Asi 13-ročný chlapec mal podkolienky
Ahojte. Viem ze v UK je to celkom bežné u malých chlapcov. Dnes som vsak videla chlapca cca 13 ročneho a mal podkolienky, aleze uplne pod kolena vytiahnute a kratasy. To je najnovsia moda, alebo prejav toho, ze je zrejme inak orientovany? Nemal dres a k tomu podkolienky, ale normalne mikina, kratasy, cierne podkolienky a biele tenisky. Mozno je to trend a uniklo mi to. Stretli ste sa s tym?
@tehotna40 červené montérky sú v pohodičke 😉
Preco by si sa potrebovala zorientovat ci je to modny trend alebo prejav niecoho?
Ak su ti ludia hetero a je to modny trend tak je to ok? A ak by tym nieco prejavovali tak to uz treba odsudit? Ci sa im vyhnut nech to nahodou nechytis?
A ja som videla na ulici tucnu babu v ninisukni a croptope. A videla som tucne aj v leginach...🤔
A baba ked si da XXL tricko, siroke gate a siltovku,tak je lesba?
Wow, dobré vedieť, že keď v tomto období, kým je vonku ráno chladno, ale poobede teplo, pošlem dieťa do školy v podkolienkach, ktoré si poobede stiahne k členkom, aby mu nebolo teplo, tak hrozí, že z neho bude "inak orientovaný"...
No tvoja chyba. Ušlo ti to a nebudeš už prvá. Rýchlo nabehni do obchodov a vykúp všetky podkolienky. Divná si. Že toto môže niekoho trápiť. Apropo, ty si ako orientovaná? U vás všetci zdraví? Koľko máš ty rokov, že riešiš oblečenie neznámeho 13 ročného chlapca?
Autorka ja som to videla už u mnoho chalanov,za panelákom máme dve školy. Opýtala som sa na to môjho brata (má 19 ešte chodí do školy) a u nich to nosí polovica triedy,lebo je to v móde, vraj je to aj praktické keďže ráno už je celkom chladno.
Môj spolužiak zo ZŠ tak chodil stále. Mal krátke nohavice (aj keď mrzlo) a mal k tomu hrubé podkolienky, čierne. Podľa tohoto hodnotiť orientáciu... 🤦 To by som nečakala ani od tých 13 ročných detí a nie od dospelej ženy.
@gabikaa96 aha. Zrejme mi to ušlo. 🙂 ďakujem za objasnenie.
dúfam, že to, že si sem tento cenný príspevok dala anonymne znamená, že sa zaň v podstate hanbíš. Zamysli sa nad sebou, niečo (hodne veľa bude asi treba) zmeň a možno sa dopracuješ do štádia, že nebudeš riešiť naprosto scestné hovadiny
jasne, aj v slapkach, u nas je to tak bezne, ze uz to ani poriadne nevnimam oproti tomu, ako to bolo po prvy krat. 😅
@loliki 26 rokov mám. Nestrela som sa s tým ešte, vieš my bývame na dedine, takže asi kým sem ten štýl prišiel, tak to kúsok trvalo.
Na čo to vibec riešiš? Mohla to byt napr sranda. Môj 13 ročný syn chodi do triedy, kde si chalani nakúpili ružové slnečné okuliare s Pepa Pig a nosili ich. Proste sranda, ale zároveň nie dôvod na diskusiu. V prípade , ak by aj bol inak orientovaný, toez to nie je dôvod na diskusiu.
@tehotna40 aj môj nosí červené
aurotka - moda bola niekedy mimo. Aj my sme nosili veci, nad ktorými moja mama prevracala oči. Aj moja dcéra si občas niečo tak skombinuje. Málokedy ale stane sa. Pokiaľ nejde vo v nohavičkách a podprsenke - lebo ja som zase v lete videla mladé baby 15 + v podprsenke, tak neriešim.
A dcéra požičala moje ružové tričko (ona ružové nenosí) kamarátovi, lebo jeho priateľka ho ukecala na barbie film . A nemal nič ružové na seba
@gab vidis a ked si to videla 1x tiez ta to akosi najprv zarazilo, nie? My sme zili 6 rokov v UK a tam to nosia malí chlapci, veľkí už nie. Aby im nebola zima.
@danica2711 ved normalne sa pytam, ci je to moda, prejav orientacie, alebo co. Co je na tom scestne?
@danica2711 vzdy davam prispevky anonymne. 😃 ved je to forum, nie pohovor, ani porada v zamestnani. Teba este nikdy nezarazilo ako je niekto obleceny, ze sa otocis, ci si dobre videla?
Ja neviem, prečo ťa také niečo vôbec trápi 😀 No tak mal podkolienky, ja na tom vôbec nič zlé nevidím. Veď aj futbalisti ich nosia a nikto si nič zlé nemyslí :D Už som videla kadečo na chalanoch, takže toto mňa až tak nevyvádza z miery :D
Prejav orientacie 🤦♀️
som prekvapena, ze za 6 rokov v UK si si nezvykla, ze ludia nosia vselico, a hlavne, ze tam to nikto neriesi. kedy to uz konecne pride aj k nam? :-/
@sulejmanka moje dcerz vzali synov na film Barbie, pohladali ruzove tricka a 12 rocny a 14 rocny sa bez problemov do toho navliekli a isli. O podkollienkach ani nehovorim, 14 rocny nosi prakticky iba tie, teraz sa nosia take tie hrube teplakove kratasy aj v chladnych dnoch, k tomu podkolienky a ide. Mladsi ma zase chulostive nohy, kazdla slpaka ci kroksa ho otlaci, tak celu dovolenku pri mori nosil vysoke ponoyzky a slapky a nikoho to netankovalo.
Že inak orientovaný :D ďakujem za tento príspevok, mala som od rána deň blbec :D ale ako som toto prečítala, úplne sa smejem a usmievam :D
Ps: prosím, napíš mi aké sú druhy oblečenia a trendy podľa ktorých odlíšim orientácie :D
A tebe sa to paci, a uistujes sa, ci je to v poriadku? Alebo nepaci, a nechces sa tym trapit sama? A ako to suvisi s inou orientaciou? Ak je to trend, je to v poriadku, ak to nie je trend je to nieco zle? 😉
Myslím ze keď mal podkolienky tak sa to moc neodlišuje od Nike bieli h ponoziek co nosia natiahnuté aj pod kolená a vravia si ze to je štýl
Videla si ako chodia oblecene deti z kralovskej rodiny? Teda chlapci...nosia toto iste
Niekde je to normalny denny odev chlapov- napriklad v bavorsku ci skotsku...🙃🙃🙃🙃
v stredoveku chlapi nosili pancuchace a kratke skladane sukne a predpokladam , ze vsetci neboli gay.
Niekedy ma fakt udivuje, co vsetko sa dokaze riesit a z coho vsetkeho su niektore zeny schopne spravit neviem aky problem a senzaciu. Jedny podkolienky..... Bohvie aku tam maju momentalne modu, takze zbytocne sa nad tym budes nejak zamyslat. Su to len podkolienky

Moje deti teraz nosia ponozky vysoko vytiahnute a slapky, kratasy 🤷♀️ kolko trendov sme my vystriedali, neries