? Mna teda nie. Ak niekoho z vas ano, nech sa paci ist za slecnou s velkym vystrihom, leginami v zadku, prehovorit jej do duse a prehodit cez nu plachtu, aby nenarusala nase hodnoty.
A hodnotit nieci vztah podla oblecenia... to uz kde sme?

lentilka78
4. mar 2025

Nečítala som komentáre, ale každý nech si oblieka co chce. Aj ja v práci nosím často leginy, ale nie extra zarezane, klasicke, cítim sa v tom pohodlne. Ale mladé kočky veru nosia aj také tie zarezane a užívajú si pohľady kolegov 😁a ti doslova slintaju a bez problémov hodnotia každú jednu 🙈 není chlap co sa neotoci za pekným ženským zadkom podľa mna😁
Jasne, hovorím o babach s normálnou postavou, keď je niekto obezny a oblečie si niečo takéto na seba, tak to vyzerá hrozne. Ako často hovorí môj kolega"na leginach by mala byť maximálna váha ako vo vytahu" 😁

wolf_
4. mar 2025

@lion777 Pre mňa je úzkoprsé myslieť si, že hodnota človeka závisí od oblečenia, a že poznáš dôvody, pre ktoré si to či ono niekto oblečie. Úzkoprsé a konzervatívne zmýšľanie, ktoré ide úplne mimo mňa. Moju hodnotu neurčuje to, čo si o mne niekto pomyslí, a už vôbec nie niekto cudzí na ulici. Aj keby som šla nahá.. Moju hodnotu určujú úplne iné veci ako moje telo. A v mojich očiach, či z neho ukážem viac alebo menej, moja hodnota tým neklesá ani nestúpa. Myslím si o sebe to isté a moja hodnota je tá istá, či budem nahá na nudapláži alebo naobliekaná stavať snehuliaka. Skrátka - máme úplne iné vnímanie 🙂 Len ono zatiaľ čo ja tvoje, aj iných, rešpektujem. Ty máš pocit, že vieš najlepšie čo si o sebe kto ne/myslí len na základe oblečenia 🤔 A dokonca ešte aj hĺbku partnerských vzťahov vieš určiť na základe hĺbky výstrihu 🙉🤔🤔
PS: a to výstrih nenosím vôbec 😉

lion777
4. mar 2025

@mandzula je to psychologicky profil, len ja nemam v tom odsudzovanie, tak ako ty. Takych ludi si nevsimam. Vyjadrila som sa len, ze mna to odpudzuje. Ano povrchna zena, bude mat povrchneho muza 🙂.

lion777
4. mar 2025

@wolf_ to je vsetko o tebe, cely prejav. Ja som empatik, vnimam ludi zvnutra aj zvonku. Teraz sa vela ludi uci, o svojej sebahodnote. Pre mna je clovek hlavne jedinecna dusa. Pisqla som o zenskosti, asi si to este nezazila. Vojst do miestnosti a kazdy sa za tebou otoci. 🙂

mandzula
4. mar 2025

@lion777 ak je s tym spokojna, nas do toho nic a pokojne nech si vykracuje v tych leginach, nebudem ju zaradovat do chlievika "zena oblecena tak, ako sa mne nepaci = nekvalitny vztah".

lion777
4. mar 2025

@mandzula ak dokazes vidiet cez povrch, je to celkom ine. Oblecenie je tiez isty psychologicky prejav. Podla toho, co si hodis na seba, dost zrkadlis a mnohi ludia vedia z toho hodne vycitat. Na prvy pohlad.

mandzula
4. mar 2025

@lion777 ale chapes, ze napriklad mne je to jedno? Ja na stanovenie svojej hodnoty nepotrebujem nazor panej z ulice.

wolf_
4. mar 2025

@lion777 a ja diagnostikovaný 😁 vysokocitlivý človek 😁 myslím, že empatia mi nechýba .. Inak ja tu celý čas neobhajujem svoje oblečenie alebo svoj štýl, len nechápem toto posudzovanie/odsudzovanie, takže to nie je o tom, či som ja niečo zažila alebo nezažila.. Ale je pravda, že ja osobne nemám potrebu, aby sa za mnou každý otáčal keď niekam vojdem, resp. si to nevšímam, nie je to pre mňa podstatné

lion777
4. mar 2025

@mandzula ved aj mne je to jedno. Nikto ti nic nenuti, len je to nevkus.

mandzula
4. mar 2025

@lion777 lebo ty si rozhodla o tom, co je "nevkus", v tom pripade ok, povazuj to za nevkus.

lion777
4. mar 2025

@wolf_ tak asi nezazila. Oblecenie moze podtrhnut to zenske v tele, ak vies ako na to.
@mandzula vies kolko je roznych typov , krasneho oblecenia? K tomu som kritizovala modny priemysel a ich odkaz.

mandzula
4. mar 2025

@wolf_ inak fakt, ani ja pre svoj spokojny zivot a svoju hodnotu nepotrebujem, aby sa za mnou s uzasom kazdy otacal, ked niekam vojdem. Nuz, ale niekto si takto evidentne predstavuje svoju hodnotu.

lion777
4. mar 2025

@mandzula beries to povrchne, nejdes do hlbky.

mandzula
4. mar 2025

@lion777 viem, pre mna su to leginy a fajne teplaky, pre teba nieco ine. Kto z nas ma pravdu? Nikto a kazdy.

lion777
4. mar 2025

@mandzula nebavime sa o beznom obleceni, na volny cas. Ale o nevkusnom obleceni na verejnosti, mne sa nepacia ani tie roztrhane gate co nosia priklad, alebo nosili, alebo chlapci, ktory maju nohavice akosi pod zadkom. V beznych obchodoch je momentalne, tiez dost nevkusny vyber, vsetko to vyzera hrozne.

wolf_
4. mar 2025

@lion777 alebo mi len nezáleží na tom, či sa za mnou otáčajú ľudia... len to by chcelo pochopiť, že ľudia sme rôzni, máme rôzne vnímania, potreby, povahy, osobnosti... a neísť si len to svoje videnie a vnímanie

mandzula
4. mar 2025

@lion777 pravdaze, ja, ktora neriesi, kto ma co na sebe, som povrchna, ty, ktora z oblecenia vycitas kvalitu vztahu, ides do riadnej hlbky.

lion777
4. mar 2025

@wolf_ ja hovorim o energiach o zenstve a ty si predstavujes len handry. Taku zenu si asi este nestretla.

wolf_
4. mar 2025

@lion777 .. a pritom je to celé o tom, že keby sa my dve stretneme s cieľom nájsť na ulici ženu, ktorá pre nás predstavuje vkusnú peknú ženskú bytosť, tak by sme pravdepodobne označili dve rozdielne ženy

lion777
4. mar 2025

@mandzula ano tak uz to tak je, tej co zalezi na nejakych nechtoch, znici si pery, lebo si ich napicha, ide na plastiku, to je len povrchna zenska, ktora sama seba neprijala, mysli si, ze je len telo.

lion777
4. mar 2025

@wolf_ mozne to je, ale to by nebolo mojim cielom.