icon

Je Lindex predražený?

18. feb 2025

Nakupujete tam aj detské oblečenie i keď viete že to dieťatko realne znosí len chvíľu?
To už Zara mi príde cenovo výhodnejšia 😁 aký máte názor mamičky?
Obyčajné tigrové tričko že 15€

Strana
z2
matkahelka
18. feb 2025

Vobec neviem, nemam odsledovane, ako casto ta zlava byva. Ak hladas nieco konkretne, skus zadat dopyt do fb skupiny.

jaond19
18. feb 2025

Starsie veci resp starsie kolekcie vydrzali aj anciáša, teraz isli s kvalitou dolu sa mi zdá. A nielen tato znacka, aj Zara, H&M.... alebo mam len ja smolu na horsie kúsky.... ?

risolino
18. feb 2025

Ja som obom detom kupovala len lindex... super veci a aj ked vyrastli z velkosti, tak som rychlo predala... lindex sa lahsie predava, aj ked uz teraz mame len zopar veci... pre vacsich tam uznie je vela na kupenie.

srdeenko19
18. feb 2025

Akurát dnes som sa nad tým zamyslala. 😄 vyzerá to tak, že nie. Ani akcia nie je, jedno body 15e, mala som nahadzane v košíku pre malú, že počkám na zľavu a oni sú všetky vypredané a co som pozerala, ani na predajni nie sú nikde 😃🫣🫣

slavomira236
18. feb 2025

Ano kupovala som dverke tuniky leginy hlavne. Ale kvalitou uz tiez to nieje co bolo

monikamoniak
18. feb 2025

Tiež mám zmiešanú skúsenosť. Niektoré veci super, niektoré menej.

ivinkapink
18. feb 2025

Ja by som povedala, ze ako ktory kusok...kupila som malemu niekolko overalovych pyzamiek a dvoje teda vyzeraju horsie ako z pepca, zprate z farby zmolkove..dalsim dvom sa spravili dierocky, ale teda cvocky drzia dobre, mali sme aj bodycka co stale vyzerali dobre...ale ked to zhodnotim, za tie peniaze to nestoji...

denkabemommy
18. feb 2025

Kedysi moje deti mali odtiaľ komplet šatník, inde som nenakupovala ale potom prišlo obdobie, kedy kvalita šla extrémne dole vodou, takže už tam nenakupujem vôbec, keďže po jednom praní sa tričká rozťahali okolo krku a vyzeralo to ako handra 🙈

malaopicka
Odpoveď bola odstránená
evcagabi
18. feb 2025

Lindex z bazaru je fajn 🙂

ahhola
18. feb 2025

No ked to beries z 500 €materskej, tak si tych triciek mozes dovolit 33 kusov. V 1988 boli dupacky za 100 kcs a zarabalo sa 1800-2500. Kocik 2000,kabat 2000,cizmy 1000,to bol horor len sa zaodiet na zimu. Tricko za 15 je dost, ale zase si zober, kolko toho musia predat na plat jednej predavacky, 3 € dph... a preto vsade rozmaha samoblokovanie, uz aj na vlaky, v pokladni plus 1€za listok, ked vyuzijes osobnu pokladnu... Tak za 20 rokov sa budu len drony zrazat vo vzduchu s nasim tovarom vyklikanym. Dnes predo mnou kupovala masku batmana, 40 € a to bude ozaj jednorazovka✨

kathy7337
18. feb 2025

@vandica záleží od strihu. Ak majú patent , kludne 140. Ponosi dlhšie

vandica
18. feb 2025

@kathy7337 ďakujem ☺️

jaga18
18. feb 2025

Možno pre bábätka sa oplatí, ale pre väčšie deti vôbec nie. 3,5 ročný mi všetko ukvicka, vyderavi kolená, je jedno ci to stalo 25 alebo 10e. A kvalita vôbec nie je taká úchvatná. Pyžamká za 23e má sprate ako handry , čo ich l dostal len v decembri....

lenka188
18. feb 2025

Ja si myslim, ze jedina vyhoda Lindexu je, ze to rychlo predas, lebo je okolo toho pre mna trochu nepochopitelny hype. Uz v minulosti mi tie veci kvalitou prisli rovnake ako napr. z HM. Teraz si myslim, ze isli kvalitou este nizsie.
Co som mala kvalitne veci, vratane pyzamiek, tak to bolo z Nextu. V decembri som vsak bola v Nexte v Londyne a zial uz ani tam tie pyzamka nie su take ako byvali 😔
Ale odpoved na tvoju otazku, tak ano, myslim si, ze Lindex je predrazeny a to dost.

autor
18. feb 2025

A ešte ma napadlo. Ako dlho najdem konkrétne ich veci na e-shope? Dajme tomu keď tam mám teraz niečo vyhliadnuté, najdem to tam aj o 4-5 mesiacov? Či pre istotu radšej kúpiť hneď ?

srdeenko19
18. feb 2025

Ja som mala vyhliadnute body pre malú, nová kolekcia od minulého týždňa. Dnes som išla pozrieť do košíka a takmer všetky fuč.
Takže asi nejako nečakat.

snowflakenel
19. feb 2025

@lenka188 ja mam vacsinoi lidl pre malu. Ked to porovnam s.hm, reserved,,tak lidl ke kvalitou vyssie. Niektore veci mam,po starsej a su neznicitelne, nevytahali sa., nezmolkuju, neparaju. Body kupujem len tam, aj mikiny.a.leginy....Objednala.som aj next, aj hm a.trcali z toho nitky, aj ked boli nove....

malaopicka
19. feb 2025

Nepríde mi to rozhodne drahé. Keď bol syn novorodenec, menil veľkosti rýchlo, ale od 5 mesiacov kupujeme z obyčajných obchodov len lindex. Bodyčka 74-ký nosil do jedného roka, všetky vyzerali ako nové a ešte som ich aj ďalej predala. Stále maju akcie, pripadne v****d, aj tam sa dá dobre nakúpiť, ak nechceš za plnú sumu. Kúpiš 10ks bodyciek a nosí aj pol roka, to nie je žiaden výdavok. (Pridávam znovu odpoved, keďže mi ju vymazali, lebo som spomenula iný bazár 🫣)

lenkakravcova
23. feb 2025

Zľavy chodia tak raz za tri týždne priemerne.
A pozri aj toto:
https://www.lindex.com/sk/outlet/babatka?hl=sk
V tej sekcii majú výpredaje. (Je to tak zvlášť, ak si si nevšimla tak snáď pomôže cenovo 🙂 )

44janica44
23. feb 2025

V akcii, výpredaji, z bazáru a občas aj v sekacie nájdem tie veci vydržia dlho a po x praniach sú krásne
Za plnú cenu nikdy nekupujem ale vo výpredaji sa oplatia keďže to dieťa ich ozaj vynosi a potom nemáš problém aj predat za super cenu.
Napr pyžamo vieš kúpiť kľudne aj za 10 e, dieťa ponosi aj rok a za 5e bezproblémov predáš- to sa oplatí viac ako oblecko z pepca co sa nosí kratsie a potom max môžeš darovať.

alica110
23. feb 2025

Je trochu drahsi, ale kvalitny.

ema22270
26. feb 2025

Asi je predrazeny a myslim ze kvalitou, hlavne tie väčšie cisla su nic moc, zvyknú sa celkom sprat. Za mna je lepsi next.. odtial veci vydrzia.

sashenocka007
1. mar 2025

tie veci su kvalitné. rada tam nakupujem mavaju aj dobre akcie 25% alebo 2+1 zdarma.

katuskamala1
1. mar 2025

Je lindex bazar na facebooku, ja som kupila v zlave a potom neskor predala a teda ma vyslo jedno body cca 5e v konecnej sume. Co zodppveda cene z napr pepca az na to,ze take pepko malo bodycka siroke rukavy a po oprati zmenilo tvar,kdez to lindex krasne elasticka prijemna latka. Na doma malo obycajne, von kvalitnejsie.

pralinka86
1. mar 2025

Registruj sa na stranke a prihlas na odoberanie noviniek.. 20-25% zľavy su v podstate casto, mozno aj kazdy tyzden, len nie vzdy je to na vsetok tovar alebo pre deti
Veci sa rýchlo vypredavaju.. ale tak ja pozerám 2+1 zadarmo este k tej akcii
A este C&A a tchibo ma fajn veci, tiez byvaju nejake zlavy zaujímavé
Tiez mam pocit, ze vsetci isli kvalitou jemne dole alebo na niekore kusky aspon.. tie babatkovske veci boli hadam u všetkých znaciek cosi lepsie

Strana
z2