Ako nájsť prvú podprsenku pre teenagerky?
Mamy dievčat 10–15 rokov, riešili ste problém nájsť prvú podprsenku? My sme prešli snáď všetky obchody na Slovensku a dcére (158 cm/32 kg) nič poriadne nesedelo. Zaujíma ma, či sme jediní, alebo ste mali podobnú skúsenosť. Čo bol u vás najväčší problém?
Neriešili, išli sme do Tesca, skúsila 2 ks, obe sme aj kúpili. Neskôr sme kupovali aj v H&M, Takko. Vždy sme našli správnu veľkosť.
Moja nosí zatiaľ lambady, máme ich veľa v rôznych farbách, a zatiaľ vyhovujú
V akych obchodoch ste boli? Neverim, ze je problem zohnat ja bezne vidim take podpresnky aj v tescu, takze netreba chodit ani do ziadnych specializovanych predajni.
Neverím že ste boli vo všetkých obchodoch na Slovensku
@anonym_autor Pri dnešnej ponuke obchodov nie je problém, v každom majú rôzne. Dá sa nájsť, ani sa moc nenachodíš. V čom bol problém u vás?
Nesuhlasim s tým, že nie je problém..
Nájsť dobré sadnucu prvú podprsenku z bavlny, bez vystuze, podľa mňa problém je.
@anonym_autor moja .a z hm take tie lambady bavlnene .ma 9 prsia sa jej vyfuvaju a uz to v trjcku vidno tak nosi tie..
Skuste pozriet Bonprix, a poobjednavat na vyskusanie rozne. Da sa tam filtrovat podla toho ci chcete vystuzenu/nevystuzenu, s kosticami/bez, podla obvodu aj kosika. Co nesadlo potom vratit. Vratenie je bezproblemove.
@anonym_autor moje najprv nosili iba take topy a potom dlho nosili tieto z Tchiba, su makke, tenke, nepodsite a nevypchate, prisposobia sa https://www.tchibo.sk/products/118434793235/bez...
@haggard_222
@slavomira236
@beronsche
@patka06
@anonym_0173a8
@anonym_c4b1d1
@anonym_4dc045
@anonym_4dc045
@anonym_864184
@simsalabim
Našli ste pre dcéru klasickú podprsenku bez kostíc, ktorá vyzerá ako dámska, nie športový top, nie je ju vidieť pod tričkom a dobre sedí veľmi štíhlej postave? Ak áno, akej značky?
Dcera ma vsetky pidprsenky z Tezenis. Ma aj vystuzene a jednu ma bez kostic, nevystuzenu, trojuholnikovu
@anonym_autor v každom obchode kde sme prišli mali jej veľkosť. Ja som v mladosti, do prvého tehotenstva,tiež nosila povedzme si detskú veľkosť podprsenky a nikdy som nemala problém 😅 všade zoženies 🙂 aj v retazcoch
@haggard_222
@slavomira236
@beronsche
@patka06
@anonym_0173a8
@anonym_c4b1d1
@anonym_4dc045
@anonym_4dc045
@anonym_864184
@simsalabim
Našli ste pre dcéru klasickú podprsenku bez kostíc, ktorá vyzerá ako dámska, nie športový top, nie je ju vidieť pod tričkom a dobre sedí veľmi štíhlej postave? Ak áno, akej značky?
@anonym_autor ved som ti poslala link 🤔
@haggard_222
@slavomira236
@beronsche
@patka06
@anonym_0173a8
@anonym_c4b1d1
@anonym_4dc045
@anonym_4dc045
@anonym_864184
@simsalabim
@anonym_autor vyskusaj Snuggs, teraz najdes u influenceriek aj zlavove kody
Kúp braletky na VS. Odmeraj miery a kup si podla toho 😀
@haggard_222
@slavomira236
@beronsche
@patka06
@anonym_0173a8
@anonym_c4b1d1
@anonym_4dc045
@anonym_4dc045
@anonym_864184
@simsalabim
@anonym_autor Intimissimi má také podprsenky za mňa top na trhu, tam ste boli??? Ale teda asi jej, kde píšeš že všade tento obchod je zaklad
Ja keďže som nemala ale nemám veľké poprsie skoro žiadne tak ja som kupovala podprsenky z newyokeru. Také športové s vypchavkami. Tie boli najpohodlnejšie. Alebo aj Takko zvykne mať také športové s vypchavkami a sedia dobre na prsiach malých. Teraz ja mám A a nosím jedine mi sedia z Takka s kosticami od ich značky také biele a čierne čipkované. Za mňa treba pozerať bez kostic v jej veku pokiaľ nemá veľké prsia s vypchavkami.
@anonym_autor Intimissimi má také podprsenky za mňa top na trhu, tam ste boli??? Ale teda asi jej, kde píšeš že všade tento obchod je zaklad
@zuzubb007 intimissimi je úplne nekvalitný shit za mňa,
Sorry
@anonym_autor Ja ti aj verím, že ste nič nenašli podľa tvojich preferencií. Faktom totiž je, že dcéra je extrémne štíhla, keďže píšeš, že pri 158 cm váži len 32 kg. V realite má podváhu. A pri tej podprsenke veľmi záleží na veľkosti košíčkov a obvode pod prsiami. Takže predpokladám, že v tomto bude u nej problém. Hlave s tým príliš úzkym obvodom pod prsiami. Najmenší štandardný obvod podprseniek pod prsiami, ktorý nájdeš v bežných reťazcoch je totiž 65 cm. V špecializovaných resp. luxusnejších obchodoch ponúkajú podprsenky s obvodom od 55-60 cm a aj to si myslím, že je bude voľné. Čiže klasickú podprsenku, ktorá sa zapína vzadu, na ňu pravdepodobne nekúpiš ani v luxusnom obchode. V obvode jej to bude proste stále voľné. Čiže musíš hľadať len elastické podprsenky vo veľkosti XS. Možno niečo takéto by spĺňalo tvoju predstavu "o podprsenke bez kostíc, ktorá vyzerá ako dámska, nie športový top, nie je ju vidieť pod tričkom a dobre sedí veľmi štíhlej postave". Ale nebude to "klasická" podprsenka, ktorá za zapína vzadu.
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.120600202...
Otázka je, potrebuje tvoja dcéra tú podprsenku? Má vôbec pri tejto váhe nejaké prsia a nestačila by jej obyčajná a pohodlná braletka? Rozdiel je, samozrejme, aj vo veku. Udala si veľmi veľké vekové rozpätie. Lebo je obrovský rozdiel kupovať podprsenku pre 10 ročné dievča a 15 ročnú tínedžerku.
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.127037401...
Áno, tiež obrovský problém niečo nájsť. Preferujem bavlnu a všade samé umelinove materiály. Prešla som všetky obchody v meste.
Pri takej váhe jej kúp obyčajný krátky top, ktorý jej sadne. Či ona chce podprsenku ako veľká slečna?
Moja 13r nosí lambady z c&a, cíti sa v Tom pohodlne. Zas nejaké veľké prsia nemá aby musela nosiť klasicku podprsenku ani sa v Tom necíti komfortne.
Sorry
@anonym_7c5abb ja používam asi 15 rokov len túto značku, podprsenky čo majú 10 rokov vyzerajú stále tak isto, periem tak, že hodím len do práčky, košíky vydržia aj nemožné, potom bude problém inde ak ti prídu ako shit 🤣
@anonym_7c5abb ja používam asi 15 rokov len túto značku, podprsenky čo majú 10 rokov vyzerajú stále tak isto, periem tak, že hodím len do práčky, košíky vydržia aj nemožné, potom bude problém inde ak ti prídu ako shit 🤣
@zuzubb007 suhlasim, lepsiu podprsenku ako intimissimi som nemala. Nie len ze sedi uplne dokonale ale aj po x rokoch je stale krasna a ako nova
@haggard_222
@slavomira236
@beronsche
@patka06
@anonym_0173a8
@anonym_c4b1d1
@anonym_4dc045
@anonym_4dc045
@anonym_864184
@simsalabim
@anonym_autor pozrite v c&a, h&m najmenšie dámske, lindex
Sorry
@anonym_7c5abb tiež mám dva ks tejto značky, zrovna nedávno som rátala, že majú cez 14 rokov a sú stále ako nové. A aj tie aktuálne sú super. Pre mňa ideálne bez kostíc, pohodlné, vydržia aj moje barbaraké pranie bez sieťky...
@anonym_autor Ja ti aj verím, že ste nič nenašli podľa tvojich preferencií. Faktom totiž je, že dcéra je extrémne štíhla, keďže píšeš, že pri 158 cm váži len 32 kg. V realite má podváhu. A pri tej podprsenke veľmi záleží na veľkosti košíčkov a obvode pod prsiami. Takže predpokladám, že v tomto bude u nej problém. Hlave s tým príliš úzkym obvodom pod prsiami. Najmenší štandardný obvod podprseniek pod prsiami, ktorý nájdeš v bežných reťazcoch je totiž 65 cm. V špecializovaných resp. luxusnejších obchodoch ponúkajú podprsenky s obvodom od 55-60 cm a aj to si myslím, že je bude voľné. Čiže klasickú podprsenku, ktorá sa zapína vzadu, na ňu pravdepodobne nekúpiš ani v luxusnom obchode. V obvode jej to bude proste stále voľné. Čiže musíš hľadať len elastické podprsenky vo veľkosti XS. Možno niečo takéto by spĺňalo tvoju predstavu "o podprsenke bez kostíc, ktorá vyzerá ako dámska, nie športový top, nie je ju vidieť pod tričkom a dobre sedí veľmi štíhlej postave". Ale nebude to "klasická" podprsenka, ktorá za zapína vzadu.
Otázka je, potrebuje tvoja dcéra tú podprsenku? Má vôbec pri tejto váhe nejaké prsia a nestačila by jej obyčajná a pohodlná braletka? Rozdiel je, samozrejme, aj vo veku. Udala si veľmi veľké vekové rozpätie. Lebo je obrovský rozdiel kupovať podprsenku pre 10 ročné dievča a 15 ročnú tínedžerku.
Ale ja hladam klasicku podprsenku nie sportovu nie detsku typu lambada nie krop top. Nieco co bude sediet aj napuchnutej niti ako je moja dcera... Tiro podprsenky sme skusali vsetky bud z nich do mesiaca vyrastie alebo jej ziadna vzhladom k pomeru vyska vaha prsia nesedi... Prsiacma bez podprsenky chodit nemoze vyzera to dost zle.. Len tie odpovede co tu dostavam su dost odveci... Ja chapem ze niekomu to mozno vyhovuje ale nam zial nie... Zufala som... Obvod ako 8r decko prsia ako 15r pubertiacka 🫣
@sovica a pritom ked pride na jedlo zje viac ako ja k tomu aktivne sportuje... Ma 12r..
Ale ja hladam klasicku podprsenku nie sportovu nie detsku typu lambada nie krop top. Nieco co bude sediet aj napuchnutej niti ako je moja dcera... Tiro podprsenky sme skusali vsetky bud z nich do mesiaca vyrastie alebo jej ziadna vzhladom k pomeru vyska vaha prsia nesedi... Prsiacma bez podprsenky chodit nemoze vyzera to dost zle.. Len tie odpovede co tu dostavam su dost odveci... Ja chapem ze niekomu to mozno vyhovuje ale nam zial nie... Zufala som... Obvod ako 8r decko prsia ako 15r pubertiacka 🫣
@anonym_autor Práve preto som písala, že na takú extrémne štíhlu postavu klasickú podprsenku na zapínanie nenájdeš. Ako píšeš, obvod ako 8 ročné dieťa... Také ženské podprsenky sa proste nevyrábajú. Tebe resp. dcére nevyhovuje podprsenka, ktorá sa musí obliekať prevlečením cez hlavu, dobre som to pochopila, však? Chceš klasickú na zapínanie. V ženskej sekcii ale takú veľkosť nehľadaj. Nenájdeš. Napadlo mi pozrieť ešte v detskej/tínedžerskej H&M. Našla som túto na zapínanie. Možno by stálo za to ju vyskúšať.
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.132208500...

@anonym_autor moje najprv nosili iba take topy a potom dlho nosili tieto z Tchiba, su makke, tenke, nepodsite a nevypchate, prisposobia sa https://www.tchibo.sk/products/118434793235/bez...