icon

Ako vyriešiť obliekanie prieberčivej 11-ročnej dcéry?

kajda2211
1. sep 2024

Ja už akože naozaj nemám na toto silu a nervy ale tak priebercive dieťa som fakt nezažila ešte. Nič sa jej nepáči, nič nechce, žiadna vec čo jej ukážem dá jej nepáči ale tie hnusné handry ako široké nohavice a oversize handry to by nosila ale je nízka a chuducka má 11 rokov ale nosí veľkosť 134 140 tie veci čo sa jej páčia vyzerajú hrozne na nej ... Legíny nosí len čierne , tričká len stále dookola tie isté ktoré sa jej pohodlné nosia áno je to ok ale má kopu pekných veci a ona to nechce ...... Ako ste to riešili ? Ja už vážne na toto nemám nervy, však si budú myslieť, že jej nič nechcem kúpiť alebo že je chudiatko čo nemá čo na seba , nieje to rozmarne decko už je vyspelá na svoj vek a veľmi rozumna ale toto jedno proste stále nezvládam

Strana
z3
apolka77
4. sep 2024

Jak že nevie čo chce , píšeš,
" Ale tie hnusné handry, ako široké nohavice a oversize handry by nosila"
Tak vie čo chce !
Ty keď sa pýtaš radšej povie neviem, lebo už teraz pozná tvoju reakciu a je z nej rovnako frustrovaná ako ty z nej.
Moja keď bola 11-18 nosila presne tie handry xxxxxl vyzerala ako hip-hopová kráľovná..nepáčilo sa mi to veľmi , ale hlavne že ona sa v Tom cítila pohodlné. Chcela zapadnúť do partie.
Tak ju nechaj! Nech si nosí tie otrasné handry a uvidíš že aj k tebe sa začne správať lepšie. A miesto neviem ti niekedy povie aj viac. Respektuj že tvoje pekne oblečenie je za pre ňu otrasné a trápne. Veď je to len oblečenie o nič dôležité nejde.

Strana
z3