Aké snehule sú najvhodnejšie pre dieťa?
Ahojte mate skusenost? Rozhodujem sa ktore by boli vhodnejsie.Tie 1 mi prídu nízke a gumáky su vyššie no nemali sme ešte.

Tie druhe vyzeraju extremne cudne. Za mna moznost 1
Za mňa tretie
Tie gumaky podľa mňa nie sú na zimu, sú to len gumáky a nie snehule, hoci sú zateplené ..tretie vyzerajú super
@michala_1990 demary maju vnutri vlozku, ktora je do -20. Ale suhlasim, nie je to kazdodenne nosenie v zime
Na druhej fotke sme mali, chlapcenske. Premokaju, ten gumak je nizky a cele zle
Na tretej fotke kupuje sestra synovi kazdy rok
@zuzula507 tie prvé sú výborné na sánkovačku, kupujem rovnaké len pre chlapcov a my sme veľmi spokojní, nepremokaju, sú teplé, paráda
@adeladulova ved sa mi ani nepozdavali dakujem za info nad nimi uz teda nebudem premyslat
pozri v intersporte mckinley jules II - mali sme minuly rok a mame aj tento a za mna vyborne snehule - ani raz im nebola zima, vnutro teple a suche, hore sa zatiahnu na snurku a cena uplne adekvatna tomu, ze to je len guma a polyester
@janickacrazy tie tretie su prosim aka znacka?
Teda demar aky typ?
@deedol neviem, ale my kupujeme taký typ ako na tomto linku tie po 18,90 eur a tie sú výborné https://www.modrykonik.sk/market/obuv/kvhcwx/sn...
Mám skúsenosť so všetkými na obrázku a kupujem už len tie 1, aj to do mokrej zimy keď je plačkanica, tie druhé sedeli mojim deťom strašne na nohe a tie tretie premokali v spoji. Tieto topánky nedychaju a deti mali vždy mokré tie vložky, čiže ja kúpim každú zimu tie prvé na obrázku do daždivej zimy a druhé nejaké goratexove na sneh.
Za mňa ponúka č.1 a 3
@zuzula507 demmar mamut do dazdivej zimy (inak sa v nich šmýka a sú nepriedusne) studenej jesene. Do snehu máme geox snehule.
@stanislavicenka dcerka maamuty kazdu xzmu odkedy vie chodit oktem toho vzdy aj ine. A poviem ti ze vzdy len mamuty na nohy davala kazdu zimu. Teraz chodi do skoly dnes rano sneh mamuty som nekupila tak vytiahla sive mamuty po starsom a hmed na nohu davala. Takze bude nosit jeho. Prvy rok nebudu ruzove. Ale vetsie cisla ma teraz 32/33 uz tak mohutnejsie vyzeraju na nohe.
@barbie1981 ja detom len tenke ponozky do nich slebo len pancuchy..je to ovcie runo tskze niekomu sa moze noha v tom potit. Ale suteple nikdy zima detom nebola v nich. Ani sa nesmykalo
@barbie1981 ja mam tiez podobne lahke len ina vlozka je vnutry demar. Na mojich ked vyzuvam ide vlozka vzdy von aj s nohou co ma rozculuje inak ich mam uz 6sty rok.
@stanislavicenka preco nie? Teda pokial.je sneh tak bud su vhodne do snehu alebo nie
Dcera ma 18 mesiacov teraz 1 zimu co uz vnima a chodí ale zatial sa.do snehu az tak nehrnie dnes ju v topanockach co ma.smykalo vsade je lad ,uz mi ani vpn nechce ist 🙈
@chrumka333 ved píse ze maju protismykovu podrazku :/
@zuzula507 no môjmu 3 r minulý rok sa šmýkalo, tak protišmyková plastová podrážka je pre nás nevyhovujúca, radšej protišmyková gumená....

Demar Mammut su podla mna super. zateplene a zaroven vhodne aj do uprasnej zimy, kedze nezatekaju. s tymi druhymi skusenost nemam, ale pre mojho mladsieho by to napriklad nebolo, kedze rad skace do kaluzi :D. Bala by som sa, ze premoknu hore.