Je primeraná cena za body Lindex veľkosť 50?
Ahojte. Len čisto zo zvedavosti. Páčia sa mi body sýkorky v horcicovej farbe. Je to velkost 50. Jedna pani ich predáva za 18€, je to primeraná cena? To sú tak ťažko zohnaténe? 💁🏻♀️
Prehnaná cena.
Nedala by som toľko za jedny body, ani keby boli nové, nieto nosene🙈🙈ale sú proste ženy co proste keď počujú ze lindex tak proste kupia
Ty vies ci ich potrebujes tak, ze za nich zaplatis tolko penazi. Ja by som za body, ktore sa bude nosit tak tyzden, ak ovsem nebudes mat velke dieta, nedala
Trošku šialené, nie? 😏
Velkost 50 bude nosit kolko? Nedala by som tolko za vec, ktoru parkrat oblecenie tak max 1-2tyzdne... skor drahsie bodycka kupujem az tak od roka, kedy uch vyuzijeme niekolko mesiacov - hlavne tie rastúce
Body, ktoré bude nosiť tak mesiac, medzitym ich niekoľkokrát ovracia, oslinta a pretečie na ne kako z plienky, sa za 18€ určite ,,oplatia,,
Chápem, že aj také deti nosia, no moje nemali to šťastie 😅😀
Prečo to riešiš? Je to bazár. Chceš-nechceš? Nikto ta nenuti.
Ja len lindex pyžamká kupujem malému, najlepšie mu sedia. Ale kupovala som od tuším 74ky, aby vynosil dlhšie. Tie prvé čísla fakt rýchlo vyrastie.
Môj 50tku asi ani len nemal na sebe, bol dlhý.
A hlavne z druhej ruky, prehnaná cena.
Moja zacinala na 56 a mala ju presne 4 dni kym sme prisli z nemocnice, potom uz 62. Velkost 50 bude asi pre predcasne narodene (?). Ja by som tolko nedala ked je to taka velkost ale ako prvorodicka som kupila vela blbosti tomu sa nevyhnes 😂 ked ti to spravi radost kludne kup. Ale lindex mava aj akcie a daju sa taketo okrajove velkosti kupit aj nove za taku cenu.
sak tolko ani nove nestali chod kuknit do predajni vo vypredaji
Je to veľa. Skus pozrieť priamo v obchode alebo eshope. Najdeš nové body aj za 6 - 13 eur.
A veľkosť 50 bude nosiť tak týždeň.
Máš fotku vzoru ?
Lindex je rastice velkost 50 ponosi tak 3-6 mesiacov, tie co tu pisu ze hned menili za vacsie asi nie lindex😉
Avsak je to len o ,,exkluzivite,,lindexu. Ked to zacnes sledovat uvidis ako ,,tieto zlate graly,,idu aj za dvojnasobok nakupnej ceny ale sme pritomo co si ochotna zato dat🙂
Dobre ti zeny radia. Ani za nove by som tolko nedala. A to je teraz taka moda, ze uz aj babatka musia byt akoze imidzove? Sykorky-nesykorky, nemam pocit, ze by to body bolo niecim pekne, alebo vynimocne. Kupis za za 4e a krajsie. Tiez som tu citala ovacie na Lindex a par krat som sa isla na tie zazraky pozriet...este som tam nevidela nic, co by som "musela" mat.
A ja dodnes nevidim na lindexe nic.. nepacia sa mi zemite farby tie iste vzory.. a ak niekto povie ze je to znacka tak to je strop
Nie, nie je to primeraná cena. Ale bazár je vždy vec ponuky a dopytu. Ak nebude dopyt, pani si to môže buď sušiť v skrini, alebo zníži cenu. Ona môže pokojne dať aj deravé Tesco body za 100e, v tomto máš na bazári v podstate voľnú ruku, koľko si vypýtaš za nosenú vec...
Za take peniaze lindex nie. Radsej podporim slovenskeho predajcu.
V tej druhej správe, ktorú mi zmazali, ho nejaká žena na lindexe ponúka za 12€.
Je to staršia edícia a nie je rastúca. Tak 6€ by som dala 🙂

Mame lindex sykorky celu kolekciu, teda mali sme, posunula som uz sestre... ale 18e za nosene body no way... next ma zlavy, pozri tam, maju tiez krasne vzory...