icon

Čo obliecť na prvé sväté prijímanie?

12. apr 2025

Ahojte, syn je sportovec, ma len same tenisky, co mu obut na prijimanie? Nechce sa mi kvoli 3hodinam kupovat topanky, ktore uz nikdy neobuje. Co robit? 🙉

katica06
12. apr 2025

@beronsche vlani sme boli na príjmaní, každý chlapec mal topánky

ika11123
12. apr 2025

@sense našim normálne farár povedal že môžu tenisky u nás majú všetci rovnošaty

janinah
12. apr 2025

Kupila som vhodne topanky za 12 eur a predala za 10.učim syna,že človek a jeho konanie ma mať istu uroveň.

ibrunova
12. apr 2025

A oblek bude mať? Ten budete kupovať? Za mňa jedine topánky, tenisky nie

nevenka
12. apr 2025

@heminepa synovi som kupila teraz, lebo ide sesyra na prijimanie a aby nesiel ako uplny sedlak, tak bude mat cele cierne kozene tenisky a vyuzije aj na bezne nosenie. Ked mal on prijimanie, tak mal oblekove gate, koselu, vestu a topanky zladene, kupovala som z bazaru na V. takmer nove za 15 eur., Lasocki kozene. Este aj na svadbu potom vyuzil, co sme sli potom.

bielasovicka
12. apr 2025

Kúp mu topánky a nevymyslaj. Co keď je športovec, to si načo povedala? Co to ma s 1.sv.prijimanim?ach jaj.....

heminepa
Autor odpoveď zmazal
moz
Odpoveď bola odstránená
joesvk
12. apr 2025

Naši mali tie biele rúcha a väčšina chlapcov mala tenisky prevažne biele.

gov
Odpoveď bola odstránená
moz
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
moz
Odpoveď bola odstránená
nevenka
12. apr 2025

@moz no hlavne Ty vies, o com to je/MA BYT.

moz
Odpoveď bola odstránená
euka210
12. apr 2025

V obycajnom cinaku kupis take topanky na 1 pouzitie za malo penazi.
Ked budu mat rucha, tak uz som aj videla chlapcov s bielymi teniskami. Ak maju oblek, tak tam tenisky asi tazko.
Mam 3chlapcov, u nas nie su rucha, ale obleky, co mne pride blbost,...kazdy mal v tom veku inu velkost oblecka, takze kazdemu som musela kupit oblecko aj topanky.

moz
Odpoveď bola odstránená
monik83
13. apr 2025

Mám veľkosť 34 na predaj 😉

autor
13. apr 2025

@euka210 oblek som uz kupila, tiez novy, kedze chlapci v rodine boli vyssi. Aj topanky som objednala. Cisto cierne, ale tenisky. Aj podrazka cierna. On elegantne na nohu neda. V ccc su vypredaje, tak 23e vysli..

autor
13. apr 2025

@bielasovicka ze on na nohu elegan.topanky neda. Objednala som cisto cierne topanky🙂

autor
13. apr 2025

*tenisky

autor
13. apr 2025

@nevenka objed.som cisto cierne koz.tenisky🙂

autor
13. apr 2025

@katica06 moj syn topanky na nohu neda. Je uplne sportovy typ. Ale uz vyriesene. Bude mat cistocierne tenisky.🙂

autor
13. apr 2025

@ella1234 teplaky ani doma nenosim😆ja mam krasne saty a opatky, on vsak eleg.topanky na nohu neda😅🤷‍♀️😁

autor
13. apr 2025

@ella1234 nie je kazdy poslusny panak.. co sa pytam kamosiek, nik nemal elegant.topanky😆ved o to ani nejde. Kazdy, nech sa citi pohodlne a nie ho nutit, aby bol vo svoj velky den nasrdeny🙉

katica06
13. apr 2025

Aj ženiť sa bude v teniskách?

katka_1102
13. apr 2025

Bežné dávajú deťom tenisky aj k saku,nohaviciam.... synovec tiež bude mať bielu košeľu, modre nohavice (nie oblekove) a tenisky biele kozene 🙂
Synovi sme kupovali na našu svadbu originál topánky oblekove a mal ich 1x a 60eur vyhodenych 🙂
A teraz aj tak zvyknú mať deti rúcha na sebe,tak to nie je ani vidno nejak 🙂

ibrunova
13. apr 2025

Takže ak sa niekto obuje tak, ako by sa na túto príležistosť patrilo, tak je panák.. To sme dopadli... Môj syn nikdy nemal obuté nič iné ako tenisky, lblečené rifle, ale na stužkovú si dal oblek a poriadne topánky a našťastie nikomu nenapadlo dať sk niečo iné.. Učme ich trochu..

heminepa
Autor odpoveď zmazal
euka210
13. apr 2025

Ked cisto cierne tenisky, tak to sa da myslim v pohode prezit.
Ked vidim saty a k tomu biele tenisky, tak uz fakt clovek moze obliect dnes hocico.