Zimne topánky Superfit

20. nov 2023

Mamičky ktoré sa vyzáte .. sú superfit topanky vhodné na normálnu až širšiu nohu alebo skôr na úzke?
Chcem objednať konkrétne tieto ale syn má širší typ nohy tak neviem či by sedeli..šírku výrobca v tabuľke neuvádza. Ďakujem za pomoc.

zorana999
20. nov 2023

Superfit ma 3 rôzne veľkosti na šírku chodidla.

trgypadl
20. nov 2023

Kupovala som synovi podbne.. velkost 25,jazyk bol sity napevno, topanku sme nedokazali ani obut, vracala som spat

autor
20. nov 2023

@zorana999 aha ďakujem. Tak to asi ani nezistim aká je šírka tejto topanky. No nevadí, ďakujem. Skúsila som.

clarissa96
20. nov 2023

Ja kupujem dcérke pomerne casto superfity. Má uzku nohu.

autor
20. nov 2023

@clarissa96 Ďakujem. Tak pre širšiu nohu by to bol asi krok vedľa. Bože toľko je toho na trhu, kto sa v tom má zorientovať 🙄. Neviem prečo automaticky neuvádzajú k tým topankam aj šírku a len dĺžku..bolo by to jednoduchšie a nemuseli by sme pátrať. Ďakujem.

zuzkagg
20. nov 2023

Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že najlepšie je ísť topánky kúpiť do predajne, kde ti poradia. Neviem odkiaľ si, ak BA, tak ti môžem dať tipy na predajne kde sme boli spokojni. A na širšiu nohu by mali sadnúť napr protetiky, froddo, Jonap /tu dávať pozor, majú aj slim verzie/

clarissa96
20. nov 2023

Ja si myslím, že by mu boli uzke ako píše kocka vyssie. Možno majú rôzne šírky, ale to som nezaregistrovala. Ja kupujem radsej v kamennom obchode, raz som objednala sandále sketchers, lebo mala tenisky sketchers, že jej budú fajn a boli obrovské :D tak radšej to obchodim nou, než sa naťahovať s reklamáciou 🙂

zuzkagg
20. nov 2023

Este mi napadli aj DD step na širšiu nohu

yanni
20. nov 2023

superfit su a vzdy boli na uzke. S/M/W neznamena, ze topanky su sirsie. Su sirsie/vyssie len v nartovej oblasti. Celkovo siroku nohu, cize napr. plutvy, sirsie päte tam nenarves. Ani do weit.
A inak, tie na obrazku a celkovo superfity z klasickej linie su take tvrde, ze ked niekomu hodis topanku do hlavy, tak ho mozes nou aj zabit. V tom chodia, hlavne mensie deti, ako kozmonauti.

dadis
21. nov 2023

Treba vyskusat. Moja dcera ma velmi uzku nohu a najlepsie jej vzdy sadli superfit. Ale v predajni ti poradia. Detom som nikdy nekupovala cez net, az teraz, ked uz su velki obcas.

basska_b
21. nov 2023

Moja dcerka ma nohu taky priemer a tieto superfity sandale sme mali a boli uzke. Ale prisposobili sa

yanni
21. nov 2023

@basska_b Topanky sa neprisposobili. Skor sa prisposobila noha tvaru topanky. A to je ta zla cesta.