icon

Botasky pre päť ročného chlapca s veľmi širokou nohou: Ktoré značky sú vhodné?

Včera o 19:08

Dobrý večer, syn má veľmi širokú nohu a kupa topánok je veľmi náročná a zdĺhavá. Chcela by som mu kúpiť na leto nejaké ľahké botasky, doteraz nosil barefotove ale na leto neviem nájsť nič také priedušné a nie kožené. Viete mi poradiť značky, ktoré predávajú barefotove, pre veľmi širokú nohu na štýl botasiek? Ďakujem

anonym_9153f7
Včera o 19:12
anonym_5fa10f
Včera o 19:14

@anonym_autor skús pozrieť Milash fun shoes, teraz majú novú verziu podrážky all road. Syn má tiež veľmi širokú nohu a tieto mu sedia pekne.

anonym_5fa10f
Včera o 19:18

Teda doplním, že jemu sedí tá pôvodná verzia, táto na novej podrážke by mala byť dokonca vpredu širšia.

kiki68
Autor odpoveď zmazal
anonym_c523db
Dnes o 05:32

@anonym_autor v ccc majú super tenisky, síce sa píše “topánky do vody” ale moje deti ich mali aj na von celé leto a super 🙏. Výhoda, dali sa prať a sú v pohode aj na širšiu nohu

beata_k
Dnes o 05:44

V CCC maju aj platenky, Bare3foot su extra siroke. Ale je to BF. Ale su faaakt siroke.

autor
Dnes o 08:47
@beata_k

V CCC maju aj platenky, Bare3foot su extra siroke. Ale je to BF. Ale su faaakt siroke.

@anonym_9153f7 ja na tej stránke neviem nájsť detské topánky

@anonym_5fa10f ďakujem , tie vyzerajú fajn,aj keď nie sú veľmi pekné

@anonym_c523db prosím ktoré konkrétne? Neviete mi pridať odkaz? Ďakujem

@beata_k bare3foot máme celoročne, ale tenisky mal minulé leto a nesadli mu. Nemajú veľmi veľký výber. Tie v CCC platenky, ktoré sú široké? Nepíšu rozmery na stránke

beata_k
Dnes o 11:42
@anonym_autor

@anonym_9153f7 ja na tej stránke neviem nájsť detské topánky

@anonym_5fa10f ďakujem , tie vyzerajú fajn,aj keď nie sú veľmi pekné

@anonym_c523db prosím ktoré konkrétne? Neviete mi pridať odkaz? Ďakujem

@beata_k bare3foot máme celoročne, ale tenisky mal minulé leto a nesadli mu. Nemajú veľmi veľký výber. Tie v CCC platenky, ktoré sú široké? Nepíšu rozmery na stránke

@anonym_autor Na stranke ich nevidim. Na predajni ich maju zacsa zavesene na takom stojane. Nie su v krabiciach. Su dost siroke.