icon

Zarezané legíny

26. feb 2025

Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...

mandzula
27. feb 2025

A potom sme tu my, ktorym je jedno, ci sa niekomu nase leginy pacia alebo nie.

alica110
27. feb 2025

@mandzula To ano, nekultura sa stava kulturou, bohuzial.

mandzula
27. feb 2025

@alica110 co je kultura a co nekultura sa s dobou meni, kedysi bol neprijatelny aj odhaleny clenok.

ina2405
27. feb 2025

@mandzula už zas je ako argument použitý extrém, medzi zahaleným členkom a nevkusne zarezanou riťou v legínach je obrovský priestor na štýlové oblečenie.

mk1111111111
27. feb 2025

@mandzula a ved noste co chcete, ze si myslite, ze je to na ulici pekne, je tiez len vasa vizitka. Leginy su sportovy odev, tak sa maju nosit. Kupte si jegginsy, tie su tiez skinny, ale aspon vyzeraju ako nohavice, nemaju gombik, netlacia a su z nornalnej latky. Neviem, preco nosit sportovy odev ako nornalny na bezny den a do ulic a este si mysliet, ake je to pekne.

silvike
27. feb 2025

@mandzula Jeeminku, zas nerobme zo seba sprostych. Kultura, nekultura. Vieme velmi dobre co je prilis vyzyvave, pozornost putajuce a co je skor neutralne na pozornost muzov ci zien. Jedine zeby ten dotycny/á maju ten zamer, putat pozornost, vyrysovanym predkom zadkom a pod.

ika11123
27. feb 2025

@mandzula presne mne sa zas nepačia tie široké rifle a nemám potrebu to niekde riešiť ...aj tak si budeme nosiť čo sa páči nám nech si rozprávajú čo chcú 🙈

mandzula
27. feb 2025

@ina2405 @silvike @mk111111111 dievcata, pokojne si noste, co len chcete a majte svoj nazor, ja vam ho neberiem. Vase oci maju okohybne svaly, rovnako viete otocit krkom, takze ak sa vam nieco nepaci, nemusite sa pozerat. Pre mna su leginy superpohodlny odev a rozhodne sa nebudem riadit tym, co si kto o nich mysli. Mimochodom, aj rifle boli kedysi pracovny odev, ked uz sme pri tom, co sa kam hodi. A ked chce zena zadkom putat pozornost, ok, je to jej vec, niekto sa chvali peknymi prsiami, iny zadkom, ktory si vymakal.

avicii18
27. feb 2025

Je to vôbec zdravé, nosiť polyester na holom tele? Teda neviem či legíny sú z umeliny, ale ak áno tak neviem či sa to za ten chvíľkový efekt ala "vyzerám sexi" oplatí...

vanilkovazmrzka
27. feb 2025

@ina2405 je to jej rit a moze si dat na nu co chce, aj zarezane leginy. Tebe sa to nemusi pacit, ale nastastie nemas co kecat do rozhodnutia inych 🙂 nik ta nenuti venovat tym zadkom pozornost a pozerat sa na ne

kiki68
27. feb 2025

Ked ma niekto na to postavu a zadnicu vytrenovanu, tak prosim 😀

stanulienkat
27. feb 2025

@kiki68 to ma asi 10% zien. Co s ostatnymi?😁

kiki68
27. feb 2025

@avicii18 je to rozne, ja mam aj bavlnu s malou primesou elastanu, je to rozne tie materialy. Ja moc nejaku syntetiku nemusim

vanilkovazmrzka
27. feb 2025

@avicii18 a ostatnych 99% polyesteroveho oblecenia ktore je vsade vyrabane na tony sa okolo tiel vznasa? :D

ina2405
27. feb 2025

@vanilkovazmrzka ale veď ja nepíšem, že nemôže🤷 môže vyzerať podľa vlastného želania aj vulgárne aj nevkusne.
Oblečenie má tú výhodu, že sa hneď ľudia predstavia aj bez slov.

mandzula
27. feb 2025

@ina2405 a presne o to ide - ci sa potrebujes nejako predstavovat ludom na ulici, v obchode, v nakupaku. Ja napriklad nie.

ina2405
27. feb 2025

@mandzula dojem o sebe robíš bez ohľadu na to, či chceš

moonlight1210
27. feb 2025

Inak aj mne ide na nervy to “oversize” domace oblecenie, co vyzera, ako ked sa zrazi lacny sveter v prani.

Extra siroke na sirku a extra kratke na dlzku. Prezentovane ako extra pohodlne na doma. Rukavy mam cez konceky prstov este aj v xs a spodny lem tak vysoko, ze mi fuka na krize.
Neumyjem v tom pohodlne ani riady.

To je len na to byt volne pohodena na bukle gauci, naaranzovana ako ozdobny vankus. Najlepsie sa ani nehybat.

mandzula
27. feb 2025

@ina2405 ja rozumiem, len ide o to, ci je pre cloveka podstatne, aky dojem spravil na cudzich ludi niekde v meste, v potravinach. Napriklad pre mna to dolezite nie je, obliekam sa pre svoj dobry pocit, nie pre inych.

joannita
27. feb 2025

Dámy, verte, že keď keď má žena krásne nohy a zadok a dá si takéto legíny, tak vaši muži si idú oči vyočit a večer keď sa s vami milujú, predstavujú si tu peknú babu v zarezanych legínach 😅
Ja do fitka nosím tiež také legíny a dokonca cestou z fitka v nich idem aj na nákup a do lekárne. A niekedy aj pre deti do škôlky 😅
A podržte sa, mám 46 rokov 😮

mandzula
27. feb 2025

@joannita ja 44 a rovnako ked idem z fitka, nemam problem zbehnut v nich na nakup, na kavu. A dokonca si dam v lete aj crop top, to uz sa niektore budu aj prezehnavat.

joannita
27. feb 2025

@mandzula presne, v lete legíny a k tomu crop top, hole vyšportované bruško trčí 😅
Tak ale keď chodíme do fitka, postavy na to asi máme.

zuzanita1609
27. feb 2025

Tu by bol fajn pohľad a názor pánov a chalanov z koníka,ako to vnímajú oni 😁. A tiež si myslím,že není chlapa,okrem gayov,že by jeho pohľad hovoril niečo iné,keď zočí taký zadok,ako ženské tvrdenia. Ak je pekný zadok,je v tom trošku aj závisť dámy, priznajme si 😜.

ina2405
27. feb 2025

@joannita podržíme sa😄 no vieš, minule si tu písala ku vzťahovej téme a ja som sa ťa chcela opýtať, ako to, že stretávaš takých chlapov. Už viem ako...a nepíšem to ako urážku. Ale keď vyzeráš lacno, tak priťahuješ veľakrát poškodené kusy. A môžeš mať super postavu, verím ti že máš.

snowflakenel
27. feb 2025

@nin12345 a presvitajuce tmavsie tanga s celulitodou

silvike
27. feb 2025

Tak postavu mozete mat, to je super, ale takym lacnym, nechutnym sposobom pretrcat rite, cecky, predky aby nado mnou slinatli cudzi muzi ? Aby si mna namiesto svojej manzelky predstavovali pri milovani s nou ? WTF (to bolo snad nadnesene myslene), to nie, toto ja nemam za potreby. A este ked v takom outfite chodis po deticky do skolky...no od koho potom maju tie 13tky vzor, no predsa od "sexy" mamky a tak pretrcaju ritusky a cicusky, bruska uz mladunke dievcinky pomaly od 10rockov, pretoze to iste robia ich maminky.

ahhola
27. feb 2025

@mandzula 🤣ty nozes chodit aj v tych telovych, podla fotky, ktoru si pamatam z tvojho profilu pri mori v plavkach s kamaratkou👖🩱

joannita
27. feb 2025

@ina2405 a čo som tu písala, akých chlapov stretávam? 😅

ina2405
27. feb 2025

@joannita ako ťa všetci podvádzali, akē sú všetci prasce

mandzula
27. feb 2025

@silvike vieš čo, moja dcéra si odo mňa v prvom rade vzala to, že treba cvičiť. A pokojne to potom môže aj ukázať, pretože je rozdiel vytŕčať riť niekde na Instagrame tak, že ti trčia pysky a iné môcť si dovoliť obliecť legíny bežne na ulicu. A v lete v tých šialených horúčavách aj s holým bruchom, na tom nie je nič lacné ani vulgárne.
@ahhola to bola moja dcéra.🙂