icon

Aké snehule sú najvhodnejšie pre dieťa?

zuzula507
28. nov 2023

Ahojte mate skusenost? Rozhodujem sa ktore by boli vhodnejsie.Tie 1 mi prídu nízke a gumáky su vyššie no nemali sme ešte.

Aké snehule sú najvhodnejšie pre dieťa?Aké snehule sú najvhodnejšie pre dieťa?Aké snehule sú najvhodnejšie pre dieťa?
anonymnasnazilka
28. nov 2023

Demar Mammut su podla mna super. zateplene a zaroven vhodne aj do uprasnej zimy, kedze nezatekaju. s tymi druhymi skusenost nemam, ale pre mojho mladsieho by to napriklad nebolo, kedze rad skace do kaluzi :D. Bala by som sa, ze premoknu hore.

zorkahorka
28. nov 2023

Tie druhe vyzeraju extremne cudne. Za mna moznost 1

martinka13
28. nov 2023

Za mňa tretie

michala_1990
28. nov 2023

Tie gumaky podľa mňa nie sú na zimu, sú to len gumáky a nie snehule, hoci sú zateplené ..tretie vyzerajú super

stanislavicenka
28. nov 2023

@michala_1990 demary maju vnutri vlozku, ktora je do -20. Ale suhlasim, nie je to kazdodenne nosenie v zime

adeladulova
28. nov 2023

Na druhej fotke sme mali, chlapcenske. Premokaju, ten gumak je nizky a cele zle

adeladulova
28. nov 2023

Na tretej fotke kupuje sestra synovi kazdy rok

janickacrazy
28. nov 2023

@zuzula507 tie prvé sú výborné na sánkovačku, kupujem rovnaké len pre chlapcov a my sme veľmi spokojní, nepremokaju, sú teplé, paráda

zuzula507
autor
28. nov 2023

@adeladulova ved sa mi ani nepozdavali dakujem za info nad nimi uz teda nebudem premyslat

tana85
28. nov 2023

pozri v intersporte mckinley jules II - mali sme minuly rok a mame aj tento a za mna vyborne snehule - ani raz im nebola zima, vnutro teple a suche, hore sa zatiahnu na snurku a cena uplne adekvatna tomu, ze to je len guma a polyester

deedol
28. nov 2023

@janickacrazy tie tretie su prosim aka znacka?
Teda demar aky typ?

janickacrazy
28. nov 2023

@deedol neviem, ale my kupujeme taký typ ako na tomto linku tie po 18,90 eur a tie sú výborné https://www.modrykonik.sk/market/obuv/kvhcwx/sn...

barbie1981
28. nov 2023

Mám skúsenosť so všetkými na obrázku a kupujem už len tie 1, aj to do mokrej zimy keď je plačkanica, tie druhé sedeli mojim deťom strašne na nohe a tie tretie premokali v spoji. Tieto topánky nedychaju a deti mali vždy mokré tie vložky, čiže ja kúpim každú zimu tie prvé na obrázku do daždivej zimy a druhé nejaké goratexove na sneh.

cajomila
28. nov 2023

Za mňa ponúka č.1 a 3

chrumka333
28. nov 2023

@zuzula507 demmar mamut do dazdivej zimy (inak sa v nich šmýka a sú nepriedusne) studenej jesene. Do snehu máme geox snehule.

slavomira236
28. nov 2023

@stanislavicenka dcerka maamuty kazdu xzmu odkedy vie chodit oktem toho vzdy aj ine. A poviem ti ze vzdy len mamuty na nohy davala kazdu zimu. Teraz chodi do skoly dnes rano sneh mamuty som nekupila tak vytiahla sive mamuty po starsom a hmed na nohu davala. Takze bude nosit jeho. Prvy rok nebudu ruzove. Ale vetsie cisla ma teraz 32/33 uz tak mohutnejsie vyzeraju na nohe.

slavomira236
28. nov 2023

@barbie1981 ja detom len tenke ponozky do nich slebo len pancuchy..je to ovcie runo tskze niekomu sa moze noha v tom potit. Ale suteple nikdy zima detom nebola v nich. Ani sa nesmykalo

slavomira236
28. nov 2023

@barbie1981 ja mam tiez podobne lahke len ina vlozka je vnutry demar. Na mojich ked vyzuvam ide vlozka vzdy von aj s nohou co ma rozculuje inak ich mam uz 6sty rok.

lilyianka
28. nov 2023

@zuzula507 skus značku Coqui, ja kupujem odtiaľ každý rok synovi snehule

zuzula507
autor
29. nov 2023

@stanislavicenka preco nie? Teda pokial.je sneh tak bud su vhodne do snehu alebo nie
Dcera ma 18 mesiacov teraz 1 zimu co uz vnima a chodí ale zatial sa.do snehu az tak nehrnie dnes ju v topanockach co ma.smykalo vsade je lad ,uz mi ani vpn nechce ist 🙈

zuzula507
autor
29. nov 2023

@chrumka333 ved píse ze maju protismykovu podrazku :/

chrumka333
29. nov 2023

@zuzula507 no môjmu 3 r minulý rok sa šmýkalo, tak protišmyková plastová podrážka je pre nás nevyhovujúca, radšej protišmyková gumená....

vrabcek15
29. nov 2023

@zuzula507 ahoj tie prvé sme mali minulý rok a nepremokli,ale mala som pocit, že majú mokré nohy z toho, že sa im vo vnútri spotila noha..(keďže to je samá guma) ja im každý rok kupujem zimné d.d. stepy a tie nepremokli ani jeden krát a majú ich aj do školy aj na sánkovanie 🙂