icon

Asi 13-ročný chlapec mal podkolienky

22. sep 2023

Ahojte. Viem ze v UK je to celkom bežné u malých chlapcov. Dnes som vsak videla chlapca cca 13 ročneho a mal podkolienky, aleze uplne pod kolena vytiahnute a kratasy. To je najnovsia moda, alebo prejav toho, ze je zrejme inak orientovany? Nemal dres a k tomu podkolienky, ale normalne mikina, kratasy, cierne podkolienky a biele tenisky. Mozno je to trend a uniklo mi to. Stretli ste sa s tym?

silvike
22. sep 2023

No, asi je to nejaka nova moda podkolienkova. Ja som tiez dnes v Michalovciach videla babu cca 15-17r. Biele ziarive podkolienky, tenisky, suknicka, bundicka a na hlave satka jak nosili nase babky 🙉 Este aj pod krkom tak uviazana na uzol 🙄. No strasne cudne cely ten jej outfit vyzeral. Ale tak, teraz je to tak, cim vystrednejsie sa dogabes, tym si akoze viac "in".

babababka
22. sep 2023

Po prvé:čo ťa je do toho,či má alebo nemá podkolienky.Po druhé:si anonym,chceš rozoštvávať.

sickynickyobsadene
22. sep 2023

Tvoja téma je zle orientovana🤮 Podaktorí by mali mať zakázané písať, hovoriť,...

autor
22. sep 2023

@silvike no vidis aj teba to kusok zarazilo, mna dnes tiez. Tak ale vidis, asi sa neoplati nad tym zamyslat a uz vobec pisat na MK, lebo hned si za blbu. Ale tak premudrele matky si kopnit musia. Ale ved nak.

autor
22. sep 2023

@yoxinka ale to su futbalisti 😃

autor
22. sep 2023

@vevesh ano tam je to bezne, poznam. Tu to velmi bezne nie je. Ale vlastne uz je, ako citam.

simca06022011
22. sep 2023

zbytocne to prezivate, podkolienky sme nosili aj my ako 13-15rocne k sukniam, moda sa toci dookola, teraz dokonca sa mixuje tak ze si kazdy nosi co chce:D a nech si aj nosi. Podkolienky na chlapoch su srandovne, ale nosi ich, ved bezne aj taky futbalisti. A v com su horsie ako ponozky obycajne vytiahnute do pol lytok? :DDD

autor
22. sep 2023

@simca06022011 veru kedysi sa smiali ludia, ze maju ponozky v slapkach. A teraz ako citam uz je mozne zrejme vsetko, aj damske podkolienky, pruzkovane na chlapcovi. Tiez som nosila ako mala podkolienky. Ale na chlapcovi ma to zarazilo.

autor
22. sep 2023

@sickynickyobsadene preco? Ved je to diskusia. Kazdi si moze povedat, napisat, co len chce.

panonia
22. sep 2023

Možno hráva tenis...

autor
22. sep 2023

@dadis ved a? Moze to byt prejav orientacie? Ved ak mal muz nausnicu kedysi tu na SR, hned bol povazovany za tepleho. Teraz maju muzi piercingy, kerky, tunely, rohy a aj chvosty, emo styl...niektori mnaucia, havkaju, tak kadejake prejavy su orientacie. Co je na tom divne?

portret7
22. sep 2023

Mozno isiel na trening a mal sportove kompresne podkolienky, mozno je to moda, mozno je gay…ty musis mat velmi stastny zivot, ze ta toto trapi alebo sa tvoj zivot zasekol v nejakom inom storoci?🙈

misinka0611
22. sep 2023

A možno išiel len z futbalového alebo na futbalový tréning aj keď nemal dres na sebe.

Nie, podkolienky neznamená že je inak orientovaný. Aj chlapci v kráľovskej rodine do určitého veku nosia podkolienky a nemusia hrať ani futbal. Je to len kus oblečenia.

tianna
22. sep 2023

No vidím že agenda LGBTQI účinkuje naozaj naplno.. zrazu je človek pri každej odchýlke v oblečení či správaní považovaný za inak orientovaného.. 😆🤦🏼‍♀️ alebo keď má niekoho syn v 15 naj kamaráta určite musí byť gay.. ach jaj ľudia.. 🙄 na margo otázky, predpokladám žiaden trend, chlapec chce byť zrejme len výnimočný. Ešte doplním pre rypania chtivych, nemám proti ľuďom z tejto komunity vôbec nič, mám medzi nimi viacerých kamarátov a sú to veľmi fajn ľudia. Ale vidieť v každej inakosti inú orientáciu je naozaj poriadne mimo..

zeldia
22. sep 2023

Áno je to prejsť niečoho. Konkrétne tvojej tuposti.

adrianasmolko
22. sep 2023

@diewcatqoo
ja som v lete v kosickej zoo videla cesky parik zena v nohaviciach chlapik v sukni🙃

pjosa
22. sep 2023

@akiana presne futbalisti maju teraz do pol lytiek ponozky... teraz je to móda

akvi
22. sep 2023

Kks, to sa niekto dnes ešte pozastavuje nad tým, ako je kto oblečený? 😅😂 Ja som sa naposledy pozastavila nad oblečením v 90-tych rokoch, keď som šla 1x do Británie. Akože to bol dosť kultúrny šok. Ale dnes?? A nad podkolienkami? 😂 Začnem sa asi zamýšľať, čo si o mne druhí myslia, keď idem na tréningy oblečená v tréningovom, čo môže tiež vyzerať pomerne groteskne, keď človek nevie súvislosti.

silvike
22. sep 2023

Sak presne, nechcela som nic pisat ale az mi Ta luto bolo jak sa vsetci do teba pustili a hlavne skrz tu orientaciu. Jakeby ta proste len nemohol zaujat, zarazit niekoho out fit a nemohla si si o tom nic pomysliet. Fakt, taketo veci sa sem vobec neoplati pisat. Ale vidis, ostatni sa zjavne nepozastavuju nad nicim a nikym. Boze chran si nieco pomysliet o niekom aj vdaka obleceniu. Podla diskutujucich nemas narok. Ale...aspon ich zarazil tvoj prispevok a tiez si dovolili ta hned na zaklade neho posudzovat a odsudzovat a mysliet si o tebe nieco 🙂

silvike
22. sep 2023

A ...este k tym podkolienkam...keby ich zobral nejaky 13r. chalan na skole kam chodia moje deti asi by som sa tiez obzrela za nim a urcite by ma zaujal, lebo tu veru taka moda nedorazila este a vobec chalani nenosia taketo kusky do skoly. Co sa tyka futbalovych stucni, tak to je snad kazdemu jasne ze je to hlavne koli ochrane a drzaniu chranicov holene a nie ako modny vystrelok.

victory7897
22. sep 2023

Ešte si mňa nevidela keď idem po balík ku kurierovi 😂😂😂

pjosa
22. sep 2023

Takéto ponožky mladí začali nosiť, ak sa myslia tieto "podkolienky". Treba íst na obrazky s ponožkami

https://www.zalando.cz/jordan-air-1-mid-vysoke-...

https://www.stylovej.sk/ponozky/ponozky-vertica...

gab
22. sep 2023

nezarazilo - ani nie, skôr je to tym, ze ponozky v sandaloch asociuje v nas prirovnanie k ceskym turistom 😅, a mne osobne sa to nepaci, ale nech si nosi kto chce co chce. 😉

dadis
22. sep 2023

Prejav orientacie? Myslis nieco, ako ked sa prejavuje choroba? 😀 Kedy na SK bolo nosenie nausnic muzmi prejav homosexuality? Ako zamerny ci prirodzeny? Ci ich krozkovali? 😀 To mas riadne pomylene, mam o dost viac rokov ako ty, modu muzskych nausnic mam este v zivej pamati, ale nic to s homosexualitou nemalo spolocne.. to kto ti takuto mylnu informaciu podal?

autor
22. sep 2023

@silvike veru, pravdu mas.

loliki
22. sep 2023

Prepáč, naštvalo ma to. Mám 14 ročného chlapca. Oblieka sa ako on chce, prípadne ako mu poviem. Ale ináč koho čo do toho? Nechodí holý a to hádam stačí.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
kristiii
22. sep 2023

A ty si z akého roku prišla? Že sa podľa teba muži s náušnicami považovali za teplých? Lebo ja som také chvalabohu nezažila.
A k téme, nie, nemyslím si, že je chlapec inej orientácie. Aj syn má kamarátov, športovcov, čo takto bežne chodia, zrejme zvyknutí z tréningov, kde sa k dresu bežne podkolienky nosia. A oni si to preniesli aj do bežných outfitov.

marca12
22. sep 2023

Teraz sa nosia take podkolienky,chapem,ze ta to zmiatlo. Ale vysvetli mi ako si pre krista prisla na to,ze je inak orientovany??? Neverim,ze v civilizovanom svete v 21.storoci moze niekto takto zmyslat.

anonymanonym
22. sep 2023

A uz aj zeny nosia nohavice!! 😯 Co je toto za doba?? To su vsetky inak orientovaneee? 😱 Ci co to je, ze nenosia len šaty a sukne??? 😯😯😯