icon

Ako nájsť prvú podprsenku pre teenagerky?

11. júl 2026

Mamy dievčat 10–15 rokov, riešili ste problém nájsť prvú podprsenku? My sme prešli snáď všetky obchody na Slovensku a dcére (158 cm/32 kg) nič poriadne nesedelo. Zaujíma ma, či sme jediní, alebo ste mali podobnú skúsenosť. Čo bol u vás najväčší problém?

Strana
z2
januska12323
11. júl 2026

Klasickú nenájdeš, tie majú na tvoju široký obvod.

beronsche
11. júl 2026
@anonym_autor

@haggard_222
@slavomira236
@beronsche
@patka06
@anonym_0173a8
@anonym_c4b1d1
@anonym_4dc045
@anonym_4dc045
@anonym_864184
@simsalabim

Našli ste pre dcéru klasickú podprsenku bez kostíc, ktorá vyzerá ako dámska, nie športový top, nie je ju vidieť pod tričkom a dobre sedí veľmi štíhlej postave? Ak áno, akej značky?

@anonym_autor ja nie..

anonym_644330
12. júl 2026
@anonym_autor

@haggard_222
@slavomira236
@beronsche
@patka06
@anonym_0173a8
@anonym_c4b1d1
@anonym_4dc045
@anonym_4dc045
@anonym_864184
@simsalabim

Našli ste pre dcéru klasickú podprsenku bez kostíc, ktorá vyzerá ako dámska, nie športový top, nie je ju vidieť pod tričkom a dobre sedí veľmi štíhlej postave? Ak áno, akej značky?

@anonym_autor Tezenis. Ale podla tvojho opisu hladas co vlastne?su aj take tie neviditelne ci ako sa to vola.ze ich ani necitis na tele, lebo ziadna kostica,ziadne svy atd.ale cenovo drahsie

autor
12. júl 2026
@anonym_644330

@anonym_autor Tezenis. Ale podla tvojho opisu hladas co vlastne?su aj take tie neviditelne ci ako sa to vola.ze ich ani necitis na tele, lebo ziadna kostica,ziadne svy atd.ale cenovo drahsie

@anonym_644330 ok kde ich najdem pre dieta noe pre seba prosim 🙏 ak vies poslat link budem ti mesmierne vdacna dakujem moc 🩵

anonym_8d886d
12. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_644330 ok kde ich najdem pre dieta noe pre seba prosim 🙏 ak vies poslat link budem ti mesmierne vdacna dakujem moc 🩵

@anonym_autor Veď choď na stránku Tezenis a pozerajte aj s dcérou.Pokiaľ nezoženiete to čo hľadáte,tak si musí mladá vybrať aj takú,ktorá jej nebude po chuti.Si matka,ktorá by jej mala aj vysvetliť,že nie vždy musí mať to,čo ona chce!!!
A dali ti tu dostatok nápadov..

beronsche
12. júl 2026
@anonym_8d886d

@anonym_autor Veď choď na stránku Tezenis a pozerajte aj s dcérou.Pokiaľ nezoženiete to čo hľadáte,tak si musí mladá vybrať aj takú,ktorá jej nebude po chuti.Si matka,ktorá by jej mala aj vysvetliť,že nie vždy musí mať to,čo ona chce!!!
A dali ti tu dostatok nápadov..

@anonym_8d886d vysvetliť, že nie vždy dostane, čo ona chce?
Preboha, veď sa bavíme o spodnom prádle a diere na trhu a nie o nejakom prehnanom a totálne nepotrebnom výstrelku..
a áno, JE problém nájsť takú podprsenku.
Vo všeobecnosti je problém nájsť dobre padnúcu podprsenku pre všetky vekové skupiny..

Inak, tvoj príspevok je riadne neprimeraný!!!
(Počet vykricnikov som odkukala od teba.. 🙂)

beronsche
12. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tenezis začína na 70b, to jej podľa mňa bude veľké...

anonym_8d886d
13. júl 2026
@beronsche

@anonym_8d886d vysvetliť, že nie vždy dostane, čo ona chce?
Preboha, veď sa bavíme o spodnom prádle a diere na trhu a nie o nejakom prehnanom a totálne nepotrebnom výstrelku..
a áno, JE problém nájsť takú podprsenku.
Vo všeobecnosti je problém nájsť dobre padnúcu podprsenku pre všetky vekové skupiny..

Inak, tvoj príspevok je riadne neprimeraný!!!
(Počet vykricnikov som odkukala od teba.. 🙂)

@beronsche To dievča je príliž chudé.Nehnevaj sa na mňa,existujú aj tie športové,ktoré síce nemajú klasické zapínanie,ale aspoň niečo kým nedospeje a nezvačší sa jej hrudník.Nech sa páči,môžeš začať vyrábať alebo môzete začať žalovať výrobcov,že nevýrabajú detské mini podprsenečky.A podpseniek ore dospele je habadej,treba hľadat.Len podaktoré nie su ochotné dat za podprsenku 50e a hľadajú kadejake po číňanoch ..

beronsche
13. júl 2026
@anonym_8d886d

@beronsche To dievča je príliž chudé.Nehnevaj sa na mňa,existujú aj tie športové,ktoré síce nemajú klasické zapínanie,ale aspoň niečo kým nedospeje a nezvačší sa jej hrudník.Nech sa páči,môžeš začať vyrábať alebo môzete začať žalovať výrobcov,že nevýrabajú detské mini podprsenečky.A podpseniek ore dospele je habadej,treba hľadat.Len podaktoré nie su ochotné dat za podprsenku 50e a hľadajú kadejake po číňanoch ..

@anonym_8d886d je nevyhnutné reagovať takto?
Reagujes prehnane, akoby sme ti večeru zjedli..
Ono to vyzerá, že trochu nadhľadu v živote potrebuješ, lebo vytočiť sa zakaždým nie je cesta..

autor
13. júl 2026
@anonym_8d886d

@anonym_8d886d teba dne chlap nepretiahol alebo mas iny problem cez ktory sa nevies preniest????

anonym_8d886d
13. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_8d886d teba dne chlap nepretiahol alebo mas iny problem cez ktory sa nevies preniest????

@anonym_autor To píšeš ty mne?Niekto,kto sa vyjadril,že mu odpisali odveci? 😅
Ja som v pohode,len nemám rada primitivizmus a sprostosť a to z teba srší..Dali ti tu dosť typov a stále ideš svoje,že po mesiaci z toho vyrastie..😂 Tvoja dcera ma obdvod atyp,tak ako existuju veľkosti ženských nôh,ktoré ich majú ako chlapi a zohnať ženské topánky na "mužskú" veľkosť je tiež náročné.Tak sa môžeš aj na zem hodiť,alebo jej to sama ušiť...😁

autor
13. júl 2026
@anonym_8d886d

@anonym_autor To píšeš ty mne?Niekto,kto sa vyjadril,že mu odpisali odveci? 😅
Ja som v pohode,len nemám rada primitivizmus a sprostosť a to z teba srší..Dali ti tu dosť typov a stále ideš svoje,že po mesiaci z toho vyrastie..😂 Tvoja dcera ma obdvod atyp,tak ako existuju veľkosti ženských nôh,ktoré ich majú ako chlapi a zohnať ženské topánky na "mužskú" veľkosť je tiež náročné.Tak sa môžeš aj na zem hodiť,alebo jej to sama ušiť...😁

@anonym_8d886d si trapna ale ok beriem nie kazdy dokaze brat na vedomie ze niektori ludia sa proste neuspokoja s hocicim co nema ani hlavu ani patu ale ked ine nie je tak budis 🫣 ja som dala jasnu otazku a odpivede typu kup jej krop top alebo lambadu zial neberiem kedze zhanam nieco uplne ine... Ty si asi tiez nekupis tepkaky ked zhanas spolocenske saty, ci ano len preto ze ti niekto povie aby si tak urobila???

Strana
z2