Čo obliecť na prvé sväté prijímanie?
Ahojte, syn je sportovec, ma len same tenisky, co mu obut na prijimanie? Nechce sa mi kvoli 3hodinam kupovat topanky, ktore uz nikdy neobuje. Co robit? 🙉
Kupila som vhodne topanky za 12 eur a predala za 10.učim syna,že človek a jeho konanie ma mať istu uroveň.
A oblek bude mať? Ten budete kupovať? Za mňa jedine topánky, tenisky nie
@heminepa synovi som kupila teraz, lebo ide sesyra na prijimanie a aby nesiel ako uplny sedlak, tak bude mat cele cierne kozene tenisky a vyuzije aj na bezne nosenie. Ked mal on prijimanie, tak mal oblekove gate, koselu, vestu a topanky zladene, kupovala som z bazaru na V. takmer nove za 15 eur., Lasocki kozene. Este aj na svadbu potom vyuzil, co sme sli potom.
Kúp mu topánky a nevymyslaj. Co keď je športovec, to si načo povedala? Co to ma s 1.sv.prijimanim?ach jaj.....
Naši mali tie biele rúcha a väčšina chlapcov mala tenisky prevažne biele.
V obycajnom cinaku kupis take topanky na 1 pouzitie za malo penazi.
Ked budu mat rucha, tak uz som aj videla chlapcov s bielymi teniskami. Ak maju oblek, tak tam tenisky asi tazko.
Mam 3chlapcov, u nas nie su rucha, ale obleky, co mne pride blbost,...kazdy mal v tom veku inu velkost oblecka, takze kazdemu som musela kupit oblecko aj topanky.
Mám veľkosť 34 na predaj 😉
@euka210 oblek som uz kupila, tiez novy, kedze chlapci v rodine boli vyssi. Aj topanky som objednala. Cisto cierne, ale tenisky. Aj podrazka cierna. On elegantne na nohu neda. V ccc su vypredaje, tak 23e vysli..
@bielasovicka ze on na nohu elegan.topanky neda. Objednala som cisto cierne topanky🙂
*tenisky
@nevenka objed.som cisto cierne koz.tenisky🙂
@katica06 moj syn topanky na nohu neda. Je uplne sportovy typ. Ale uz vyriesene. Bude mat cistocierne tenisky.🙂
@ella1234 teplaky ani doma nenosim😆ja mam krasne saty a opatky, on vsak eleg.topanky na nohu neda😅🤷♀️😁
@ella1234 nie je kazdy poslusny panak.. co sa pytam kamosiek, nik nemal elegant.topanky😆ved o to ani nejde. Kazdy, nech sa citi pohodlne a nie ho nutit, aby bol vo svoj velky den nasrdeny🙉
Aj ženiť sa bude v teniskách?
Bežné dávajú deťom tenisky aj k saku,nohaviciam.... synovec tiež bude mať bielu košeľu, modre nohavice (nie oblekove) a tenisky biele kozene 🙂
Synovi sme kupovali na našu svadbu originál topánky oblekove a mal ich 1x a 60eur vyhodenych 🙂
A teraz aj tak zvyknú mať deti rúcha na sebe,tak to nie je ani vidno nejak 🙂
Takže ak sa niekto obuje tak, ako by sa na túto príležistosť patrilo, tak je panák.. To sme dopadli... Môj syn nikdy nemal obuté nič iné ako tenisky, lblečené rifle, ale na stužkovú si dal oblek a poriadne topánky a našťastie nikomu nenapadlo dať sk niečo iné.. Učme ich trochu..
Ked cisto cierne tenisky, tak to sa da myslim v pohode prezit.
Ked vidim saty a k tomu biele tenisky, tak uz fakt clovek moze obliect dnes hocico.

@beronsche vlani sme boli na príjmaní, každý chlapec mal topánky