Asi 13-ročný chlapec mal podkolienky
Ahojte. Viem ze v UK je to celkom bežné u malých chlapcov. Dnes som vsak videla chlapca cca 13 ročneho a mal podkolienky, aleze uplne pod kolena vytiahnute a kratasy. To je najnovsia moda, alebo prejav toho, ze je zrejme inak orientovany? Nemal dres a k tomu podkolienky, ale normalne mikina, kratasy, cierne podkolienky a biele tenisky. Mozno je to trend a uniklo mi to. Stretli ste sa s tym?
Po prvé:čo ťa je do toho,či má alebo nemá podkolienky.Po druhé:si anonym,chceš rozoštvávať.
Tvoja téma je zle orientovana🤮 Podaktorí by mali mať zakázané písať, hovoriť,...
@silvike no vidis aj teba to kusok zarazilo, mna dnes tiez. Tak ale vidis, asi sa neoplati nad tym zamyslat a uz vobec pisat na MK, lebo hned si za blbu. Ale tak premudrele matky si kopnit musia. Ale ved nak.
@yoxinka ale to su futbalisti 😃
@vevesh ano tam je to bezne, poznam. Tu to velmi bezne nie je. Ale vlastne uz je, ako citam.
zbytocne to prezivate, podkolienky sme nosili aj my ako 13-15rocne k sukniam, moda sa toci dookola, teraz dokonca sa mixuje tak ze si kazdy nosi co chce:D a nech si aj nosi. Podkolienky na chlapoch su srandovne, ale nosi ich, ved bezne aj taky futbalisti. A v com su horsie ako ponozky obycajne vytiahnute do pol lytok? :DDD
@simca06022011 veru kedysi sa smiali ludia, ze maju ponozky v slapkach. A teraz ako citam uz je mozne zrejme vsetko, aj damske podkolienky, pruzkovane na chlapcovi. Tiez som nosila ako mala podkolienky. Ale na chlapcovi ma to zarazilo.
@sickynickyobsadene preco? Ved je to diskusia. Kazdi si moze povedat, napisat, co len chce.
Možno hráva tenis...
@dadis ved a? Moze to byt prejav orientacie? Ved ak mal muz nausnicu kedysi tu na SR, hned bol povazovany za tepleho. Teraz maju muzi piercingy, kerky, tunely, rohy a aj chvosty, emo styl...niektori mnaucia, havkaju, tak kadejake prejavy su orientacie. Co je na tom divne?
Mozno isiel na trening a mal sportove kompresne podkolienky, mozno je to moda, mozno je gay…ty musis mat velmi stastny zivot, ze ta toto trapi alebo sa tvoj zivot zasekol v nejakom inom storoci?🙈
A možno išiel len z futbalového alebo na futbalový tréning aj keď nemal dres na sebe.
Nie, podkolienky neznamená že je inak orientovaný. Aj chlapci v kráľovskej rodine do určitého veku nosia podkolienky a nemusia hrať ani futbal. Je to len kus oblečenia.
No vidím že agenda LGBTQI účinkuje naozaj naplno.. zrazu je človek pri každej odchýlke v oblečení či správaní považovaný za inak orientovaného.. 😆🤦🏼♀️ alebo keď má niekoho syn v 15 naj kamaráta určite musí byť gay.. ach jaj ľudia.. 🙄 na margo otázky, predpokladám žiaden trend, chlapec chce byť zrejme len výnimočný. Ešte doplním pre rypania chtivych, nemám proti ľuďom z tejto komunity vôbec nič, mám medzi nimi viacerých kamarátov a sú to veľmi fajn ľudia. Ale vidieť v každej inakosti inú orientáciu je naozaj poriadne mimo..
Áno je to prejsť niečoho. Konkrétne tvojej tuposti.
@diewcatqoo
ja som v lete v kosickej zoo videla cesky parik zena v nohaviciach chlapik v sukni🙃
Kks, to sa niekto dnes ešte pozastavuje nad tým, ako je kto oblečený? 😅😂 Ja som sa naposledy pozastavila nad oblečením v 90-tych rokoch, keď som šla 1x do Británie. Akože to bol dosť kultúrny šok. Ale dnes?? A nad podkolienkami? 😂 Začnem sa asi zamýšľať, čo si o mne druhí myslia, keď idem na tréningy oblečená v tréningovom, čo môže tiež vyzerať pomerne groteskne, keď človek nevie súvislosti.
Sak presne, nechcela som nic pisat ale az mi Ta luto bolo jak sa vsetci do teba pustili a hlavne skrz tu orientaciu. Jakeby ta proste len nemohol zaujat, zarazit niekoho out fit a nemohla si si o tom nic pomysliet. Fakt, taketo veci sa sem vobec neoplati pisat. Ale vidis, ostatni sa zjavne nepozastavuju nad nicim a nikym. Boze chran si nieco pomysliet o niekom aj vdaka obleceniu. Podla diskutujucich nemas narok. Ale...aspon ich zarazil tvoj prispevok a tiez si dovolili ta hned na zaklade neho posudzovat a odsudzovat a mysliet si o tebe nieco 🙂
A ...este k tym podkolienkam...keby ich zobral nejaky 13r. chalan na skole kam chodia moje deti asi by som sa tiez obzrela za nim a urcite by ma zaujal, lebo tu veru taka moda nedorazila este a vobec chalani nenosia taketo kusky do skoly. Co sa tyka futbalovych stucni, tak to je snad kazdemu jasne ze je to hlavne koli ochrane a drzaniu chranicov holene a nie ako modny vystrelok.
Ešte si mňa nevidela keď idem po balík ku kurierovi 😂😂😂
Takéto ponožky mladí začali nosiť, ak sa myslia tieto "podkolienky". Treba íst na obrazky s ponožkami
nezarazilo - ani nie, skôr je to tym, ze ponozky v sandaloch asociuje v nas prirovnanie k ceskym turistom 😅, a mne osobne sa to nepaci, ale nech si nosi kto chce co chce. 😉
Prejav orientacie? Myslis nieco, ako ked sa prejavuje choroba? 😀 Kedy na SK bolo nosenie nausnic muzmi prejav homosexuality? Ako zamerny ci prirodzeny? Ci ich krozkovali? 😀 To mas riadne pomylene, mam o dost viac rokov ako ty, modu muzskych nausnic mam este v zivej pamati, ale nic to s homosexualitou nemalo spolocne.. to kto ti takuto mylnu informaciu podal?
@silvike veru, pravdu mas.
Prepáč, naštvalo ma to. Mám 14 ročného chlapca. Oblieka sa ako on chce, prípadne ako mu poviem. Ale ináč koho čo do toho? Nechodí holý a to hádam stačí.
A ty si z akého roku prišla? Že sa podľa teba muži s náušnicami považovali za teplých? Lebo ja som také chvalabohu nezažila.
A k téme, nie, nemyslím si, že je chlapec inej orientácie. Aj syn má kamarátov, športovcov, čo takto bežne chodia, zrejme zvyknutí z tréningov, kde sa k dresu bežne podkolienky nosia. A oni si to preniesli aj do bežných outfitov.
Teraz sa nosia take podkolienky,chapem,ze ta to zmiatlo. Ale vysvetli mi ako si pre krista prisla na to,ze je inak orientovany??? Neverim,ze v civilizovanom svete v 21.storoci moze niekto takto zmyslat.
A uz aj zeny nosia nohavice!! 😯 Co je toto za doba?? To su vsetky inak orientovaneee? 😱 Ci co to je, ze nenosia len šaty a sukne??? 😯😯😯

No, asi je to nejaka nova moda podkolienkova. Ja som tiez dnes v Michalovciach videla babu cca 15-17r. Biele ziarive podkolienky, tenisky, suknicka, bundicka a na hlave satka jak nosili nase babky 🙉 Este aj pod krkom tak uviazana na uzol 🙄. No strasne cudne cely ten jej outfit vyzeral. Ale tak, teraz je to tak, cim vystrednejsie sa dogabes, tym si akoze viac "in".